Witaj
Gość

Wątek: L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015  (Przeczytany 93576 razy)

• Pochwał: 4

• Kanał YT
Odp: L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015
« Odpowiedź #600 dnia: Luty 16, 2015, 05:24:55 pm »
przecież dla was L2 to maksymalnie GF, H5 to już L2-Shiny, a god+ to L2-UltraLaser.

Oj nie ;p Wczesny GOD, aż do Tauti jest spoko.
Nie popadajmy w szaleństwo, że tylko C1-C4, a reszta to już...

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #601 dnia: Luty 16, 2015, 08:55:05 pm »
Nie dziwie się, że L2 upada skoro jego community to w sporej liczbie niewyżyte 20-kilku latki którym żal dupę ściska gdy tylko coś nie pójdzie po ich myśli i wylewają woje hejty gdzie popadnie.

Nie, to jest kwestia :
- niewielkiego dopływu nowych graczy;
- braku odpowiedniego dewelopera L2 OFF (innova ;/)
- coraz większej liczby privów; nie idzie w ślad za tym jakość plików;
- "jeśli ja gram na innym servie to Wasz musi upaść";
- L2 idzie w stronę StarWars :)

braku odpowiedniego dewelopera L2 OFF (innova ;/)

Developer nie uratuje gry która jest gówniana, L2 wraz z wejściem Kamaeli zaczeło się staczać i sięgneło dna wraz z GODem. I to właśnie serwery prywatne a nie Offy są w stanie uratować tą gre i tu pojawia się twoje

"jeśli ja gram na innym servie to Wasz musi upaść"

I właśnie w całości tego punktu dotyczy mój poprzedni post.

« Odpowiedź #602 dnia: Luty 16, 2015, 10:09:56 pm »

Developer nie uratuje gry która jest gówniana, L2 wraz z wejściem Kamaeli zaczeło się staczać i sięgneło dna wraz z GODem. I to właśnie serwery prywatne a nie Offy są w stanie uratować tą gre
nie

« Odpowiedź #603 dnia: Luty 17, 2015, 12:06:04 am »

Developer nie uratuje gry która jest gówniana, L2 wraz z wejściem Kamaeli zaczeło się staczać i sięgneło dna wraz z GODem. I to właśnie serwery prywatne a nie Offy są w stanie uratować tą gre
nie

Z taką argumentacją nie można się nie zgodzić  :noob:

« Odpowiedź #604 dnia: Luty 17, 2015, 12:16:10 am »

nie

to przeczytaj swoj poprzedni post i pokaz mi gdzie tam jest argumentacja

"l2 od kamaeli zaczelo sie staczac a god to dno, off umarl, a privy to zycie"

swietne argumenty

• BDSM CLUB
« Odpowiedź #605 dnia: Luty 17, 2015, 12:18:19 am »

nie

żaden serwer prywatny nie uratuje l2 tylko wyłącznie jest to wstanie zrobić deweloper :) stąd powstają clasic serwery  jak widać prywaciarze mają mnóstwo wad przykład ten serwer  włamania kopiowanie itemów mnożenie bufów  po czymś takim tylko podziękować  :))

• Hollow's Power
« Odpowiedź #606 dnia: Luty 17, 2015, 05:59:39 am »
włamania kopiowanie itemów mnożenie bufów  po czymś takim tylko podziękować  :))

Do póki potrafią uczyć się na błędach i przypilnować większości korzyści otrzymanych tymi bugami i je wyeliminować, osobiście nie mam nic przeciwko by dalej tam grać. Większość szkód została naprawiona, oczywiście piszę większość, bo wszystkiego sie nie doszuka, ale to jest mniejsze zło niż quitowanie z tego powodu i nie danie im szansy.
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

• BDSM CLUB
« Odpowiedź #607 dnia: Luty 17, 2015, 08:40:26 am »
włamania kopiowanie itemów mnożenie bufów  po czymś takim tylko podziękować  :))

Do póki potrafią uczyć się na błędach i przypilnować większości korzyści otrzymanych tymi bugami i je wyeliminować, osobiście nie mam nic przeciwko by dalej tam grać. Większość szkód została naprawiona, oczywiście piszę większość, bo wszystkiego sie nie doszuka, ale to jest mniejsze zło niż quitowanie z tego powodu i nie danie im szansy.

Ktos tu przytoczył już filmik wywiad z Adminem z cytadeli jest warty tego co się tam działo i dzieje :) a szans dawaliśmy parę aż do momentu aż admin wykazał dużo niekompetencji .
 1 start dmg łuczników plus bugowanie bufów
 2 nadal bugowanie bufów cofka i ciekawe itemy na rynku :)
 3 ciekawie zabity baium i antharas
 4 kolejny wysyp itemów na rynku bug na buffa działa już 3 tydzień mimo zapewnień admina że to naprawił plus kolejna już chyba 3 cofka  .
 5 Do naszego party zgłasza się do pogranie Rosjanin sympatyczna osoba i zaczyna wyciągać itemy i adenę na które żadne cp nie jest w stanie zarobić przez najbliższy miesiąc . Kolega na 2 dzień wyjaśnia nam wszystko jak to zdobył i objaśnia co tak na prawdę dzieje się na serwerze .
 6 admin znów wykazuje swą niekompetencje pisząc że ta osoba nie ma tego co ma ^^ widać zalogować się do gry ciężko .

Grać po czymś takim sory ale nie tym bardziej że Charli nie jest tego w stanie ogarnąć sam jako administrator . Poświęciliśmy tu 3 tygodnie nie narzekamy pvp było ciekawe online na HB jak na te czasy też dość spory i wydawało się że mamy serwer na którym pogramy dłużej ale zabezpieczenia serwera tragiczne . Nie jesteś w stanie powiedzieć czy wracając z expa epika  znów nie będzie musiał admin zrobić cofki i wszystko się pójdzie je ..   dla tego wolimy zrezygnować i nie marnować czasu ludzi z którymi gramy parę lat bo mają rodziny pracę itd

« Odpowiedź #608 dnia: Luty 17, 2015, 12:41:38 pm »
Jak ktos wierzy, ze pobanowali ruskow, ktory sobie takie itemy porobili i skille pododawali, jakich normalni gracze nigdy nie zobacza to jest idiota. A adminowanie charliego porownywalne jest do swiadomosci swini o niebie.
Natomiast co do jakosci plikow to smiac sie chce, geo totalnie z dupy, przy czym takie cuda jakie czasami sie dzieja to ostatni raz na javach jedynie widywalem - postac sie gdzies tak wpierdoli, ze tylko relogiem ja ruszysz (zreszta nie zawsze, po to masz w panelu serwa ustuck xD), summony czasami samoswiadomosc rozwijaja i albo nic nie robia po paru metrach od ruszenia sie (takego czegos to jeszcze nigdy nie widzialem), albo od tak sobie drugiego rooma przyagruja, cubici zadzialaja moze raz na 20 sekund (poczas kiedy normalnie jak kazdy przyzna maja wscieklizne macicy), przy czym taki spark i tak prawie nigdy nie wchodzi, a luki nakurwiaja buly jak rbki (to akurat niby juz naprawili, nie testowalem potem), ze dorfy sobie z nimi nawet biegaja. W CT moby tez jakies cuda odprawiaja, nawet mi sie pisac nie chce. Do tego cofki, ludziom po 15 leveli wpieprzalo pare razy. Dobrze, ze jest jeszcze rf. hahaha

« Odpowiedź #609 dnia: Luty 17, 2015, 12:54:00 pm »
Wiecej dramy , przez ludzi ktorzy nie graja xD
Zabawne jest to wasze wylewanie gorzkich zali.

« Odpowiedź #610 dnia: Luty 17, 2015, 01:58:29 pm »
Jak ktos wierzy, ze pobanowali ruskow, ktory sobie takie itemy porobili i skille pododawali, jakich normalni gracze nigdy nie zobacza to jest idiota. A adminowanie charliego porownywalne jest do swiadomosci swini o niebie.
Natomiast co do jakosci plikow to smiac sie chce, geo totalnie z dupy, przy czym takie cuda jakie czasami sie dzieja to ostatni raz na javach jedynie widywalem - postac sie gdzies tak wpierdoli, ze tylko relogiem ja ruszysz (zreszta nie zawsze, po to masz w panelu serwa ustuck xD), summony czasami samoswiadomosc rozwijaja i albo nic nie robia po paru metrach od ruszenia sie (takego czegos to jeszcze nigdy nie widzialem), albo od tak sobie drugiego rooma przyagruja, cubici zadzialaja moze raz na 20 sekund (poczas kiedy normalnie jak kazdy przyzna maja wscieklizne macicy), przy czym taki spark i tak prawie nigdy nie wchodzi, a luki nakurwiaja buly jak rbki (to akurat niby juz naprawili, nie testowalem potem), ze dorfy sobie z nimi nawet biegaja. W CT moby tez jakies cuda odprawiaja, nawet mi sie pisac nie chce. Do tego cofki, ludziom po 15 leveli wpieprzalo pare razy. Dobrze, ze jest jeszcze rf. hahaha

bullshit, cubici dzialaja bo farmilem ponad 10h summonerem, luki dzialaja normalnie (wiem bo gram w cp lukow), geo jak dla mnie jest perfect - nie mozna atakowac przez sciane ani nawet jak jestes na gorce/nierownym terenie i nie widzisz moba

dalej mi sie nie chce wymieniac, szkoda czasu na trollposta

« Odpowiedź #611 dnia: Luty 17, 2015, 02:20:56 pm »
Pisze jak jest, bo tam gralem, a jedyne na co szkoda czasu to na takiego dalna jak ty, do ktorego absolutnie nic nie dociera poza wlasna rzeczywistoscia i strzela na konkretne argumenty odpowiedziami typu "bullshit" i "trollpost".

« Odpowiedź #612 dnia: Luty 17, 2015, 03:00:16 pm »
ja pierdole ;D

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #613 dnia: Luty 17, 2015, 03:29:59 pm »
Nawet jak kryształ jest "dałnem" (czy jak go tam nazywasz) to ty jesteś większym. U niego współczynnik hejtu jest 2 razy niższy, ty za to hejtujesz wszystko z góry na dół, więc mimo wszystko jest on dla mnie bardziej wiarygodny :D.

• Asgota
  • L2Emi- serwer partnerski

• L2 Emi
« Odpowiedź #614 dnia: Luty 17, 2015, 04:12:22 pm »
ja pierdole ;D

Czasem się zastanawiam dlaczego admin nie wprowadził na tym forum podobizny facebookowego Lubie to :D
( Z góry mówię nie jestem dzieckiem fb, tylko po prostu niektóre posty tak niszczą że aż chce się to Lajkować :D)

« Odpowiedź #615 dnia: Luty 18, 2015, 12:41:50 am »

No to wypierd na tego swojego RFa, bawic sie tym swoim hero czy co tam "wynolifowales" z tobie podobnymi graczami którzy nie mogą pogodzić się, że przesrali sporo czasu na serwerze który upadł i plują teraz gdzie popadnie w nadziei , że jak  trochę posmordzą na inne serwery to nagle RF się zapełni. Zapewniam, nie zapełni się.

O chuj chodzi Ci z unstuckiem, że niby na offach go nie ma ?

« Odpowiedź #616 dnia: Luty 18, 2015, 09:36:29 am »
ja pierdole ;D

Czasem się zastanawiam dlaczego admin nie wprowadził na tym forum podobizny facebookowego Lubie to :D
( Z góry mówię nie jestem dzieckiem fb, tylko po prostu niektóre posty tak niszczą że aż chce się to Lajkować :D)
mozesz zglosic do moderatora jako post ktory zasluguje na plusa, ale niestety za ten konkretny post nikt mu chyba plusa nie da :D

• Pochwał: 4

• Kanał YT
« Odpowiedź #617 dnia: Luty 18, 2015, 12:26:09 pm »

nie

:o  :D :D +1

« Odpowiedź #618 dnia: Luty 18, 2015, 12:34:28 pm »

nie

nie jestem pewny, ale na wszelki wypadek zacytuje sam siebie

nie

to przeczytaj swoj poprzedni post i pokaz mi gdzie tam jest argumentacja

"l2 od kamaeli zaczelo sie staczac a god to dno, off umarl, a privy to zycie"

swietne argumenty

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #619 dnia: Luty 18, 2015, 12:49:48 pm »

nie

RedWind Fail.

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #620 dnia: Luty 20, 2015, 02:01:49 pm »
Teraz juz 100% dead xd
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

« Odpowiedź #621 dnia: Luty 20, 2015, 02:19:49 pm »
Co tam się stało teraz ?

Słyszałem od randomów, że zhackowali konta i rozrzucają itemy innych ludzi, prawda ?

« Odpowiedź #622 dnia: Luty 20, 2015, 02:30:14 pm »
To było tak proste do zrobienia, że nawet tego hackiem nie można nazwać.

« Odpowiedź #623 dnia: Luty 20, 2015, 02:43:07 pm »
heheszki

"I was wrong when I said there was no hack and I apologize for that. Our friend exploited the account panel by guessing account names for this he was just using forum account names and some of them matched master account names. From there he was able to change passwords. A simple hack that should not have been possible but it was.

If you had a character lose his gear submit a ticket with character and account name and the gear that was lost and we will see about getting it back to you."

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #624 dnia: Luty 20, 2015, 03:05:17 pm »
To było tak proste do zrobienia, że nawet tego hackiem nie można nazwać.
Swoja droga cierpliwe community maja na tym serwerze.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted