[L2OFF] L2Dex Genesis - IL x25 - START 26.11.2016

Zaczęty przez Hellscream, Listopad 07, 2016, 10:20:21 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Li

Cytat: Slomek w Listopad 26, 2016, 03:58:50 PM
Myślę że każdy spelna rozumu się tego spodziewał :)
Kazdy? Trzeba bylo byc u nich wczoraj na kanale podczas startu i poczytac ten kwik zawiedzionego gowniarstwa. :D
Ok, oni nie sa pelna rozumu, z rozumem na 150 ludkow online bylo tam ze 4-5 osob.
BTW znow DDoS, ciewkawe kiedy minie i jaki bedzie online.

sry za brak polskich znakow i ew bledy.
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Li

Cytat: prawdziwyON w Listopad 26, 2016, 05:21:37 PM
serwer start o 19 czy 20?
Zapowiadali 18.00 (UTC +2) - CHGW co dokładnie przez to rozumieli, ale chyba na bank nie 19.00. Rumunia ma chyba strefę czasową taką samą jak Polska. Wychodzi mi 20.00?

Slomek

Po zmianie czasu na zimowy mamy teraz gmt+1 więc godzina różnicy. U nas jest wcześniej.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

prawdziwyON

Też cały czas dostajecie dc?;) coś wiadomo na ten temat?

Slomek

Ja wbije ok 21 zobaczę co zostało że starego dex, napiszę też jak sytuacja ze stabilnością.

Li

Fail jak uj.
Zalogowałem się, w wiosce elfów oprócz mnie 1 gracz - gdzieś daleko na horyzoncie.
Zmiany od wczoraj - ustawili 2x więcej serwerów proxy.
Na kanał nawet nie zaglądam.
Nawet mi szkoda catalina, naprawdę się napracował a tutaj DDoS niszczy mu serwer.
Ciekawe czy online zaskoczy i kiedy.

Slomek

Zgadza się ludzi naprawdę mało, mam wrażenie że na Discord jest ich więcej. Co do stabilności to ja mam brak lagów, co 15min DC, kilka chwil problemow z logowaniem i znow gram.

prawdziwyON

spokojnie, dużo ludzi chce przeczekać te dc. Na spotach 30 + jest naprawdę dużo wiary

Slomek

Cytat: prawdziwyON w Listopad 26, 2016, 09:25:39 PM
spokojnie, dużo ludzi chce przeczekać te dc. Na spotach 30 + jest naprawdę dużo wiary

Część chyba nie ma DC bo expia juz na spotach 60+

Li

To ja nie wiem o co biega, ja miałem dc, teraz rzadziej, ale mam lagi. Kiedy oni wbili te 60+? No tak, prem runki + sprzęt za dotę.

ROTFL - właśnie mam obok siebie gościa w Plated Leather - serbidor p2win, czekam już na szopy z ogłoszeniami zakupu milionów adeny za $

Slomek

Juz na PI party expia. Moze niektórzy nie maja DC. (teoria spiskowa)

Wszedlem na Discord channel. Ktoś spytał o online i admin powiedział 3k+ HAHA:D

UgliBiBagli

nie ma tragedii, od czasu do czasu dc zlapie ale szybko mozna wbic spowrotem
QQ

tutanka

fast guide how to connect to  server :

1 . download the updater from : http://www.lineage2dex.com/reg

2. extract updater files in your Lineage2 folder

3. run the updater and do full check . After press start !

kacyk

prawdziwyON

Fresh

Jaki tu jest online? Tylko taki prawdziwy nie napompowany botami i boxami.  :P

elenros

ja mam wrazenie ze ten server jest ciagle jako beta... poza tym nie wiem czemu ludzie sie upieraja z tym, zeby nie zmienac m crit rate. co fajnego jest w pvp, jak ludzie z tym samym sprzetem padaja na strzala, bo dostali hity po 3-4k. ludzi jest dosyc malo (SOL przed IT niby troche ludzi zawsze jest, ale to i tak 20% tego co sie spodziewalem) zadnego wiekszego pvp jeszcze nie widzialem, zadna postac poza lukiem i magiem nie ma sensu. niby 24 buff sloty ale divine inspiration nie jest jako auto learn (wiec troche poczekasz na 4 dodatkowe miejsca).

wiem wiem, ta wypowiedz strasznie chaotyczna

QRQ

Dex nic wam nie zmieni oni mają pliki "offowe", i o żadnych customach nie chcą słyszeć... ludzie prosili o jakieś małe customy które są na 90% obecnych serwach ale ci zawsze idą w zaparte.
BTW u Ruskich Dex jest na czarnej liście więc online jes kapa, te niby "pro" klany co się ogłaszały to na 100% mają free premium + whitelist na boty i rmt.
Do tego mają sporo wrogów przez co łapią DDosy na start i kilka razy im wyłożono serwer wraz z kradzieżą bazy + kasacja backupów  :)
Na ich serwery nabierają się chyba tylko ci co grali 5lat temu na gf gdzie wtedy jeszcze dawały radę. Aktualnie to priv poniżej średniej, a średnia jest i tak obecnie dosyć nisko.

Li

Cytat: QRQ w Listopad 28, 2016, 01:01:21 AM
Dex nic wam nie zmieni oni mają pliki "offowe", i o żadnych customach nie chcą słyszeć... ludzie prosili o jakieś małe customy które są na 90% obecnych serwach ale ci zawsze idą w zaparte.
BTW u Ruskich Dex jest na czarnej liście więc online jes kapa, te niby "pro" klany co się ogłaszały to na 100% mają free premium + whitelist na boty i rmt.
Do tego mają sporo wrogów przez co łapią DDosy na start i kilka razy im wyłożono serwer wraz z kradzieżą bazy + kasacja backupów  :)
Na ich serwery nabierają się chyba tylko ci co grali 5lat temu na gf gdzie wtedy jeszcze dawały radę. Aktualnie to priv poniżej średniej, a średnia jest i tak obecnie dosyć nisko.

Nie to, żebym specjalnie negował, ale jeśli robili backupy i ktoś im to kradł/kasował to admin dupa a nie admin.
Jeśli ktoś tam gra i zamierza grać może mi się zadeklarować na pm?
Potrzebuję kilku informacji z lokacji i questów, ale nie chcę tracić czasu na samą grę.
Nie specjalnie, nikogo nie chcę prosić o specjalne wycieczki, sprawy raczej standardowe, które normalnie robi się w tej grze.
To co mogłem sprawdzić niskolewelową postacią sobie sprawdziłem. Z góry dziękuję.

jagrab

tutanka

Cytat: jagrab w Listopad 28, 2016, 08:03:54 PM
Put screen with Market area
When off shop ticket will be available ofc. Now ppl doing lvl up .

vurf

Cytat: QRQ w Listopad 28, 2016, 01:01:21 AM

Teraz odniosę się do tego, otóż wspomniałeś o white list na boty, pograłem chwilę na tym serverze w klanie "gangland" klan Treshaka i spółki [mam tam paru znajomych] i co mogę powiedzieć? Ja i parę osób z klanu byliśmy expieni calutki dzień na początku mos przez jednego z botów w klanie i nic. Śmiem twierdzić że niestety wszystko co piszesz jest prawdą. Miejcie to na uwadze i weźcie za przestrogę przed grą tu.