Kolego, nikt tutaj nie hejtuje, jakość plików to podstawa od której zaczyna się interesowanie serverem, ale widzę że Ty nie masz zielonego pojęcia o serverach, plikach itp. Wykładasz tylko kaskę i liczysz, że będzie fun.
ps. Mnie jako gracza nie interesuje tylko pasek z 40 bufami i moby wyglądające jak moby, więc kolego jeśli nie wiesz nic o serverze który zamierzasz otworzyć, to może łaskawie chociaż zapytaj się Szponiastego o co biega z tym wszystkim abyś chociaż trochę umiał odpowiedzieć na zadane pytania, a nie zasłaniać się hejtem
pozdrawiam
Żeby zakończyć tę bezsensowną wymianę zdań powiem tak:
Tak, nie znam plików, które
testowałem ze Szponiastym,
Nie mam pojęcia o Lineage 2 bo
grałem tylko 7 lat w tę gręNie mam pojęcia o plikach l2j i w ogóle o stawianiu serwera, mimo
pisania własnych skryptów oraz znajomości konfiguracji.
Tak wygrałeś, jesteś bogiem Lineage II i wiedzy na temat plików Szponiastego. A ja tylko inwestorem, który daje na pliki, z takimi jak Ty nie da się wygrać, bo wiesz lepiej KIM JESTEM JA I JAKĄ MAM WIEDZĘ. Chore...
Potrafię odpowiedzieć na mądre pytanie, których Ty nie zadałeś. Ty zadajesz tylko takie, które mają dowodzić twojej rzekomej racji żeby dla własnej satysfakcji kogoś upokorzyć. Kolejną sprawą jest to, że nie jesteśmy kolegami i swoją drogą z twoim charakterem pseudo-Dr House nie masz ich w ogóle dlatego szukasz aprobaty na forach wymądrzając się na tematy na które pewnie Ty nie masz pojęcia i wmawiasz ludziom co wiedzą i na czym się nie znają...
Przestań się poniżać albo zadaj jakieś sensowne pytanie.
PS: Pierwszym i najtrudniejszym etapem terapii jest zauważenie problemu. Przemyśl to co robisz i po co. I tak nie zagrasz na moim serwerze, choćbym zrobił wszystko pod ciebie. Nie jesteś wart uwagi, bo jesteś hejterem, jednym z wielu. To nawet w tych czasach nie oryginalne i nudne. Ludzie nie są na tyle głupi żeby wierzyć tobie i twoim prowokacjom.