[Fraps] Tyrr Duelist Oly

Zaczęty przez LastTango, Marzec 10, 2016, 04:17:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedWind

Duelist to od razu la>>onda :P
Poprzedni nick ? wątpię, żeby to był ktoś nowy...

LastTango

Banan16 l, ale fraps jest coś koło 2014 roku jak wchodziła ertheia bodajże.... Liderem wtedy był ,,Kirf"

haran

To na Lilith już był wyższy poziom...

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

xRelapse

Podoba mi się, szczególnie akcja z 11 minuty, epicko, obejrzałem całość.

LastTango

Dzięki, (na lilith xd....)xRelapse grasz może w Black Desert lub na nowym servie ,,Zaken"?

haran

A to Ty grasz na tym frapsie? :D
Wybacz, ale przeciwnicy to tutaj inteligencją nie błyszczą.
Relapsik gra w Black Deserta.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

LastTango

Tak ja gram ..... Nie mi to oceniać :) - nie wszystkich znałem. :)

RedWind

co jak co, ale na oly ludzie z tego klanu zawsze sobie radzili :P gdyby nie farmienie hero przez top klany, to namieszaliby....  :P

LastTango

No ja jak dobrze poszło po wbiciu 99 średnio miałem coś koło 300-400 ptk, a i bywały że po 30 ptk.... Ale to zależy czy farmiłem czy nie :) no i od tego na kogo się trafiało.

LastTango

RedWind czyli grałeś na eu? w jakim klanie?

Dickert

O jeny. Tak primo to ty masz totalne 0 na tym tyrrku jeśli chodzi o eq, czyli musiałeś wyciąć 90% walk gdzie dostałeś oklep i przedstawiłeś tu demo oly na core.

Żeby przegrać healerem z tyrrkiem bez eq trzeba być drewnem, healerzy z unisono vs "i will knockdown u in a second" takie to mądre ^^.

Ale spoko, liczy się Twój fun, ale połowę walk tutaj wygrałeś, bo przeciwnik nie umiał grać. Nic osobistego, stwierdzam fakt.

PS Aaa... Za dużo oczoje*ów przy edycji. Moje zdanie.

RedWind

Cytat: LastTango w Marzec 10, 2016, 10:06:32 PM

PF, Oath, KG, RG, LTunited, BS ;) i wcześniej Bespin

LastTango

Cytat: Dickert w Marzec 10, 2016, 10:19:26 PM
O jeny. Tak primo to ty masz totalne 0 na tym tyrrku jeśli chodzi o eq, czyli musiałeś wyciąć 90% walk gdzie dostałeś oklep i przedstawiłeś tu demo oly na core.

Żeby przegrać healerem z tyrrkiem bez eq trzeba być drewnem, healerzy z unisono vs "i will knockdown u in a second" takie to mądre ^^.

Ale spoko, liczy się Twój fun, ale połowę walk tutaj wygrałeś, bo przeciwnik nie umiał grać. Nic osobistego, stwierdzam fakt.

PS Aaa... Za dużo oczoje*ów przy edycji. Moje zdanie.

Zdarzało się, że przegrywałem(jak każdy), jest to oczywiście jakiś tam zlepek, ponieważ frapsy zlepiłem jakoś z 8/9 miesięcy później więc wrzuciłem co zostało. No muszę Cie zmartwić ponieważ oklep dostawałem dosyć rzadko. A eq z tego co pamiętam jak kończyłem grę to: duale +8 r95 2x sa, seraph +6 full , istina earring, istina ring, baium ring, a dalej to niebardzo pamiętam... Ale w porównaniu do top graczy to brakowało mi i to bardzo dużo. :D A co do przeciwników którzy nie umieją grać to podobno połowa z nich jest teraz hero (takie info dostałem). Ale nie wiem czy to prawda bo nie gram już z ponad rok...

Cytat: RedWind w Marzec 11, 2016, 07:26:20 PM
Cytat: LastTango w Marzec 10, 2016, 10:06:32 PM

PF, Oath, KG, RG, LTunited, BS ;) i wcześniej Bespin
Grałeś jeszcze przede mną :)/ale nick coś kojarzę  (łucznik biały elf)? w rg tez byłem ale krótką chwilę ponieważ zakończyłem grę.

Opcja edytuj.
//RedWind

RedWind

Cytat: LastTango w Marzec 12, 2016, 09:11:04 PM

Grałeś jeszcze przede mną :)/ale nick coś kojarzę  (łucznik biały elf)? w rg tez byłem ale krótką chwilę ponieważ zakończyłem grę.

Grałem kiedyś białasem, ale to była moja 1 postać na OFFie (EE).
Później to już dwarf tyrr, human tank, d. elf tank. I czarnym elfem grałem najdłużej.
Ja też już nie gram ze 1,5 roku :D oczywiście nie licząc kilkudniowych przygód na privach

LastTango

Cytat: RedWind w Marzec 12, 2016, 10:11:03 PM
Cytat: LastTango w Marzec 12, 2016, 09:11:04 PM

Grałem kiedyś białasem, ale to była moja 1 postać na OFFie (EE).
Później to już dwarf tyrr, human tank, d. elf tank. I czarnym elfem grałem najdłużej.
Ja też już nie gram ze 1,5 roku :D oczywiście nie licząc kilkudniowych przygód na privach
Dokładnie, jakos według mnie gra straciła sens przez pay2win no a 2 gi powód to brak czasu (praca/trening/ praca).
Teraz ściągam ,,Black  Desert" zobaczy się czy wciągnie :D