Ceny setów na Lilith

Zaczęty przez Sagara, Grudzień 31, 2013, 09:31:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sagara

Ile potrzeba kasy na set A greadowy i bron(augment+cry+4).    Nie orientuje sie w cenach na tych aukcjach to niektóre ceny z kosmosu.

Gizzm00

Szeol

Do S grade armory i bronie wymieniasz za monety gildii jakiejśtam bramy u poszukiwacza przygód. Low r grade dostaniesz za dyplomy po przebudzeniu postaci, o ile masz mentora. Kupujesz od graczy/składasz dopiero sprzęt od top R (twillight/zmierzchu).

sobek

Cytat: Sagara w Grudzień 31, 2013, 09:31:02 AM
Ile potrzeba kasy na set A greadowy i bron(augment+cry+4).    Nie orientuje sie w cenach na tych aukcjach to niektóre ceny z kosmosu.

0 adena, za monety z questów otrzymasz wszystko.

Podstawa znajdź mentora a otrzymasz cały set R + bron na 85 lev.

kinus

Cytat: sobek w Grudzień 31, 2013, 11:11:02 AM
Cytat: Sagara w Grudzień 31, 2013, 09:31:02 AM

0 adena, za monety z questów otrzymasz wszystko.

Podstawa znajdź mentora a otrzymasz cały set R + bron na 85 lev.
zdaje się, że na 86
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

Kamyl89

Kinus na nowej kronice już kończysz mentora na 85

kinus

//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

Sagara

Mam mentora przypusmy ,ze wbije ten 85 lvl czy bede mogl enchantowac ten set R grade. Czy on jest tak jak te pospolite ,ktorych nie mozna enchantować.

darkmelody

Po co chcesz enchantować taki śmiecowy set? o.o

Sagara

skad mam wiedziec jaki jest nie gralem. Ja chce topowy set jak dostaje jakis najgroszy to dziekuje kupie sobie inny.

aha mialem pytan o ktorego lvl mozna isc na Zakena?

Nadal Zakein,Baium, Antharas to najlepsza jeverly czy juz sa duzo lepsze. Grałem z 2 lata temu lub ponad na Dragonie.

Szeol

Ten set, który dostaniesz jest o wiele lepszy niż sety S grade, po to on Tobie, możesz go enchantować oczywiście pytanie czy jest sens? IMO lepiej do 95 przeboleć i kołować seta R95 i jego enchantować.
Zakeny są 2, jest ten zwykły na 61 lvl ale na niego trzeba teraz kilka pt i jest zaken na bodajże 81 lvl, na którego wystarczy 1 pt

Sagara

Czyli zaken,baium, antharas, valakas nadal sa nalepsza bizuteria?

MastJedi

Blessed - oczywiście.
Plus trasken

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Sagara

ok,dzieki

Czyli na zbroje nie bede tracił kasy dopiero R95+ ,ciekawe jak długo mi zejdzie zanim wbije taki lvl. Bronie na R95 duzo kosztuja???