Witaj
Gość

Wątek: Szukam ludzi chętnych rozpocząć od zera  (Przeczytany 4690 razy)

• Pochwał: 0

Szukam ludzi chętnych rozpocząć od zera
« dnia: Wrzesień 30, 2016, 05:22:31 pm »
j.w

Odp: Szukam ludzi chętnych rozpocząć od zera
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 19, 2016, 02:28:52 pm »
Witam my całkiem niedawno zaczeliśmy  sws,ee,bd,ol,glad,sps,sorc i szukamy heala oraz ddków.

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 25, 2016, 09:09:55 am »
Hej
Jakie macie nicki?
Ja też zastanawiam się nad rozpoczęciem tu gry, ale samemu granie trochę nie ma sensu. Dajcie swoje nicki, żebym mógł napisać w grze gdy już pobierze mi się klient.

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 27, 2016, 10:59:40 am »
Jeśli kroi się jakas nowa ekipa i gracie w miarę aktywnie w godzinach wieczornych to jestem wstanie zacząć tu grę od początku ;p.  Oczywiście w grę wchodzi tylko pt magów. Pisać na pw.

Mogę grać SH/SPS lub EE/SE

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 27, 2016, 04:48:00 pm »
Nowa czy stara ekipa to chyba nie ma znaczenia. Oprócz jednego party magów ~60lvl, grającego w czasie amerykańskim (późna noc- wczesny poranek) i drugiego niedawno powstałego party magów low level (okolice 40) nie ma tu żadnych stałych ekip. Podejrzewam, że wiele osób szuka grupki do farmienia, a dogonić kogoś na te 9 leveli, żeby móc farmić razem to chyba nie jest wielki problem, tym bardziej, im wyższy level tym wolniej idzie (tak na serio wolniej :P ). Zaczynać, organizować się i cisnąć! To obciach, że na EU classicu są tylko dwa party PL.
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 03, 2016, 01:54:02 pm »
Obecnie juz mamy heala ale za to wciąż 1 osoby brak najlepiej sws lub driver na sws 57 no i 1 dd (sh) jest pod znakiem zapytania.