PA na offie Core

Zaczęty przez Neefrete, Grudzień 22, 2011, 09:52:43 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Acid

Gdybyś Ty Mast chociaż raz przeczytał topic zamiast kombinować jak koń pod górkę...

Neefrete

Witam  nie będę zakładał nowego tematu zapytam tu a więc jak wykupiłem PA i jestem w. Party z gośćamo co nie mają PA  .to robi to róźnicę czy musze być z takimi co mają PA bo dopiero  1-szy raz wykupiłem .

ArchonQQ

Jeżeli oni nie mają PA, to dostają normalnie exp, Ty dostajesz od nich więcej, bo masz PA

AyGo

No mam PayPal, przypisalem karte kredytowa, nie dostalem kody, zakosili 6,50 ;p jak przelewam kase na paypal to odmowa i w ciagu 6 dni odsylaja spowrotem na konto bankowe... wtf
AyGo

alite

Cytat: AyGo w Styczeń 27, 2012, 12:15:58 PM
No mam PayPal, przypisalem karte kredytowa, nie dostalem kody, zakosili 6,50 ;p jak przelewam kase na paypal to odmowa i w ciagu 6 dni odsylaja spowrotem na konto bankowe... wtf
bo przelewasz pewnie z konta bankowego z innym nazwiskiem.

Vascius

Go go paypal! Wczoraj też kupywałem PA, zrobiłem tam konto i po 20min grałem już na premiumie :].

Delios

Cytat: NightBird w Grudzień 24, 2011, 12:38:04 PM
ja mam konto w paypal bez przypisanej karty, i po przekierowaniu z innovy nakazuje przypisac karte...

glupota..
W przypadku paypala pojawia się możliwość opłaty środkami z konta (bez karty) jeżeli masz na koncie paypal odpowiednią kwotę.
Archeage <3

Neefrete

Witam .takie pytanie wykupując PA pisze ze sa specialne strefy  dla .PA wiem o  kameloce w rune a gdzie jeszcze coś jest ?.

darua22

Cześć, mam pytanie odnosnie PA i jego zaplaty, jesli chce kupic PA i robie przelew przez internet to musze zmieniac walute na euro czy jak zaznacze np. PA na 7 dni to moge zrobic przelew w zlotowkach? jak to jest.
Dzieki za info ;)

Anjay

na stronie 4game jest w euro, ale już podczas dokonywania transakcji w Twoim banku z automatu jest w złotówkach.

darua22

a jest pobierana jakas prowizja?

Nebu

Coś tam chyba jest ale niewielka. Z resztą wszędzie masz nawet na paysafe card.