Szukamy partnerów do gry

Zaczęty przez Aragorn, Luty 15, 2016, 06:14:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aragorn

Cześć. Poszukiwani normalni, zdrowi na umyśle, ludzie grający w L2. Serwer to Dex - H5 x 5. Jest nas 3/4 - 3 x dd i niepewny EE. Poszukiwany bd / sws/ /dc/ bish. Jednakze, zapraszamy wszystkich do gry w cp, im nas wiecej, tym lepiej. Klan Axaioi, 90% to Grecy, bardzo życzliwi, pomocni i przyjacielscy ludzie. Online naprawdę spory, na serwie jest co robić. Poki co mamy low lvle, więc nie ma, że ktoś z nas bedzie bardzo odstawał do przodu z expem. W grze spędzamy po kilka godzin dziennie, zazwyczaj popołudniami / wieczorami, po pracy. Czekamy na odzew! :) Nicki w grze : DeathHasCome , Katie.

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Aragorn

Vermore

RedWind

Cytat: Aragorn w Luty 15, 2016, 06:14:38 PM
Cześć.
Poszukiwani normalni, zdrowi na umyśle, ludzie grający w L2.
(...)

Z tym może być ciężko ! :D  :P

Aragorn

rimi18

Free bump

PepsiQQ

Ja rowniez polecam I klaniam sie z tej str. Tez wspolczuje chlopakom gry z sws/bd/wc/se czy tam ee Na boxie, jak najbardziej jestem za.

Macie moze slota Na SE? EE nie bardzo, ale SE ma stigme to I owszem.

rimi18

Pepsi co już na l2dawn nie grasz czy jak ?

Aragorn

SEka juz mamy,, ale DDek zawsze spoko ;] Aczkolwiek, bedziemy to powtarzac w nieskonczonosc, zapraszamy do gry klasa, ktora jest najblizsza Twojemu sercu :) Zmuszanie, czy proszenie kogos o gre jakas postacia mija sie z celem, bo po pewnym czasie zawsze Ci sie odwidzi, jesli nie masz funu z gry.

PepsiQQ

Cytat: rimi18 w Luty 27, 2016, 12:35:48 PM
Pepsi co już na l2dawn nie grasz czy jak ?

Przeczytaj z 5x posts wyzej I powiedz mi do jakich doszedles wnioskow.

Pancia

Aragorn mógłbyś odpisać na priv

majkkkkk

z checia dolacze do was, prosze o kontakt priv

Aragorn

Aragorn

Nabór do cp, klanu cały czas trwa, kto ma ochote, niech wbija :)

Aragorn