ISS Spectral Dancer vs ISS Hierophant

Zaczęty przez Naito, Maj 24, 2016, 10:29:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Naito

Początkowo zamierzałem zrobić sobie ISS Spectral Dancer jako drugą klasę, który bardzo ładnie pasował mi do maina, czyli Tyr Duelist

Na pierwszy rzut oka wydaje się wszystko ładnie i pięknie. Niestety do czasu sprawdzenia umiejętności u ISS Spectral Dancer a konkretnie tych na 101 poziomie.

Sage's Dance - Zwiększa całej drużynie obronę przed magią o 50% na 30 sekund. Zużywa 5 Spirit Ore.
Crippling Dance - Na 30 sekund zwiększa o 30% moc umiejętności fizycznych. Zużywa 5 Spirit Ore.

Niby nie są one jakieś bardzo słabe no ale jednak jak zestawi się to z tym co ma na tym samym poziomie ISS Hierophant

Prophecy of Might - Wybranemu członkowi drużyny zwiększa o 25% obrażenia i szansę każdego rodzaju trafień krytycznych. Efekt działa 5 minut i zużywa 5 Spirit Ore.

Nie wiem czy dobrze zrobiłem czy też nie, ale biorąc pod uwagę fakt iż ISS Hierophant tak samo jak i ISS Spectral Dancer posiada pasywne umiejętności zarówno do ciężkich pancerzy jak i duali postanowiłem w wyniku tylko tej jednej różnicy usunąć ISS Spectral Dancer, którego expiłem na dual klasę i zacząć od nowa z ISS Hierophant. Chyba lepiej zrobić to teraz niż później żałować ^^

Co Wy o tym sądzicie ?
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

haran

Iss Hierophant jest OP, do tego ma passive na zmniejszenie reusu skilli oraz może nie wykupować rhapsody i zostawić sobie mystic immunity. Najlepszy na PvP :)

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

aqq123

Iss Hierophant - PvP
ISS Spectral Dancer  - PvE (bossy)
U mnie w CP było tak: Main Iss Hierophant a na bossy typ logowal się na ISS Spectral Dancer.