To chyba jednak nieuleczalne. Ignoruje cie do czasu aż odpiszesz o 5 pytań z sensem.
Ale co dokladnie jest nieuleczalne, mozesz rozwinac?
O, ale widzisz, w zasadzie teraz troche ruszylismy sie z dyskusja do przodu. Podobno caly czas twierdziles, ze nie odpowiedzialem Ci na `5 PYTAN SOBKA`
, teraz widze, ze problemem jest to, iz moje odpowiedzi nie maja sensu. 
Jak zawsze zapytam - mozesz przytoczyc i uargumentowac?
Dałeś odpowiedzi ? - zacytuj ! Kiedyś nawet ktoś podął próbę ich pokazania ale szybko na kolarkach wyjaśniłem ze nawet nie spróbowałeś.
Stary, Ty sie juz sam gubisz w swoich wykretach zeby tylko nie podjac merytorycznej dyskusji.
Na Twoje `kolarki`, jak mowisz, rowniez odpowiedzialem, jak zwykle, wyczerpujaco wspierajac sie faktami dotyczacymi servera.
Na co Ty klasycznie jak gimbus:
@ esend chyba coś pisałeś, ale na początku nie było oczekiwanych odpowiedzi więc już dalej nie czytałem :d
Ty w sumie masz 3 powtarzajace sie w kolko odpowiedzi:
- nie odniesiesz sie bo post jest za dlugi
- nie odniesiesz sie bo nie dostales odpowiedzi na zadane pytanie
- nie czytales posta
i te niesamowite problemy nie pozwalaja Ci odniesc sie do niczego co zwiazane z serverem. Niesamowite.
Doszly dwie kolejne kwestie, o ktorych tutaj dzisiaj rozprawiales, wiec chetnie przypomne cala liste:
- wiesz, które to są główne postaci Madpro? Jesteś je w stanie wymienić? W końcu to `Twój klan`
- napisałeś, że połowa z tych głownych jest sprzedana, możesz napisać, które i skąd o tym wiesz?
- napisałeś, że druga połowa jest wystawiona, możesz podesłać link?
- możesz wyjaśnić dlaczego przejęcie kontroli nad serverem przez madpro w tym momencie jest niemożliwe?
- orientujesz się jak wygląda rozłożenie sił pod kątem postaci 70+ w różnych klanach? Jesteś w stanie wymienić, które postaci z top20 są kupione?
- orientujesz się jakie klany mają ile epików?
- bardzo uwiera Cię temat czasu farmy AQ, w jednym ze swoich postów napisałem jak dokładnie wyglądało farmienie AQ od poczatku servera - możesz się odnieść do samej chronologii?
- wiesz w ogóle jakie teraz istnieją sojusze na serverze?
- wiesz jakim online operują strony w cc na siege?
- sprawdziłeś znaczenie słowa subiektywny?
----- new stuff---------
- napisales, ze tylko debil mysli, ze 2 postaci 74 wygraja z party 6x - wyjasnisz dlaczego?
- napisales, ze DT to `pet klan` - wyjasnisz dlaczego?
PS Tobie nie jest tak zwyczajnie, po ludzku, glupio? Kazdy Twoj post kogos obraza, wyzywasz wszystkich od debili, a widac juz dawno, ze nie masz pojecia o serverze, na ktorym grasz...
EDIT:
@Kabul
ten dagger 31965 nie jest nowiusienki, to Jigaboo, tylko mu usuneli nicka bo obrazliwy.

Obawiam sie, ze od dzisiaj moze biegac z soul separatorem
//haran: Proszę uważać na double posty, edytowanie nie boli