[L2J] L2AgainsT - H5 x7 - START 20.03.2020

Zaczęty przez perfecT, Luty 15, 2020, 12:38:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

elvis1990

Promujecie się już na zagranicznych forach ?
Kiedy wskoczycie na hop zone top zone etc?

perfecT

Cytat: elvis1990 w Marzec 01, 2020, 12:31:59 PM
Promujecie się już na zagranicznych forach ?
Kiedy wskoczycie na hop zone top zone etc?
Temat jest niemalże na każdym zagranicznym forum. Nie pojawimy się tylko na topzonie, ponieważ nie da się dogadać z adminem(więcej info na mxc). Dodatkowo nie każdy "votezone" ma API, więc z takich najzwyczajniej w świecie rezygnujemy.  Płatne reklamy(tj.banery pojawią się przed beta testami.
Możecie już votować z aktualnych linków, które są na stronie.

Matahari

Szkoda, że równo z wami wstaje valhalla, na którą grzech nie wpaść ale się zastanowię bo też za was trzymam kciuki =).

elvis1990

Jasne, że nie na każdy warto się pchać. Liczę na sukces, ponieważ brakuje dobrego servera h5 na miesiące swobodnej gry.
Międzynarodowe środowisko jest ważne dla dobrego bilansu :)
Powodzenia i czekam na bete

perfecT

Co myślicie o wyłaczeniu auto learn skilli po 80lvlu ? :)

rbkastro

Jesli ma to byc low rate z elementami mida (buff, gm shop) to mysle ze to bardzo dobry pomysl
https://www.twitch.tv/rbkastro   //  4fun stream

2stowa2

wywalcie questa na vespera na dragon valley a w gm shop niech nie bedzie nawet s grade

TNTvol2

Cytat: perfecT w Marzec 02, 2020, 09:21:10 PM

Myślę że nowi gracze będą mieli niechęć do robienia takich rzeczy, zauważyłem to na kilku serwerach, prędzej gm shop do A-grade.

perfecT

Cytat: TNTvol2 w Marzec 03, 2020, 05:53:04 PM

Myślę że nowi gracze będą mieli niechęć do robienia takich rzeczy, zauważyłem to na kilku serwerach, prędzej gm shop do A-grade.
Raczej pójdziemy w tym kierunku(autolearn do 80) ze względu na:
- poprawioną ekonomię serwera
- ogranicznie robienia postaci specjalnie pod instancje + tym samym wyrównają się szansę między graczami
-dodamy je także za FA po 1/2 rozdaniu hero(lecz nie wszystkie)
-itp.

A wszystkie składowe przekładają się na wydłużenie życia serwera :)

//Wleci z tą informacją update, więc każdy się dowie.

elvis1990

Cytat: perfecT w Marzec 03, 2020, 06:54:46 PM
Cytat: TNTvol2 w Marzec 03, 2020, 05:53:04 PM

Raczej pójdziemy w tym kierunku(autolearn do 80) ze względu na:
- poprawioną ekonomię serwera
- ogranicznie robienia postaci specjalnie pod instancje + tym samym wyrównają się szansę między graczami
-dodamy je także za FA po 1/2 rozdaniu hero(lecz nie wszystkie)
-itp.

A wszystkie składowe przekładają się na wydłużenie życia serwera :)

//Wleci z tą informacją update, więc każdy się dowie.

Może jestem leniwy.
Ale wolał bym do 85 :D

west30

Ma ktoś ochotę pobiegać razem od startu. Gram tylko wieczorami z uwagi na to, że w ciągu dnia pierwsze skrzypce u mnie w życiu gra mój synek i żona- gram for fun nie dla ownowania pixelowego światka. Kusi mnie by pograć tankiem lub sumonerem. Jak ktoś coś zapraszam do kontaktu na priv.

SiwyD4rnok

Mysl, ze trrzeba DAC szanse L2Against przedewszystkim ze wzgledu na male zmiany istotne dla ulepszenia I uproszczenia gameplayu: certy dzialaja na subach, maly rate + auto learn do 80 widac ze server nie jest nastawiony na boty albo boxy. Nie widac tutaj ruchow pod publiczke duzych klanow. Wchodze w to. Do zobaczenia !

TNTvol2

Szukamy ludzi do CP, aktualnie tworzy się 1 CP fighter (11osób) oraz 1 CP mage (11osób).

Slomek

Jak teraz wygladaja CP? Po ile godzin sie gra? Zastanawia mnie to gdyz od wielu lat juz nie studiuje i nie mam tyle czasu (rodzina/praca) a domniemam, że wiekszośc graczy L2 jest w podobnym wieku.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

TNTvol2

Cytat: Slomek w Marzec 05, 2020, 08:39:09 PM
Jak teraz wygladaja CP? Po ile godzin sie gra? Zastanawia mnie to gdyz od wielu lat juz nie studiuje i nie mam tyle czasu (rodzina/praca) a domniemam, że wiekszośc graczy L2 jest w podobnym wieku.
CP składa się z 10 lub 11 graczy ze względu na różny czas grania, jeśli grasz mniej nie ma z tym problemu, aczkolwiek 2-4 godzinny dziennie na grę w takowych CP to podstawa.

Boleklolek

Wszystko super ale raty x 7 to H.... nie gra . Ja osobiście proponuje x1 i ciułanie grosza do grosza  ,drop z moba lub z rb to coś co cieszy miesiącami a x7 ????? mamy przykład Gamecost x7 szybko do wora i dno .dziekuje

born2b3wildLOL

x7 to takie x21  .Do gamecoast nie masz co porownywac bo tam miales attri zony .
Ale fakt x7 H5 to jak high rate

rbkastro

W sumie, @perfecT nie myslales o x3-x5?  Te same ustawienia itp ale mniesze rate.
https://www.twitch.tv/rbkastro   //  4fun stream

perfecT

Myśleliśmy ogólnie o ratach x1, ale tutaj także chodzi o reklamę. Jak widzicie celujemy w taki mid-config, a jakby ktoś zobaczył takie raty to nawet nie otworzyłby opisu. Nowa marka, nowy serwer, więc nie tak łatwo wejść w segment low ratów.  Ogólnie raty serwera są x7, ale vit działa jak na oficjalnym serwerze(na aktualnych midówkach nie ma 300% tylko jakies 900% expa na 4lvlu jakbyście się dobrze przyjrzeli).
Dosyć szybko spada do 0lvla jeśli nie nabijasz bonusu z huntinga tak szybko jak na wyższych ratach, więc nie uświadczycie ciągłego x21. Dodatkowo przez pierwsze dwa tygodnie zostanie  wyłączony niebieski dziadek (Gift of Vitality na 2h).
PS. W przyszłości to raczej będzie low ratowy classic. 
https://www.facebook.com/groups/againstcommunity/ Jeśli nie korzystacie z discorda to wychodzimy wam z propozycją grupy na fejsie. Możecie tutaj poruszać przeróżne tematy/wklejać filmiki/zdjęcia, cokolwiek.

mante

Dużo już dobrego słyszałem, na pewno wbijam a ze mną znajomi :D
Będzie Sztos, Polacy do boju!!
No risk - No FuN
'Dobre słowo to fortuna magnata'

czort1980

Cytat: Matahari w Marzec 01, 2020, 01:06:34 PM
Szkoda, że równo z wami wstaje valhalla, na którą grzech nie wpaść ale się zastanowię bo też za was trzymam kciuki =).

Nie ma idealnej daty startu serwera. W październiku RPG, w lutym tales, latem co innego...

Ja ogólnie szukam serwera, który będzie stał trochę czasu. Rzygam tymi wszystkimi high rate`mi, które stoją po dwa tygodnie i padają jak domki z kart. Nawet wspomniana Valhalla, gdzie randomy gracz z duża ilością czasu na grę i tak będzie epoki za jakimś CP. Wydaje mi się, że polska scena Lineage2 potrzebuje serwera, który będzie stał długo, na którym będzie coś się działo, gdzie admini będą dostępni i sama gra w sobie będzie spełniała oczekiwania graczy. Od kilku grubych lat nie ma żadnego polskiego serwera, a wydaje mi się, że polskie comunity które jest naprawdę duże na taki serwer zasługuje. I oby Wam się udało - widzimy się na becie i 20. na start!

monere11

Siemanko. To i ja zawitam na serwerek😎 będzie ciekawie powodzenia

TNTvol2

Cytat: monere11 w Marzec 07, 2020, 10:29:41 AM
Siemanko. To i ja zawitam na serwerek😎 będzie ciekawie powodzenia

Na to liczymy  :bump: :bump: :bump:

Grzenio

Szukam ludzi z którymi można pograć od startu, najlepiej PW a się dogadamy :)