[L2OFF] RPG-CLUB - H5 x1 - START 16.11.2020

Zaczęty przez rpg-club, Październik 19, 2020, 04:33:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Macek91

Cytat: Yuhi w Październik 29, 2020, 04:18:04 AM
Wszyscy się rozpisują jaki to serwer a mnie interesuje czy dużo będzie tam Polaków bo ja mam ochotę tam iść i spróbowac

Ja mam straszną chęć wrócić do L2 po latach ;) Gdyby była jakaś fajna ekipa to ja z chęcią potowarzyszę ;)

Mayv

Chętnie pogram we dwójkę/z małą grupką ogarniętych osób. Można się zgadać kto kim będzie grał. Zainteresowanych zapraszam na priv : )

zzSLR

też chętnie zagram z kimś w duo. Osoby dorosłe zapraszam do dania jakiegoś info :)  Będę grał WC + wilk. Dzień startu oraz dzień kolejny chciałbym poświęcić jak największą ilość czasu na grę, kolejne dni, czas gry w godzinach wieczornych 19+.
Zaznaczam, że gra ma być dla mnie odstresowaniem, także z pieniaczami się nie dogadam ;p

Pozdro i do zobaczenia na starcie.

Luxer

Też mam zamiar grać i takie pytanko czy może jakieś polskie cp będzie tam grać bo planowałem grać Sobie solo ewentualnie z kimś polatać ale tak Sobie myślę mam bardzo dużo czasu i mógłbym w jakimś ogarniętym polskim cp popykać jeśli takowe w ogóle będzie tam grać i potrzebuje kogoś do gry :)

menda7

Witam, jeżeli ktoś szuka małej grupki osób do pogrania, zapraszam do na priv

Macek91

Ja planuje zagrac destro/tyrant, ale chodzi mi jeszcze po glowie warlord pod aoe exp. Moze jakiegos discorda sobie ogarnijmy i bedzie nam sie latwiej pozbierac i podogadywac kto, co i jak ;)

Wonsz

Jak ktoś ma ochotę pograć w mniejszej grupie to zapraszam na priv.

Cazan

Jeśli ktoś chce pograć z Warlockiem/EEkiem (typowo supportem xd) to zapraszam do kontaktu :)

Cazan

AbsOlwent88

jak zbiera sie jakies cp to z checia dolacze.

pisac na priv

mlodybog

jak ktoś ma jakiegoś TS i gra solo i woli pograć w grupie to podajcie tutaj będzie łatwiej się zgrupować :D

Niqez

Tyle ludzi, że se chyba poczekam do jutra xD

zzSLR

Jakby ktoś chciał pograć pm "Pagani WC + wolf

Bard

Witam,

Jak serwer po starcie ? Warto zaczynać, bo nastał dylemat grania tu czy MasterWork x3.
Ktoś coś doradzi ? Fajnie byłoby wrócić do L2.

Sytri

Serwer nawet nawet x1 to powoli idzie na ta chwile 50 lvl deska mecze ( nick You ) :) , ale widzę że  zapowiada sie chyba dłużej niż standardowe 3mc :) .Mamy swoje cp kilkoro Innych polaków też widziałem . Pozdro
Nick You
Cp Vodkadrinkers

KtośInny

Szukam klanu/cp dla totalnego nubka. Grałem w L2 raz wiele lat temu.
Coś się znajdzie? ^^

Sytri

Nie piszcie mi Pm na forum, kto chce do klanu pisać maile w grze na scorpiox lub pm w grze
Nick You
Cp Vodkadrinkers

Sytri

Nick You
Cp Vodkadrinkers

xXxFelekxXx

Szukam swsa do melee cp, ewentualnie drivera na swsa , info w grze na "OneBlade

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Wonsz

Sprzedam sorca 75+50%, HS i varka zrobione. Za rury/adene

xXxFelekxXx

Szukam bd do melee cp (70+ , 3 noble w party już itp) możemy pwlvlnąć bd jeśli będzie wystarczająco activ i będzie chciał grać :) lub drivera na bd , mail w grze na oneblade

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

n3

Gagusiek

Szukam Clanu do wspólnej gry i zabawy. NECRO 69lvl ful A-grade. Online zależy od czasu ale kilka h dziennie jest.