Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kabulek

Również tak zrobiłem, aczkolwiek to były inne kroniki i nie miałem BD.
Generalnie skillami możesz spokojnie dobić 76 czy nawet 78, a im wolniej tym lepiej bo więcej hajsu wpadnie. Dość sporym minusem overhitów jest to, że bonus dotyczy tylko expa i generalnie jest mega duży problem z SP. Ja pomimo, że zbliżam się już do 79 wciąż nie mam wykupionych skilli z 78 i brakuje mi jeszcze jakies 200kk SP chociaż ostatnie 2-3kkk expa wbiłem tylko melee.
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

sobek

Cytat: kabulek w Maj 09, 2018, 05:25:51 PM
teraz prawie nic, z runami to najlepiej poczekać do update i wtedy próbować wbijać 12-13 na nowych zasadach

a co się zmienia. LF true info. ?

endriuu

ja slyszalem ze na 4 i 8 jest safe enchant. Wiec wbicie 12 nie bedzie takie trudne.

kabulek

Nie pamiętam dokładnie tych stopni ale przy wbijaniu 10+ spada na 9, a przy wbijaniu 6+ chyba na 4. Więc będzie to o wiele łatwiejsze.
L2C EU wannabe?

Dhol

A nie ma być też tak, że do wbicia np 10 potrzeba 2x9? Wtedy wcale koszta by nie spadły. Minęło już parę miechow od kiedy o tym czytałem i pamięć zawodzi.

sobek

Piszecie o runach czy super runach?

kabulek

a co to się podziało, że wszystkie farm klany nagle przyjęły kresta zielonej doty? Illuminanti, silence, expfree,eclipse, gnomoxesual, absolution, callofhonor itd? czyżby haracz zapłacony?
L2C EU wannabe?

Vilhelm

no to wygląda ;-)
Chyba, że to mistyfikacja ;p
Lineage 2 Classic EU Skelth
Titan 78 - Vilhelm
Moonlight Sentinel 77 - Villz

sobek

hahahhaa, dobre :D
Ja wczoraj 4h byłem w kata i dota nawet się nie flagowała, w sumie wpadł PK ale padł w 2 sekundy i już nie wrócił :D

finnigan

Ja jak usłyszałem, że pufa będzie pkował wszystkich co nie zapłacą to myślałem ze ludzie go wysmieja no ale cóż, wychodzi na to ze 90% zaplacilo :p Płakać się chce.

Vilhelm

Nie mają jak się bronić 1 osoba na wianku z 9 kont vs 2 PR i Bishop
Titan 78 - Vilhelm

kabulek

Akurat z tego co słyszałem to party PR to teraz nasze swojskie polaczki, pufa biega summonerami. Jest tu kilku takich co zawsze dołączają do wygrywających i kozaczą.
L2C EU wannabe?

sobek

Zasadniczo to dobrze, że cokolwiek się dzieje... a że blue side to 4 cp co w większości ludzie spędzają wypasione majówki i cieszą się ładną pogodą to inna sprawa :D

Neural

Martwo tu jak na serwerze :D, jak tam farma idzie??
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

kabulek

questy na 2 profke, nie ma farmy, aarghhhhhh
L2C EU wannabe?

Vilhelm

Titan 78 - Vilhelm

DTQ

Ja tam na l2on widze że działa dla wszystkich ruskich classików ale na Skelth jest online 0.

pokit

Cytat: finnigan w Maj 11, 2018, 02:46:16 PM
Ja jak usłyszałem, że pufa będzie pkował wszystkich co nie zapłacą to myślałem ze ludzie go wysmieja no ale cóż, wychodzi na to ze 90% zaplacilo :p Płakać się chce.

a co maja zrobić biedne looper rmt pt obnizali cene adeny nawet do 0,7/0,8 eur, przeciez te looper pt to jak bot i to za free a tak teraz beda musieli sprzedawac po wyzszej cenie i placic podatek za farme albo uciekac z serwera co by na dobre wszystkim wyszlo.

Vilhelm

Cytat: pokit w Maj 14, 2018, 02:32:31 PM
a co maja zrobić biedne looper rmt pt obnizali cene adeny nawet do 0,7/0,8 eur, przeciez te looper pt to jak bot i to za free a tak
Na maxach rekrodziści po 0.5-0.6 mają już ;-)
Titan 78 - Vilhelm

Vilhelm

Cytat: pokit w Maj 14, 2018, 02:32:31 PM
a co maja zrobić biedne looper rmt pt obnizali cene adeny nawet do 0,7/0,8 eur, przeciez te looper pt to jak bot i to za free a tak
Na maxach rekrodziści po 0.5-0.6e mają już ;-)

Cytat: DTQ w Maj 14, 2018, 02:21:36 PM
Ja tam na l2on widze że działa dla wszystkich ruskich classików ale na Skelth jest online 0.

A ja na odwrót :-D

Titan 78 - Vilhelm

DTQ

Dobra Vilhelm faktycznie na dashboardzie jak jesteś to tylko Skelth z classiców pokazuje online. Ja wchodziłem na każdy serwer z osobna i wszystkie ruskie mają uzupełniony online'em graph a Skelth wczoraj dalej miał 0.

nutripack

Kondjo

witam dzis chcialem zaczac grac na skelth ale po oplaceniu miesiecznej subskrybcji i probie grania wyskakuje mi jakis error z notatka zeby zrestartowac komputer niestety dalej nic sie nie dzieje. czy to wina antywirusa czy jakis inny problem ???? prosze o jakies sugestie

Neural

Jakiś error ma na pewno jakąś nazwę dzięki której można zidentyfikować w czym jest problem :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

kabulek

L2C EU wannabe?