[L2OFF] Ketrawars - IL x1 - START 12.01.2018

Zaczęty przez ksenoN, Styczeń 03, 2018, 03:39:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Costey

Summon bije mocniej i go uleczysz, jako Da po 70lv expisz głównie na lethalach więc warto mieć ładowarkę na dualu, a taki exp jest szybszy niż zariche. Do tego 7x lvla jednak DA sprawuje się średnio, lepiej niż inne tanki i gra się nim świetnie, myślę że takie duo to dobry wybór żeby pograć w duo

Artan

Przy moim online to zamin ja dobije 7x to pewnie serwer dawno padnie... xD nie mniej jednak dzięki za odpowiedź  :) chyba jednak postawię na kociarza...  :P

kokaine

Walka jest o każdego Moba na spocie. Gram nukiem i powiem szczerze że mele gracze mają przerąbane na otwartych przestrzeniach. Każdy każdemu ksuje moby aby załapać expa z każdego Moba. Więc nie Polecam postaci typu sumoner czy dager jeżeli chcesz na początku spokojnie poexpic i się nie denerwować...
L2 Existence x3- Mystic Muse lvl 78/HE lvl 78/Necro lvl 78 nick DreaMs
L2 Dex Wrath x5- Duelist lvl 78/HE lvl 78 nick NeverD1e
L2 Reloaded x6- Evas Saint lvl 78 nick lDreaMs

haayweN

robie daggera wbilem juz prawie 25lvl i nie jest tak źle jak piszesz, trzeba tylko dobrze dobierać miejscowki do expa

kokaine

haayweN

na lokacjach gdzie ja expie tez jest sporo nuków no ale muszą one regenerowac mane co jakis czas i dostep do mobow sie "wyrownuje"

mamy jeszcze dwa miejsca w klanie wiec pisac kto chce "haayweN

Niqez

Ile trzeba miec checi i wspomnien z gry zeby grac na x1??? Zazdroszcze

haayweN

zabawa jest przednia jak na pierwszym serwerze :)

Artan

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy na interlude dostępny był już Great Wolf? Czy to weszło dopiero kronikę wyżej?

haayweN

nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze Great Wolf był juz w interlude

haayweN

a to sorki :)

mamy clan 10 osob na nastepny lvl klanu potrzeba nam troche adeny wiec czekamy na kase i beda nowe miejsca w klanie, jak cos pisac.
Wbił już ktoś 2 profe ?  :?

habababa69

kokaine

Szukam nukera do wspólnej gry. Mogę oddać tez przyszłego EE na 24lvlu. Udostępnię SE, PP i SPOJLA 20+ do wspólnej gry.

alfheimr

jest tu dostępny jakiś przyjazny sposób na zdotowanie serwera i co jest z tej doty? Po ile obecnie chodzą coiny o ile są jakieś takie w grze? multibox unlimited?

a tak konkretnie to interesuje mnie czy za 50 - 100 zl zejda coiny za pare kk na start?;p

kokaine

Coin chodzi teraz 3-4k. 100rubli=100 coin czyli koło 6 zl

alfheimr

dzięki kokaine. coś nie idzie patcha ściągnąć

haayweN

patch sciagnalem dzisiaj bez problemu

a za dotacje masz coiny ktore dają profesje 1 i 2 i czapki premium

Artan

Cytryna

Hej. Podajcie swoje nicki z gry bo nie wiem do kogo pisać a szukam polskiego community.
Cytryna

haayweN

moj main to nick haayweN
ale robie obecnie spoila i wcka nick Qlka i Qbek

BoNN

Ruskie z clanu OP dziś lub jutro będą koksac suby ^^

Yasuo

Cytat: BoNN w Styczeń 26, 2018, 03:03:25 PM
Ruskie z clanu OP dziś lub jutro będą koksac suby ^^
I to jest dopiero zycie :D nie to co u tych normalnych ludzi z praca i rodziną :D

haayweN

rusków nigdy nie przescigniesz na takim serwerze :) oni sie zmieniaja na jednej postaci