rpg / dex

Zaczęty przez MrP, Lipiec 14, 2013, 03:42:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MrP

Witam. Czy moglby ktos przyblizyc mi informacje na temat zapowiadajacych sie po wakacjach serwerach rpg-club i dex.
Chodzi mi glownie o: date startu, kronike, rate, i moze jakies info od Was.  Dzieki.

ps. jesli temat zalozony w zlym miejscu to z gory przepraszam :)

Someone

nic na razie jest nie określone :)

MrP

no nic. pozostaje czekac

Snorlax

dex ma odpalic low rate h5 na przelomie sierpnia/wrzesnia, strona www.lineage2.pm
ale cos mi sie wydaje, ze bedzie fail, bo nie ma newsow od miesiaca, ani nic sie nie dzieje z tym serverem, bo ciagle zajmuja sięi ch starym dexem co stoi na glory days. ale zobaczymy

co do rpg to watpie ze postawia nowy server, odpalili w grudniu jakis lol high rate na ktorym gra 50 osob, a ich h5 x7 dobrze sie trzyma

kraha

Dex chyba zrezygnował ze współpracy z promasters i na własną rękę zajął się pracami nad re-openem Wratha, więcej info na www.lineage2dex.com

Snorlax

skad masz to info? dopiero co strona www.lineage2.pm zaczęła z powrotem działać. a z resztą to była jakaś współpraca z promasters? ja myślałem, że ot tak nazwali sobie projekt, a zajmuje się nim tylko i wyłącznie staff z dexa

kraha

strona ta przekierowuje na stronę dexa. W sumie to był ich projekt, ale byly chyba tam tez osoby z zewnatrz.

Seyonne

Na stronce wisi info że serwer rusza za 11 dni. Orientujecie się może z wypowiedzi na forum lub tych usłyszanych od znajomych, czy dużo osób planuje tam zacząć grę ? Miałem 4 letnią przerwę od L2 i teraz mam ochotę trochę popykać ;)

Arimas

Cytat: Seyonne w Wrzesień 03, 2013, 01:40:46 PM
Na stronce wisi info że serwer rusza za 11 dni. Orientujecie się może z wypowiedzi na forum lub tych usłyszanych od znajomych, czy dużo osób planuje tam zacząć grę ? Miałem 4 letnią przerwę od L2 i teraz mam ochotę trochę popykać ;)
Nawet jeśli dużo to tylko na start, sad but true.
Ostatnio odsłona wyglądała tak: duży hype > ludzie pograli godzinę > unistall :)

2 boxy max, oj szału nie będzie, ale stawiam 1k+ w pierwszych 2 miesiącach (więcej na sam start oczywiście)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Hollyqq

Będzie bardzo dużo osób, ale fakt pewnie po jakimś czasie się wykruszą. Jak liczysz na serwer który będzie miał ciągle duże online to chyba już nie będzie takiego...

Seyonne

Widzę że stare dobre czasy się skończyły. Spróbuje na razie na tym H5 i zobaczę :).
Zaczynałem na c3 i dla mnie ostatnią i zarazem najlepszą kroniką był Interlude.
Szkoda że tak się losy L2 potoczyły. Pozdrawiam.

Snorlax

Cytat: Arimas w Wrzesień 03, 2013, 03:47:50 PM
Nawet jeśli dużo to tylko na start, sad but true.
Ostatnio odsłona wyglądała tak: duży hype > ludzie pograli godzinę > unistall :)

2 boxy max, oj szału nie będzie, ale stawiam 1k+ w pierwszych 2 miesiącach (więcej na sam start oczywiście)

chyba z tym 1k to trochę przesadziłeś :P