Official Flame topic

Zaczęty przez Sepharim, Luty 02, 2012, 12:18:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Stannis

5kk? o.O ogarnij się ... łatwo można takie coś zrobić / znaleźć. Wystarczy trochę chęci.

kaganpwnz

Cytat: HellSign w Marzec 30, 2012, 08:24:10 PM
Cytat: kaganpwnz w Marzec 30, 2012, 07:41:27 PM
Ma ktoś kolory na dmg / tekstury z hellbounda do interlude ?

mam to + skrzynki + ceny kryszow itd. za 5kk sprzedam dziala idealnie
nie mam drobnych... chcę tylko kolorowy dmg i te tekturki z hb, takie coś jak mieli pokemony na exi

HellSign

Cytat: Stannis w Marzec 30, 2012, 09:18:04 PM
5kk? o.O ogarnij się ... łatwo można takie coś zrobić / znaleźć. Wystarczy trochę chęci.

czas to pieniadz

Cytat: kaganpwnz w Marzec 30, 2012, 09:19:29 PM

nie mam drobnych... chcę tylko kolorowy dmg i te tekturki z hb, takie coś jak mieli pokemony na exi

mam kolorwy dmg + dmg on screen 10kk
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Junek

Cytat: HellSign w Marzec 30, 2012, 09:25:33 PM
Cytat: Stannis w Marzec 30, 2012, 09:18:04 PM

czas to pieniadz

Cytat: kaganpwnz w Marzec 30, 2012, 09:19:29 PM

mam kolorwy dmg + dmg on screen 10kk

Chyba się pogubiłem czy to żart czy serio piszesz?
http://insomnia.org.pl było mineło ;)

pant

Tempest - inaczej addi po prostu

odpowiem od razu by nie było flame
- nie to nie jest cały klan, to nie jest tylko śmieszne 6 constów, to jest po prostu ot tak o zrobione w chwile party i spontaniczna decyzja o klanowym lataniu na h.lvlowych rb, ile ludzi bylo tyle poszlo

nie wiem po co robicie taki flame zamiast normalnie pogadac   :hu_6_2:

Yezo

jesus ale blackdragony ssą pałe :D
League of Legends

kactuzz

Hmm w interludzie nie ma kary za bicie powyzej +/- 9lvl rbkow?

TheCzaso

pant

WTS:

Recipe: Blue Wolf Light 100%
Recipe: Blue Wolf Boots 100%

Recipe: Doom Boots 60%

Recipe: Zubei Guantels 100%
Recipe: Zubei Gaiters 100%

Enchant Weapon (B) grade x1

some B grade keye's

Prozak

Assasin(przyszly PR) 22lvl  (szybko idzie do gory) szuka clanu :P
Nuda samemu w uj :D

Junek

czy ktoś wie kiedy kata otwierają?

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Cezary93

No weźcie kupcie od Hella te systemmsg-e... kurde chłopak zbiera pieniądze na mózg od początku EU offa, ale nadal nie ma dostatecznej ilości pieniędzy :/
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

HellSign

Chciałem Ci go wysłać w prezencie, bardziej przyda się tobie niż mi :D
RPG CLUB x3 Empire

Stannis

czemu godsi nie maja CH? lf confirm

Cezary93

Cytat: HellSign w Marzec 31, 2012, 01:42:49 PM
Chciałem Ci go wysłać w prezencie, bardziej przyda się tobie niż mi :D
Nie wiem czy pamiętasz, ale za czasów naszego CP kręciłem sos po cichu i kupiłem swój egzemplarz już w pierwszych dniach naszego działania :D
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Suprem

www.l2god.fora.pl

pant

heheh

btw: 60 już na horyzoncie , war axe+haste jest już moje :) myślałem że będę się bardziej trudził, ale gra na 55+ stała się bardzo bardzo przyjemna,

dla nowych: bardzo łatwo dostać party, co ciekawe lepiej grać DD, ponieważ więcej jest WC/BD/SWS who want pt niż DDków potrzebujących drużyny :D

jeżeli zaczynasz pomyśl nad TK - jest tylko trzech na serwerze - więc free hero slot :)

Raveline

niech się ludzie trochę poubierają to dopiero zacznie się rywalizacja o to kto komu wpier***li na spocie, na razie pogoń za lvlem i nic wiecej

//Omijanie cenzury: 10%

camar

spoko serwer, o 4 rano spot z misiami na quest scavengera full :D

rabbit.

Jak zaczynam sam grać na servie to co lepsze?
HE + PP (box) czy,
SR + PP (box)

pant

nie wiem no wg mnie ten serwer traci urok jak gra się samemu, ale jeżeli już to raczej nie ma różnicy, SR ma mniejszy range, ale więcej atk speedu, He to zbalansowany łucznik który stoi między SR a PR w dodatku ma bardzo przydatnego Dasha z 1 profesji :) osobiście wolałbym HE, ma większy range niż nukerzy więc jeżeli 3ma się odpowiedni odstęp to można na prawdę wiele podziałać :D
dodatkowo HE ma większy p.atk,

skoro już rozmawiamy o łucznikach, polecam PR hex+dead eye+największy p atk z łuczników, tym to się można pobawić :D jedynym minusem jest mała ilość hp/cp/mp no ale w końcu to dark elf, warto tu zwrócić uwagę na hexa - bardzo pomaga np na expowiskach z mobami x3/x4 np do loa nie wybieramy się bez hexa (zazwyczaj jest to BD ale PR również może być) + hex na pvp to coś pięknego, dmg zadawany na przeciwnika zatrutego hexem - mmmmmm :) (walka z tankiem zmienia oblicze) robe userzy mogą się schować heh

przeszukaj forum, warto znaleźć archer const, dużo się takich tworzy, wczoraj dodali mnie do random party okazało się że jest to archer const, 4x archer bd wc(ja) sws ee bish , na prawdę archer const vs solo play he+pp ... nawet nie będę porównywał :D

rabbit.

Dzięki za info, ale wiesz, że teraz ciężko jest jakiekolwiek cpt znaleźć. Dużo ludzi gra ze swoją starą ekipą i nie chcą nikogo. Clany też raczej pojedynczych typów nie chcą przyjmować, w dodatku archera.
Anyway, thanks.

kaganpwnz

poda mi ktoś ten system z kolorowym dmg itp ? pozhaluĭsta...

Junek

mam pytanie bo już zapomniałem jak to jest. Żeby wejść do akademii muszę mieć poniżej 40 lvl i nie skończone qesty czy mogę mieć powyżej 40?