[Fraps] Die Hard -1 Wrzesień/Październik Tank Pov

Zaczęty przez Smolensk, Październik 19, 2012, 07:22:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

xRelapse

Hellsignus

w sumie fajne ale tego oczosrotu z japonii rodem się nie da oglądać, te efekty, skille, kolorki, napisy wypalają oczy.

asdf1movie

za czasów poprzednich kronik jeszcze 10-15minutowy filmik nie nudził i oglądało sie z zachwytem a tutaj po 30sec nie moge patrzec bo WTF co sie dzieje :D

Draghar

Da radę gdzieś pobrać to w formie avi/mp4/whatever?

Na yt strasznie marna jakość :<

Smolensk

pokit

fajny film, no i w koncu jakis inny pow niz healer :D

TastyB

czego to jest takie ciemne..? o_O

po sprawdzeniu calej sciezki, ze tak wszedzie wylaczylam w cholere... filmiki wole ogladac jak sa przejrzyste ;)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Misf

Solar

Zauważyliście, że l2 z kamera z góry wygląda trochę jak tibia :D?? A Może to przyzwyczajenie do eve :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Smolensk

Przez 2 tygodnie robiłem rendery frapsa z pomocą różnych tutoriali (około chyba 10) za każdym razem pomimo tego że jakoś powinna być HD, była lipa. Niby film miał być HD, "jasny" a okazało się że robi się ciemny, ale jest w HD. Nikt nie mógł mi pomóc więc jest ciemne. Może następny fraps będzie jaśniejszy.

Deric

Cytat: Smolensk w Październik 20, 2012, 10:48:17 AM
Przez 2 tygodnie robiłem rendery frapsa z pomocą różnych tutoriali (około chyba 10) za każdym razem pomimo tego że jakoś powinna być HD, była lipa. Niby film miał być HD, "jasny" a okazało się że robi się ciemny, ale jest w HD. Nikt nie mógł mi pomóc więc jest ciemne. Może następny fraps będzie jaśniejszy.
jest ciemny bo yt przyciemnia

JamesDoakes

w edycji już wrzuconego filmiku na yt można go rozjaśnić/zmienić kontrast