Wypowiedzi panow Li i zdzicha to jakas zaczne od tego spoil - spoil byl i bedzie do pieniedzy czy Ci sie to podoba czy nie to jest Support, zawsze na mass pvp mozesz sie zakrecic stuna walnac i przyjac co nie co no i na siege golem ,mowiac ze th pp i wszystko z pp bedzie op to czekam na twojego PP ze wszystkim na tym servie, to jest lux ze z tej samej rasy suba- skoro mowisze ze taki HE z summonerem albo pp nie wiem czy wygralby z mutantem PR/tyrant albo wl tyr ze spearem cirt stun na bizonie i zealocie :Da zaraz potem mamy kolejnego Znawce dragona

powiem na starcie fakt za dragon od poczatku byl zjebany

nie byl nigdy dobrze zbalansowany

zaczne od pierwszego przykladu

bo na poczatku dragona bylo 1+1 z tej samej rasy no ale goscie zapomnieli ogarnac, pare class zbalansowac jak tyr destro(klasa nigdy nie byla przesadzona raczej brak znajomosci gry sprawia ze taki placz) to teraz przeczytaj co napisze ze fist fury,bison albo rabit,frenzy,zealot+zjebane combat haste poty- palilo sie na na 2h swordzie albo fisty crit stun nie pamietam ile atk spd ale nie bylo widac animacji z daggerem pamietam ; w 1min ziomek spalil 2k ss zapomnialem dobiac

jak szybko biegal :DD (znalem typa co zrobil sorca th bo szybko biegal) , inna sprawa Drake to byl Gm dragon ktory 3mal strony alli dota potega skile +20 (ktore tez nie kazdy mogl kupic) jak wbic ile potrzeba to bogow jak byl musial byc % na wejscie nawet nie wiem :Djak dobrze pamietam na +15 jest chyba 10%++ szansy. placz ludzi ze umierali od tyr destki to potem zminil ze fist fury nie dziala z inna bronia jak fisty , to byl znowu placz ze inne klasy lepsze to sie wk!!!!il i zrobil wlasnie mutanty i tak sie skonczyla kadencja dragona bo znowu doje!!!bane postac ja OL ES

Destro Pal tak ze widzac ze kolega nawet nie przeczytal dokladnie za co chlopaki sie biora dlatego zanim sie zabiezesz za L2 , polecam czytanie ze zrozumieniem. Na koniec dodam jeszcze ze chlopaki kupili mnie samym tym ze zero p2w i wszstkiego co jest pod tym podpiete na liscie, exp i inne tego typu pierdol uwazam za spoko jakos musza u3mac server i miec potrzebny hajs zeby sprawnie szlo a nie kazdy ma wiadomo 10 h dziennie na farme ,uwazam za dobre i b uczciwe wyjscie mowiac w prost jak bedzie (gralem na classicu jak u nas wyszedl mialo byc bez botow i p2w,kto gral wie jak bylo) . Jezeli chcecie cos doradzic,miec fajny server dobre comunity to troche trzeba inaczej do tego podejsc tym bardziej ze 3/4 servow jest roskich casch grabowych z masa adrenaliny skryptow botow goold serlerow i calego innego gowna ktore tak rozjebalo L2 bo inaczej nie mozna tego nazwac,mi osobiscie nie fajnie sie gra na typa co ma wall hacki i adrenaliny albo nawet ten interface co pokazuje debuffa i odpalone skile , przeciez to wszystko zabiera urok L2 i calej mechanice, aktualnie opiera sie bardziej na tym kto ma lepszy interace przynajmniej ,chociaz nie na wszystkich servach tak chyba jest, jedna sluszna opcja z tego to auto hp-mp-cp poty auto bo jest jest troche do klikania. Chetnie bym pogral spoilem PP jakims ale te czasy chyba umarly na aktywnego PP :DD nie znam przynajmniej servera na ktorym jest taka bajka

Milego wieczoru
P.S za jakies bledy albo slaba spojnosc sory ale obsrane

puenta zostanie zorozumiana