Ale przecież te same buffy masz u npc do 61. A potki możesz sobie za vote coiny wyciągnąć 
System vote jeszcze nie działa, poza tym z vote ile tych potek na dzień wyciągnę ? Na pewno nie tyle co z doty. Góra na 2-3 rebufy. Doty nie mogę zrobić bo nie pasuje mi sposób płatności. Zadałem pytanie na forum kiedy będzie działało vote ? Asgota nie odpisał ( pewnie sam jeszcze nie wie). Tak samo z dodaniem innych opcji płatności.
Bufy są te same u NPC i w potkach ale te od NPC mimo iż trwają dłużej są słabsze. Te z potek maja maksymalny level a te od NPC level 1. Wiem że newibie bufy i normal bufy to co innego i porównywanie leveli może być niemiarodajne, ale testowałem bete i wiem że bufek z tych potek jest dużo silniejszy ( teraz trudniej mi się mobki bije

). W potkach masz jeszcze dodatkowo berseker spirit ( dla niektórych to debuff a nie żaden buff a innym z kolei się podoba). Ja uważam że powinno się z niego korzystać w zależności od okoliczności bo raz jest przydatny a innym razem szkodzi ( tu mamy wciśnięty na siłę). Dobrze że nie dodali greater shield/might, POF albo resistów do tych potek bo wtedy rzeczywiście było by to już przegięcie.