Jednej rzeczynie rozumiem, jesli na stronie Path to awekening zrobie claimed na nagrodzie to w grze moge ja odebrac jakakolwiek inna postacia z danego konta?
Jak podano wcześniej - po Claimed na stronie otrzymujesz przedmioty do NPCa Dimension Merchant. I od niego odbierasz postacią, jaką chcesz. Jeśli się nie da. to na 99% masz przepełnione inventory
Daily w SoA to taki codzienny quest a te nursery? Poza tym po 85 juz nie bedzie newbie buffow wiec trza kupowac od Issów buffy ale czy np. 30 min starczy na np. tę solo inste SoA?
Solo instancja w SoA trwa dokładnie 30 min. A więc po wzięciu bufów od kogoś stracisz po 10 min tańce no i pod koniec stracisz wszystkie bufy - Zabraknie Ci 2-3 minut
Więc lepiej się zaopatrzyć w jakieś mleczka albo inne takie "bufujące" poty/itemy. Mam tego w inv od groma...
(...)Ja np nigdy wczesniej nie gralem na offie i np. zdziwlilem sie kiedy majac lvl ok 75 poszedlem expic na Ketra Orc. Pusciutki spot a np. VoA obstawione 20 graczy na 1 moba ( gram na Naia ) no a lena priwach jak gralem to na Ketra expili wszyscy a nikt na VoA. Mysle ze duza furore zrobilo jakies kompendium wiedzy o expieniu i w ogole o grze po 85. Spora grupa ludzi niema pojecia co robic, gdzie isc, gdzie szukac questow itd itp.
Informacje, które tu podaliscie bardzo mi sie przydadza i na pewno je wykorzystam.
Wielkie podziękowania dla Montezumy i MasterJedi, jesli moge to prosze o plusy dla nich.
Zdziwiłbyś się, jakie różnice są/były pomiędzy poszczególnymi serwerami na Offie
Na moim serwie (Hindemith/Phoenix) FoG od zawsze był miejscówką dla pole party (wl-e, destra i inne takie wynalazki). NIGDY nie widziałem tam expiącego party magów. A pamiętam, jak na tym forum moje wypowiedzi na ten temat gracze z innego serwera oficjalnego (nie pamiętam którego, nie będę strzelał) traktowali jako herezje, bo przecież FoG to spot dla nuker AoE party...
Więc to nie tylko priv/off
Jedyna różnica to taka, że często gęsto admini privatów zupełnie inaczej rozmieszczają moby. Pamiętam po przejściu na offa jakie było moje zdziwienie, że 90% spotów na których expiłem na privatach było .. pustych.... Ale to było dawno.
A do daily expa możesz dorzucić quest w Mithril mines. 13kk expa za 15 minut ganiania po kopalni
NPC w Shuttgart, koło Hero obeliska... A jak będziesz tam ganiał, to jeszcze możesz wziąć jeden, na 6kk expa. NPC wewnątrz kopalni.
Pozdrawiam