Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kabulek

@Dickert ten typ to był tylko jeden z przykładów jak łatwa i prosta jest ta gra. Wszystko co piszę bazuję na swoim doświadczeniu, w ciągu ostatniego miesiąca wbiłem 2 deski i PP na 50-51, SWS na 55 i jeszcze co nieco na rechargerach, a wcale nie siedzę po 8-12h w grze. To ma być hardcore?
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Espr1t

Nie gram na classicu, ale wbicie 5x uważasz za jakieś osiągnięcie? Spróbuj wbić 3cią profkę i wtedy mów o lekkiej i przyjemnej grze.

spenkye

a ty myslisz ze wbicie 76 to wyczyn lol ja jutro 74 i idzie to do przodu dziennie po 3-4h gry wpada 5-10%
Cytat: sobek w Luty 28, 2017, 11:38:05 AM
Minimum ogarnięcia i łatwo można expić. Oczywiście jak ktoś nie jest po stronie zerga to jest trudniej ale też można.
Ja mam wywalone i pierdziele bawić sie w polityke Neutral bynajmiej do 76 77 :p

QRQ

Chyba lepiej dla was, że jest "łatwo", bo jak było "trudno" to wam prawie serwer upadł, a ruscy odskoczyli 20lvli...

Livia

Wpadaj Kirowniczek  :)  lvl masz 47 Tyrant :)   ... Jak to Ty ;)

Espr1t

Cytat: spenkye w Luty 28, 2017, 05:47:16 PM
a ty myslisz ze wbicie 76 to wyczyn lol ja jutro 74 i idzie to do przodu dziennie po 3-4h gry wpada 5-10%
Cytat: sobek w Luty 28, 2017, 11:38:05 AM
Minimum ogarnięcia i łatwo można expić. Oczywiście jak ktoś nie jest po stronie zerga to jest trudniej ale też można.
Ja mam wywalone i pierdziele bawić sie w polityke Neutral bynajmiej do 76 77 :p

Nie gram na classicu, co za tym idzie nie wiem do końca jak tam wygląda exp. Rozśmieszyło mnie tylko jak ktoś mówi, że wbił 50 i jest łatwo.

sobek

I jak zwykle najbardziej kąsający są użytkownicy którzy tutaj nie grają. Żenujące.

kabulek

Cytat: Espr1t w Luty 28, 2017, 03:03:57 PM
Nie gram na classicu, ale wbicie 5x uważasz za jakieś osiągnięcie? Spróbuj wbić 3cią profkę i wtedy mów o lekkiej i przyjemnej grze.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

To chyba jeden z lepszych teksów w całym tym topiku, przebija nawet flame pomiędzy sobkiem a jego fanboyami :D
Dobre panie, respekt.
L2C EU wannabe?

Grozana

Przerażają mnie trochę ceny spellboków, DW nie widziałem taniej niż za 9kk, trzeba próbować wydropic :-) gra się całkiem przyjemnie, dużo mniejszych i większych Polskich klanów, ma kto expic takiego pasożyta jak ja :-)

Btw: zastanawiam się nad skrafceniem divine seta dla mojego SE, jak to teraz wygląda z dostępnością key matsow i czy warto ? Z tego co pamiętam to recki nie muszę mieć tylko karasia muszę poszukać który ma wpisane.

baton1989

Wyłączyć całkowicie macro + wyłączyć gk na czas siege. To największe wady serwera

AlanI

Racja makro jest irytujące :) nie powinno go być.

kabulek

L2C EU wannabe?

Yasuo

Zrobili juz f2p czy jeszcze walcza sami ze soba ?

Shanique

Yasuo

kabulek

Nie będzie f2p na pewno. O tym można było marzyć jak online spadał do 400. Teraz jak jest 1200-1300 nie ma na to szans.
L2C EU wannabe?

Soneo

Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

Grozana

Jestem tego samego zdania, grałem na lunie/naii od samego początku i skończyłem gdy wprowadzili f2p, zrobił się jeden wielki burdel, jeszcze do tego wprowadzili klasy przebudzenie i 85 można było wbić na upartego w 1 dzień na nowej postaci.

danielson08

jak zaczynać to kim najlepiej? spoil+se? tak, zeby kasy starczalo na expa i eq bez donate?

Grozana

Ja gram SE, na kasę nie nsrzekam bez donate, mam duale top z newbie kita i shoty, ale nie wiem za co dostałem ten bonus, być może że miałem kiedyś wykupiony pree order a teraz wróciłem do gry. Jak expie to często brakuje jakiegoś dobrego nukera do aoe, albo idź w bd, nie będziesz miał problemu z pt, podstawa to mieć z kim grać, solo się nie da według mnie. Spoiler to dobra opcja do zarabiania, ja zacznę się w to bawić po 40 lv jak będę miał taką potrzebę.

sobek

Siemanko, wczoraj po raz kolejny rekord online 1421 !.

Świetna wiadomość, od razu nasz płaczki formułkowe poszły do norki i czekają na lepsze czasy.

Miłego dnia.

kabulek

Jak pozdejmowali bany to odbiło :P

Ja tam wolałbym to 1100-1200 bez oszustów.
L2C EU wannabe?

sobek

My tam ostatnio alty robimy :P Coś myślę że niedługo będzie ciekawie.

kabulek

No tak wszyscy zapowiadają i zapowiadają, a tymczasem nie ma nawet kogo zawołać, żeby ubił jednego frajera z DT na spocie od kilku dni :P
L2C EU wannabe?

klubuuu

Witam, mam zamiar zacząć z kumplem grać, jako że sub potaniał na 2euro za pierwszego miecha. Mam do was pytanie odnośnie scrolli/boostów na exp. Czy to się dostaje na początku gry, skąd to brać, gdzie się kupuje, ewentualnie czy się na to robi jakieś questy. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł przybliżyć temat lub doradzić jak dobrze wystartować, żeby nie przeoczyć jakichś istotnych rzeczy, które mogłyby pomóc, pozdro.