Doomsday

Zaczęty przez retrium, Luty 25, 2017, 11:39:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

retrium

Jeżeli jesteś aktywnym graczem i nie boisz się pvp, kliknij w baner "Join us" na stronie www.doomsday.com.pl/
Oferujemy 10% bonus do expa, klanowe buffy, CH w Aden a przede wszystkim doborowe towarzystwo.

Dysponujemy forum i TS gildiowym. W klanie panuje przyjazna atmosfera, gramy zespołowo i organizujemy klanowe eventy. Chętnie powiększymy nasze szeregi właśnie o Ciebie. PVP i PVE - nie obce nam są wojny i potyczki na spotach ani wspólne wyprawy do najdalszych zakamarków Elmoreden. Wymagamy wysokiej kultury osobistej, uszanowania decyzji lidera i zasad w klanie. Nie musisz mieć CP, żeby do nas dołączyć. Pm Shilien, Leomidas

CH ADEN
    12clan skills + 10% expa:

clan body2 (+200hp)
    clan clarity1 (mana reg +3%)
    clan might2 (patk +6%)
    clan shield1 (shield +3%)
    clan empower2 (emp +6%)
    clan m.def2 (mdef +8%)
    clan windwalk2 (speed+5)

codziennie unity 4lvl + skrzynka z hunting bonusu 4lvl,
    wymagamy aktywności a nie lvlu,
    interesuje nas też, abyś używał TeamSpeak3,

Osoby kontaktowe: Shilien, Leomidas
    Polecam pisać pm, jezeli nikt nie odpisuje zostawic maila, napewno sie odezwiemy.

Shanique

Wyczyszczone na życzenie autora ogłoszenia.

retrium

above82

Generalnie odradzam, klan prowadzony w sposób chaotyczny i nie przemyślany, Cl nie angażuje się praktycznie w nic skile klanowe i CH w Aden którymi się tak chwali to ciężka praca innych którzy już odeszli. Teraz zbija śmietankę za pracę innych nie przejmując się ile serca i pracy ktoś to włożył. Totalna olewka osób które się w klanie wyróżniały. Dodam do tego nie rozliczone jawnie i rzetelnie  składki z CH oraz scrole z zamku ...

kabulek

I tak wyczyszczą, odpuść sobie, szkoda czasu.
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

retrium

Nie będziemy czyścić :) above82 wyszedłeś z klanu bo rzeczy o których piszesz to pomijając ich prawdziwość lub nie, są znane osobom z klanu i tym którzy odeszli. Ludzie rzeczywiście wartościowi i z tym się zgadzam absolutnie. Bardzo lubię i szanuje te osoby. Żałuje że tak to się skończyło, ale wiele osób zostało i gramy dalej. Nie odmawiałbym pozostałym w klanie szacunku ponieważ to że postanowili w klanie zostać i dalej go budować jest ich decyzją.

Co do oskarżeń o scrolle to nie mogę się wypowiadać za CL, ale podczas quitu nikt o żadnych scrollach nie mówił .. składki ? Z tego co wiem powód odejścia był inny i chodziło o przekazanie władzy osobie bardziej aktywnej.

Osoby najbardziej aktywne w temacie o klanie doomsday to te które wyszły.

above82

Cytat: retrium w Maj 22, 2017, 05:36:34 PM
Co do oskarżeń o scrolle to nie mogę się wypowiadać za CL, ale podczas quitu nikt o żadnych scrollach nie mówił .. składki ? Z tego co wiem powód odejścia był inny i chodziło o przekazanie władzy osobie bardziej aktywnej.

Nikomu nie chodziło o aktywność Cl tylko o sposób jaki prowadzi klan i politykę na serwerze. A zmiana miała iść nie do osoby która jest pierwsza lepsza tylko do Suchego który ten klan zakładał i wkładał dużo pracy w jego rozwój i wg mnie sprawdził by się lepiej niż Shilien. Niestety nasz "monarcha" uznał że co pańskie to pańskie a nam nic do gadania. Odnośnie scroli z zamku to wiemy ile zostało wybrane, ile dostały postacie biorące udział w walce o zamek i klany które pomagały - i wiemy ile jeszcze brakowało. Składki na Ch owszem jest lista kto ile zapłacił itd. jednak nie ma rozliczenia ile poszło na CH ile zostało i ewentualnie na co reszta środków jest przeznaczona. A z tego co pamiętam Cl dropa na expie nie zbierał .... w sumie po co ... hmmm
Tak jak ktoś napisał na innym forum..."Klan z przeszłością , bez przyszłości".

retrium

Klan ma przyszłość, ponieważ sporo osób w klanie zostało i ma chęć do wspólnej gry. Co do twoich zarzutów to nikt  doskonały nie jest ale oskarżanie o nieuczciwość to chyba lekka przesada. Wyszliście z klanu i macie do tego pełne prawo, zdecydować gdzie chcecie grać i z kim. My jednak zdecydowaliśmy się zostać i prosimy o niezaśmiecanie naszego wątku rekrutacyjnego.

Kilka osób do nas doszło. Na obecną chwilę zostali ludzie grający dla przyjemności i bez większej napinki. Dlatego każdego kto ceni sobie przyjazną atmosferę i grę dla przyjemności zapraszamy :)

Ps.Co do dropa to expiłem obok niego i wiem że drop zbierał zawsze po expie. Wiele osób tak robi.

above82

Mam również pełne prawo wypowiedzieć się co myślę oraz co się działo. Zaś czy ktoś już weźmie, lub nie pod uwagę to jego prywatna również sprawa.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w DD.

retrium

Również życzę powodzenia na drodze grindu w l2 :D