Nie wdając się w dyskusję z trollami i bezwartosciowymi opiniami. Postaram się przyblizyc specyfikacje i wrazenia z gry.
Wbiłem ponad 60 lvl i myślę, że mogę się już wypowiedzieć w temacie.
Serwer jest stabliny, brak dcków, brak krytyków, bez lagów. Nie spotkałem się z ubytkami w geodacie.
W moim odczuciu gm nie nastawia sie na zarobek. Donacja nie wpływa na gospodarkę serwera. Róźnic pomiędzy donatami a zwyklymi graczami nie ma.
Według mnie brakuje ułatwienia rozwoju dla nowych graczy w postaci boosta do lvl 40.(Top no grade na początek gry, d grade na 20 lvl
).
Kwestia herbów: początkowo rate drop i autopicku przychylny był magom (full mana), teraz magowie muszą się meczyc, ze względu na low drop rate. Osobisci wywaliłbym herby na samym początku gry. Gdybym wiedział ze nastapi zmiana pewnie robiłbym woja.
Aio buffer to zwykly pp bez trzeciej profy. Obecnie chyba nikt z tego nie korzysta i kazdy sam expi swoje supporty. Aio buffera tez wywalilbym, prawie takie same bufy mamy w clan hallach. Niepotrzebne zamieszanie.
Graczy: okolo 60% PL, reszta ENG/BRAZIL, innych jezyków nie spotkalem. Online określałbym na około 50 osób, jest to oczywiście ocena subiektywna. Obecnie jest jeden "mocny" klan polski około 12 osob i jeden international (z 10 osob?). Reszta to randomy. Myślę, że realnie może pograć więcej, kwestia rozwiązania tematu aio,promocji serwera, vote reward?
Uważam serwer za
bardzo dobry jak na obecne czasy serwerów l2.
Zapraszam.
@mógłbym wychwalać i pisać w samych superlatywach o tym serwerze (tylko po co?), kazdy moze wejsc i zobaczyc jak jest. przestrzegam tylko całą społeczność tego forum, przed tymi którzy "piszą żeby pisać" i radzę nie sugerować się opiniami spamerów. Żałuję tylko, żę pomimo tak dojrzałej społeczności jest tak mało konstruktywnych wypowiedzi.