Witaj
Gość

Wątek: Szukam kogoś do grania w duo  (Przeczytany 4135 razy)

• Pochwał: 0

Szukam kogoś do grania w duo
« dnia: Styczeń 22, 2016, 08:51:47 am »
Szukam kogoś do zagrania duo może być więcej, klasa bez różnicy, mogę zagrać bez problemu supportem. Najważniejsze to granie dla zabawy, a nie jakiś wyścig szczurów. Więcej info na pw.

• Pochwał: 9

• AWTHPW
Odp: Szukam kogoś do grania w duo
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 23, 2016, 08:01:17 pm »
Jak dobijesz 20 to mozemy pograc razem. Klasa w zasadzie bez znaczenia, na tym lvlu kazda jest ok, fajnie jednak jakbys mial luk (jesli nuker to spoko). Ja mam 20 rogue, ale teraz siedze na dwarfie, zeby zarobic sianko na porzadna strzelbe. Jakby co moje nicki to Apokaliptik i Yaveshinerr (dwarf). Przed 20 na pewno nie ma sensu robic duo, po 20 mozna wyprobowac. Obstawiam, ze jesli nie jestes bufferem to 30+ ma sens party dopiero.

We ride together, we die together.

• Pochwał: 0

• Zasady zobowiązują
Odp: Szukam kogoś do grania w duo
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 23, 2016, 11:46:43 pm »
Jak dobijesz 20 to mozemy pograc razem. Klasa w zasadzie bez znaczenia, na tym lvlu kazda jest ok, fajnie jednak jakbys mial luk (jesli nuker to spoko). Ja mam 20 rogue, ale teraz siedze na dwarfie, zeby zarobic sianko na porzadna strzelbe. Jakby co moje nicki to Apokaliptik i Yaveshinerr (dwarf). Przed 20 na pewno nie ma sensu robic duo, po 20 mozna wyprobowac. Obstawiam, ze jesli nie jestes bufferem to 30+ ma sens party dopiero.

W duo masz +30% bonus do expa, więc dostajesz za moba niewiele mniej niż byś bił solo, a zabijasz więcej mobów w tym samym czasie, co sumarycznie daje Ci więcej expa