Subklasa jako main

Zaczęty przez Lenneth, Styczeń 01, 2012, 06:48:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lenneth

Witam. Nie wiem czy taki temat już istnieje, ale mam pewne pytanie odnośnie pierwszej subklasy w Goddess of Destruction.
Mianowicie można teraz ją wyexpić do maksymalnego lvla, przebudzić, ale czy można np. grać na niej z takimi samymi przywilejami jak na mainie? tzn. certy itd. czy jest coś co uniemożliwia grę w pełnej okazałości?

seken

Na oly nie mozesz startowac i certy dzialaja chyba tylko na maina (tego nie wiem na 100%).

montezuma

Cytat: Lenneth w Styczeń 01, 2012, 06:48:16 AM
Witam. Nie wiem czy taki temat już istnieje, ale mam pewne pytanie odnośnie pierwszej subklasy w Goddess of Destruction.
Mianowicie można teraz ją wyexpić do maksymalnego lvla, przebudzić, ale czy można np. grać na niej z takimi samymi przywilejami jak na mainie? tzn. certy itd. czy jest coś co uniemożliwia grę w pełnej okazałości?

jedyne ograniczenie to blokada olimpiady, cala reszta działał jak na maine włącznie ze skillami z subow.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ahmed87

tutaj chodzi o pierwszą subclasse czy jedną z trzech możliwych?

Kamal