Dobra klasa na poczatek

Zaczęty przez Vraghor, Styczeń 09, 2015, 07:57:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

smerf2803

Setup spoil + wc ( kolega) bedzie okej zeby miec jakies siano ,w miare expic i tam ewentualnie utluc jakiegos leszcza ? :D

mithen

A co z EE ? ktoś mógłby coś napisać xd ?
L2Ex Soultaker - Mithen
Core Aeore - Atsuka
Lilith Aeore - Atsuu
Ramona Aeore - Glick

Dexter69

Healuje i zwraca manę, można pewnie porootować trochę, czego się więcej spodziewasz po takich levelach i low kronice? xD

Gesendet von meinem C6806_GPe mit Tapatalk

dooku655

No ja się zastanawiam między Phantom Summonerem albo Hawkeye :D W sumie PS tańszy w ubraniu bo na starych kronikach staty broni nie przenosiły się na summona :P

retrium

Orientujecie sie moze jak ma sie sprawa sleepow, Anchorow i silencow u magusow, w pewnej kronice bardzo to znerfili czy tutaj znowu te debuffy od nuków wchodzą dobrze czy jednak tak jak to pózniej było sleep i inne właziły ale głownie od supportów a od nukow słabienko ? :(

RedWind

Tutaj znalazłem b. fajne porównanie bufferów (WC,PP,OL,SE,EE) i supportu (BD,SWS) na classicu

Zakładka do przełączania na dole.

retrium

No tak ale co z debuffami od biletów ? Czy włażą często czy tak jak po nerdów w dalszych kronikach ?

pant

ee na classicu jest strasznie nudny, do 40lvl ludzie nie za bardzo chcą party bo wolą SE który równie dobrze zrecharguje po 28lvl ale ma Empowera...  tak samo aoe pt , nawet duo z WLem - dla nich SE też jest lepszy bo ma focus might shield ww itp, EE robi się bardziej wartościowy dopiero 50+ kiedy ma clarity , zdaje się na 58? a zanim to wbijesz to nie raz będziesz chciał napluć na monitor, mało funu a na pvp czujesz się ciotą do bicia :D

dobre klasy na początku to wizardzi/summonerzy bo zawsze znajda pt do aoe bo maja mass skila, a nawet jeśli nie to bez przypału idą na expa solo z summonem, Warlord tez jest super 

sobek

Na początek dobra klasa to SPOIL, albo PP (bufki, do 24 jako numer solo)

kraha

Jakie trio będzie spisywać się dobrze? SE (inny support?) + łuk/łuk czy + mag/mag? Chodzi o luźną przyjemna grę. Jednak osoba na pewno gra SE lub innym supportem zaś  jedna wolalaby luka

Paran0ya

Cytat: kraha w Marzec 17, 2016, 05:24:53 AM
Jakie trio będzie spisywać się dobrze? SE (inny support?) + łuk/łuk czy + mag/mag? Chodzi o luźną przyjemna grę. Jednak osoba na pewno gra SE lub innym supportem zaś  jedna wolalaby luka
SE\EE, OL, SORC\SPS\SH
PP/BP, WC, SR/TRICK

aqq123

kraha

no tak też się zastanawiałem co on napisał :D

ogółem zadecydowaliśmy póki co 2xSH+SE

haran

Cytat: kraha w Marzec 17, 2016, 08:47:53 PM

Chyba najlepszy setup pod farmę we 3 :)

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Paran0ya

Cytat: kraha w Marzec 17, 2016, 08:47:53 PM

A omg :D zapomniałem ze to dział z classikiem xD W takim razie he :P
To nie lepiej OL+SE+SH? Nie wiem czy se wyrobi z dawaniem many na 2 sh :)

Judasz

SE + WL + spoil tez bylby spoko :D

haran

OL wniesie coś do tego skropnego party oprócz acumena i zerka?

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

QRQ

Lepiej kupcie sobie postacie 40+, zaoszczędzicie miesiąc farmy i abo, a przed świętami będzie sporo desperatów z kończącymi się preorderami.

sobek

Cytat: QRQ w Marzec 18, 2016, 01:40:27 PM
Lepiej kupcie sobie postacie 40+, zaoszczędzicie miesiąc farmy i abo, a przed świętami będzie sporo desperatów z kończącymi się preorderami.

Tylko że w tak micro party z boxami to ze spotów 40+ ich wyniosą, a tak na spotach AOE 20+ pofarmią sobie i $ i exp.

kraha

Cytat: QRQ w Marzec 18, 2016, 01:40:27 PM

gramy dla przyjemności, nie zamierzam kupować niczego

Paran0ya

Cytat: haran w Marzec 18, 2016, 12:18:41 PM
OL wniesie coś do tego skropnego party oprócz acumena i zerka?
Myśl przyszłościowo :D + ol mass root= aoe :D

kraha

Jak wygląda regen many przez summony? Tzn. jak czesto i ile tej many regeneruje? czy na drugiej profce też regenerują dalej? :)

Judasz

Z tego co pamietam na necro 46 kot zwracal ~50 many

kraha

a jaka częstotliwość odnawiana? co ile czasu

Judasz

Jezeli chodzi Ci o reuse skilla to jest chyba 7 sec, mana na kocie regeneruje sie na oko o jakies 40-30% wolniej niz Tobie siedzac. Pozniej polega sie glownie na SE, ale do ~35 expi sie bardzo przyjemnie.