[L2J] L2Reborn - IL x1 - START 31.10.2019

Zaczęty przez TOPSELLER, Październik 11, 2019, 06:10:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ksenoN

Bez kitu xd ostatnia rzecz o jaką można się tutaj przyczepić to jest online. Dualbox jednym odpowiada, a drugim nie, ale prawda jest taka, że prawdopodobnie dzięki temu serwer tak szybko się rozwija i pnie w góre. Lagi były w ostatnich dwóch dniach czasami, administracja napisała, że online tak bardzo szybko skoczył w góre, że po prostu serwer nie wytrzymuje. Dlatego jutro, czyli 21.04 serwer siada na kilka godzin i prawdopodobnie będzie coś lepszego dodane :) Bo naprawde online jest jak na rok 2020 i serwer x1 bardzo dobry i będzie jeszcze lepszy. Więc jak sie nadal wahacie to nie róbcie tego, bo na każdym lvlu nadal znajdziecie party na expa i party na rb. I nie ma znaczenia jaką klasą gracie. pzdr

zdzisiu

Serwer nie wytrzymuje bo to java jest a nie że online.
Jak na rok 2020 i x1 priv i to na jave Interlude online faktycznie tragiczny nie jest. Ale jak na potrzeby L2 to jest słabo. Sam szukam serwera. Ten na pewno jest jednym z lepszych jakie są.  Ale to za mało.

n3

Ja nie hejtuje bo akurat java mi nie przeszkadza. Sam pisałem ze jestem wręcz oczarowany ilością ludzi którzy biegają na low lvl, to moze jeszcze wynikać z  faktu że dużo osób robi te questy na mamonke ale to nic.

Mi przeszkadza tylko ten brak dualboxa, gram w dziwnych godzinach i wiem że było by mi trudno grać tak jak chcę.

Mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić i serwer postoi nawet 5 lat.

ksenoN

Hmm akurat argument godziny do mnie nie trafia. Jest tu wiele osób mieszkajăcych w USA, więc teoretycznie dziwne godziny w Europie są normalne w Stanach, więc mógłbyś sie zaciągnąć do jakiegoś klanu lub cp i bez problemu mieć z kim grać :)

Slomek

Od dawna nie jestem zwolennikiem LOW RATE gdyz nie mam na to czasu. Nie wiem czemu ale zrobiłem konto i zainstalowałem L2. Może dlatego, że jest tu zakaz dual box. Pograłem trochę i oto me wrażenia.
Zrobiłem parę razy quest na adene z 9lvl w Elven Village i cieszę się jak głupi. Na postaci mam jakies 50k adena a czuje się jakbym natrzepał 500kk. Pierwszy raz od wielu lat gram w Lineage nie myśląc o tym ile jeszcze leveli nabije zanim pójdę spać, a o tym żeby sobie najzwyczajniej w świecie pograć i questy porobić.
Nie wiem czemu ale gra się naprawdę fajnie, polecam. Mam nadzieje, że serwer nie umrze zbyt szybko.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

zdzisiu

A masz czas żeby co chwilę zmieniać serwer? Robić postać docelową plus użerać się z łańcuszkiem boxów? To jest własnie to, x1 i brak dualboxa diametralnie zmienia grę. Nagle jest czas na wszystko bo endgame jest tak daleko że go nie widać i długo go widać nie będzie. Gra jest tu i teraz a nie po tygodniu jak się dobije do endgame na hight rate.

ksenoN

Cytat: Slomek w Kwiecień 21, 2020, 01:19:49 PM
Od dawna nie jestem zwolennikiem LOW RATE gdyz nie mam na to czasu. Nie wiem czemu ale zrobiłem konto i zainstalowałem L2. Może dlatego, że jest tu zakaz dual box. Pograłem trochę i oto me wrażenia.
Zrobiłem parę razy quest na adene z 9lvl w Elven Village i cieszę się jak głupi. Na postaci mam jakies 50k adena a czuje się jakbym natrzepał 500kk. Pierwszy raz od wielu lat gram w Lineage nie myśląc o tym ile jeszcze leveli nabije zanim pójdę spać, a o tym żeby sobie najzwyczajniej w świecie pograć i questy porobić.
Nie wiem czemu ale gra się naprawdę fajnie, polecam. Mam nadzieje, że serwer nie umrze zbyt szybko.

Serwer jest opłacony na ten moment na 2 lata, co daje jeszcze kilkanaście miesięcy cieszenia się grą. Jeśli do tego dojdzie brak community, które skacze po serwerach jak kangury to wychodzi naprawdę fajna mieszanka :)

Slomek

Czy na takim serwerze szukac academy z myśla ze dostane jakis grosz ??

NędznySzczur

Nic nie dostaniesz, zbyt wczesny etap. Jedynie opłaca się dla zbroi Oath.

Slomek

Czy konto VIP oplacone kumuluje sie z VIP kontem z Vote ??

ksenoN

Zawsze możesz sprawdzić, ale szczerze wątpie

Hild

W sumie własnie takiego serwera szukałem. Jak sytuacja w czerwcu?

Yasuo

Poczytaj sobie lepiej pmfun o tym serwie :D Jak ci nie szkoda życia to wbijaj ale lepsza opcja jest AfterLife x3. Gra tam ok 250-300 osob ale codziennie serio przybywa nowych osob. Widac to po discordzie ze szukaja klanu albo w grze.
No chyba ze idziesz do BR side tzn do tego side w ktorym gra GM to mozesz sie pobawic w endgame ;)

Hild

Problem w tym, że ja nie zamierzam grać na serwerze z dualboxem :( o taki ciężko.

zdzisiu

No niestety serwer był by dobry gdyby nie GM-i. W zasadzie bez powodu zbanowali cały side w opozycji do side GM-a i teraz GM z przydupasami sami biją top bosy. W zasadzie nie wiem co chcą tym osiągnąć bo endgame w tej grze to PvP. Tu konflikty GM-i rozwiązują banami.

ksenoN

Taka prawda, latynosi obskakiwali srogi wpierdol od ruskich to zrobili tak, że cały się odszedł :)

ksenoN

Cytat: ksenoN w Czerwiec 08, 2020, 10:31:40 PM
Taka prawda, latynosi obskakiwali srogi wpierdol od ruskich to zrobili tak, że cały side odszedł :)

QmQ

ten moment kiedy reklamuje sie server "bez bota" a dziala darmowy l2tower i adr cracked xd

Niqez

Pustki na serwie. Tez wbilem zobaczyc to w giran zero ruchu, tylko sklepy

habababa69

po statach widać, że się rozwija po update

Spokojnie

Cytat: Niqez w Sierpień 30, 2020, 07:13:44 PM
Pustki na serwie. Tez wbilem zobaczyc to w giran zero ruchu, tylko sklepy
chyba wbiłeś nie na ten serwer
gramy Tu od tygodnia i jeszcze nie widziałem takiego serwera po około roku pełno ludzi wszędzie (mamy 40+lvle) od wiosek startowych po spoty 40 + wszędzie ludzie - a na twichu widzć że pełno ludzi na wyższych lokacjach też lata  (na ostatnim bajumie było jakieś 6-8pt na 6-8 pt oglądałem na stremie) 

Cytat: QmQ w Sierpień 13, 2020, 03:54:30 PM
ten moment kiedy reklamuje sie server "bez bota" a dziala darmowy l2tower i adr cracked xd
Ciekawe działać może działa ale jak długo nie znam się na tych programikach ale myślę, że samo to klikanie (ok. cance czy dodawanie) w grze chyba wyklucza te programy, może jakiś opłacony bot (?adrenalina?) da radę ominąć i dobrze kliknąć te wyskakujące okienka choć wątpię.

jagrab

Spokojnie

myślę że jak szukasz klanu akademi to albo w grze zagaduj albo Discord lub forum serwera

Niqez

mam pytanko, o ktorej mozna wymieniac nasionka u Manora? Jesli wczesniej pisalem ze ded serwer zwracam honory, lepszego dawno nie widzialem :)