@ buła, Judasz - czyli po zmasakrowaniu was jak zwykle 0 merytorycznej odpowiedzi, ale cóż taki sort

@esend123 - 25 osób vs 90 osób to znaczna różnica dlatego nazwałem zerg. Takie realia Skelth, ze nie ma 400 vs 400.
Dziwię się united/unforgiven/dt/ds, że utrzymują ten stan rzeczy. Tutaj nie chodzi o to, że mają dominację bo prawie każdy do tego dąży ale o fun z gry. Masa osób z United to donatorzy, którzy nie farmią i wszystko kupują za $ a do tego tak prowadzą politykę aby był 1 side serwer. Jak dla mnie to jest debilizm.
Jak ja to widzę na dziś:
Z perspektywy United/Unforgiven mają pet klan DT/DS który wspomaga ich w epic/siege praktycznie za darmo to to byłoby ok gdyby był 2 side, ale nie ma więc to jest ogromnie nudne. (dlatego ja ani CP nie weszło do united).
Z perspektywy DT/DS to chyba chodzi o spokojną farmę ale nie rozumiem "prośby" uczestnictwa w event/epic/siege w zamian na spokój ze strony united .. Jak dla mnie to nie jest układ fair.
Z perspektywy APEX - to taka święta wojna nie ważne co ważne aby przeciwko united/unforgiven/dt/ds. Zarządzanie słabe ale szacun za chęci
Z perspektywy Kriza CP - zbyt świadomi bezsensowności wojny z cały serwerem ale z planami rozwalenia tej patologi (zerg)
Z perspektywy llll - nie wiem ale fajnie, że nie dołączają na siege do zerga
Z perspektywy gwiazdek - j.w
Z perspektywy M0t0rhead CP - Chcemy stworzyć mocne CP, jest progres dlatego top donatorzy starają się szukać powodów aby nas PK cały czas. Nie jest łatwo ale dajemy radę.
Buraki cisza, reszta zapraszam do dyskusji.
@ kornes na czacie...hmn... jaki screen czy jak zawsze merytorycznie dolna podłoga?

Wklej lepiej filmik z range 3000
@esend123 - co do siege, nic nie mów o organizacji, bo jej nie było w ogóle. W apex nawet nie było zalogowanego lidera aby crestować zamek