Gludin

Zaczęty przez adi_ziom, Czerwiec 20, 2006, 03:11:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

adi_ziom

Jak dojsc do  Gludin bo przecierz zeby tam dojsc trzeba isc przez wode  
 :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?

tensai

Rozumiem że rezydujesz na Talking Island?
Masz 2 możliwości.
Albo kupujesz bilet w porcie i czekasz na statek. (koło 2k adeny)
Albo teleportujesz się przy pomocy Gatekeepera (coś koło 18k)
No i pozostaje jeszcze wpław, ale nie polecam :)
Allseron
Lian - Biskup 6X
Allain - BH 4x

Weapon

Dodam tylko że możesz wypaśc zaburtę, jak będzie statek skęcał to nie radze ani chodzić, a ni tanczyc i uzywac emotikonek ;p

Nefryl

Cytat: WeaponDodam tylko że możesz wypaśc zaburtę, jak będzie statek skęcał to nie radze ani chodzić, a ni tanczyc i uzywac emotikonek ;p

Potwierdzam, sam tak kiedyś wypadłem 2 razy :P I jeszcze nie warto AFK'ować, nie radzę też siadać blisko krawędzi statku, wtedy to najłatwiej wypaść.

MANIAK

a dlugo trwa plyniecie statkiem
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Ryltar

Chyba 10 minut czy 20 (statyki plywaja co 30 minut) ale raczej 10 bo 10 stoi na jednej przystani 10 plynie i 10 stoi na drugiej.

MANIAK

a radzicie płynąć statkiem czy teleportować się
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Nabuchodonozor

W zależności od tego jak stoisz z funduszami , teleport jest pewny , statek jest tańszy . Ale ja i tak wybrałbym teleport.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

grandzi:)

ja zawsze uzywam teleportow i szczerze mowiac nie wiedzialam ze mozna plynac statkiem bede musiaa sprubowac:) :D

Weapon

http://forum.lineage2.bo.pl/viewtopic.php?t=6310

Tu macie o statku, poradnik by me :). Jak ci pomogłem + please.

-=Uriziel=-

Co sie dzieje w momencie jeżeli wsiadamy na statek BEZ biletu?

Tyr

Cofnie cię zapewnie :D
Ship Zone :D
Lineage 2 Classic EU

Woody

osobiście jestem clericiem i mam 29. Dzieki czarowi kiss of eva płyne wpław ;) dopływam do langk lizarman ... i tp do miasta i tak szybko doplywam polecam lecze sie tylko raz ale za 2 czy 3 lvl w ogóle nie bede sie leczyl. Jak w mieście stoi jakis wyzszy lvl co ma kiss of eva 2 lvl to spokojnie możecie popłynać wpław tak jak ja. Przepłynięcie zajmuje ok.3-5 minut.