[Fraps] Unique CP - Archer PvP

Zaczęty przez Mel, Listopad 16, 2012, 12:30:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

odjebcie sie od pick up'a na f4

Senshi

Heh Alarion zabawny jesteś... Na turnieju dałeś dupy mało tego do niedawna bałeś się pokazać na parma ze swoim cp (nie raz  pisałem Ci z czujki żebyś poczekał na spocie bo idziemy to wolałeś szybko wejść na Emerald)

Teraz płaczesz bo OOC nigdzie nie widać a sam dobrze wiesz co przyniosła nowa kronika... minie z miesiąc zanim cp ogarną wszystkie epiki i będą mogły skupić się na pvp.

Co się tyczy Mela to chyba zgodzisz się ze mną że najważniejsza jest szybkość znalezienia się w sytuacji i nie palenie skilli na przysłowiową pałę jak robi to ponad połowa serwera a to czy ktoś leci na enter chacie czy polowe pali z myszki to przy większej wprawie jest niewielka różnica.
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Alarion

kiedy bałem się pokazać na parna? Ostatnio pamiętam tylko 1 sytuację i wpadliście wtedy 2-3 x razy i za każdym razem wygraliśmy i pisałeś, że wasze pt od miesiąca było bez pvp, że wyszliście z wprawy itd.

Poza tym swoim CP na emeraldzie to byliśmy.... czekaj, ze 2 razy przez ostatnie 3 miesiące... (w tym 1 raz na Livindorze)?

A co do daily pvp, to nie łudź się Senshi, że za 1 czy 2 się coś zmieni.

1) idą wakacje, a wszyscy wiemy co się dzieje w wakacje. 1/3 CP to szlag w ogóle trafia na amen
2) część osób wpadnie już w jakąś rutynę i nie będzie im się chciało w ogóle. Teraz i tak nie ma jeszcze Oli, bo przy 34 hero to będzie taka jatka, że niektóre CP nic innego w weekend nie będą robiły poza oly.

A tak w ogóle to nie mam nic do Ciebie, bo z tobą się zawsze normalnie gada, tylko mel takei bzdury szczeka zawsze : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Mel

Mistrz konstruktywnej rozmowy powyzej  hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

bez watpienia bardziej niz ty ze swoim bulsh1tem i  emotka  hahaha po kazdym zdaniu )))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Mel

Core - 9xMS hero
BlackAngels