Czekam aż ktoś zacznie cytować moje posty z pierwszych stron
Widzę ze dobra szopka ten legendarny i niepowtarzalny sublimity
Nikt cie nie musi cytowac, kazdy juz zauwazyl ze jestes randomem ktory huja wie a gada najwiecej.
Jak na ten moment cofnęli w części matsy wyfarmione podczas bugu(gdzie większość farmiła uczciwie np. na Varce) i admin napisał, że teraz jest sprawiedliwie i co zapobiega opcji robienia wipe.
O ile mi wiadomo zostalo usuniete % od ludzi ktorzy mieli 1k++ i to jest najlepsze wyjscie, bo ludzie z varki tyle nie nafarmia chyba ze botowali przez 24h, a na low rate setup jeszcze nikt nie byl gotowy. Oczywiscie najlepszym wyjsciem byloby zapobiedzenie tego bugu no ale niestety 2 dni bety, rushniety start i tak sie konczy.
Bardzo dużo graczy dorobiło się AM+8-10+(osobiście widziałem +12 czego nie mogę udowodnić) poprzez farmienie na PI gdzie jeden rodzaj mobów dropił 30k adeny
Pewnie chodzi Ci o kolesia Ak27, necro z Am +10(nie 12 ale ok) ktory nawet na PI raz nie byl tylko siedzi na varce non stop, solo gracz. Enchant S gradow na tym serwerze nigdy nie byl trudny, AM +10 to jak Phoenix +5. A co do PI to pewnie chodzi Ci o tego Q ktorego na pewno nie sprawdziles tylko piszesz bo widzisz ze inni pisza... Jest Q na tissue na PI ktory daje Ci adene ale to wcale nie jest tak ze robisz z niego 1kk... My farmislimy z Q przez 1h+ i po oddaniu Q dostalem dodatkowa 120k co jest niczym. Adena na tym serwerze nie jest problemem ZADNYM ale randomy jak bonny nie potrafia grac.
Co?? +12 a tutaj ktoś pisal ze top sprzęt to +4 haha (patrz wyżej)
HAHA podczas kiedy napisales tego posta to ludzie mieli S grade i dopiero lvle zrobili HAHA.
+12 nikt nie ma, jest AM +10 ktora ma AZ 1 gracz, do tego gdybys sprawdzil staty i byl chociaz troche ogarniety to bys zauwazyl ze Phoenix Mace +5 jest jak AM +10 wiec powodzenia enchantowania S grade i tracenia adeny na to.
Najlepsze w tym wszystkim, ze ja tego serwera w ogole nie bronie, ten bug byl mega failem, duzo rzeczy moglby poprawic, no ale jak sie czyta takie glupoty i klamstwa przez randomow to glupio sie nie odezwac.