wszystko o hellbound

Zaczęty przez elenros, Styczeń 07, 2015, 08:57:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

elenros

jako ze sporo osob wybiera sie na tego hellbounda x5 (w tym ja) prosil bym was zebyście sobie poprzypominali co było na hellboundzie a czego nie bylo, w porownaniu do wyzszych kronik (powiedzmy do epiloga) sporo osob pewnie dawno nie grało na hb i pewnie chcialoby sobie przypomniec conieco. pewnie paru z was napisze ze google nie gryzie,jednak zawsze to lepiej miec wszystko w jednym miejscu, niz szukac informacji po iluśset stronach
moze zaczne z paroma pytaniami:
-byly commony?
-newbie buff- jezeli tak to do ktorego lvl?
-czy ps miał death spike takie samego jak necro, czy tego osłabionego?
-czy byly certyfikacje?
jezeli macie inne pytania, badz pamietacie inne smaczki z hb ktore byly to sie podzielcie informacjami :)

kHRYSTAL

Jeśli ktoś ma ochotę to niech sobie przetłumaczy to co jest napisane w temacie z forum L2Citadel i wklei to tutaj, chłopaki wyjaśnili tam chyba wszystko (ja nie mam za bardzo chęci i czasu).

http://l2citadel.com/forums/topic/1027-important-differences-between-hellbound-chronicle-and-gracia-final-for-example/

elenros

o kurde, nie zauwazylem czegos takiego na ich forum, dzieki :)

Heysheney

perfecT

na hb jest quescik na mahumach ?

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Loluś

A mógłby ktoś napisać jakie klasy są op na hb ? Tez planuje wybrac sie na ten serwer a nigdy nie gralem na tej kronice :)

Nemezis

Na oly deska i pal, na mass nuke, a 1v1 kogo to interesuje  :D