ja nie mówię że to kompletna strata czasu tylko że się dziwie jak można się tym samym w kółko jarać, próbujecie reinkarnować tego trupa a potem jest płacz że mały online i czasem pare plotek na chacie że "server upada" wystarczy żeby wykruszyć ludzi....
zresztą róbcie co chcecie, może rzeczywiście nie powinienem wyrażać tu takich opinii, no ale nie mogłem się powstrzymać
good luck i miłej farmy
Zgadza się. Nie powinieneś tutaj wyrażać takich opinii, gdyż to forum jest jednak dla osób, które nadal chcą grać w L2, pomimo wielu lat istnienia na rynku.
To tak jakbyś poszedł na forum dla szachistów i zaczął im wypominać, jak oni mogą grać w tak starą gierkę planszową, gdy mamy tak nowoczesne czasy i tak mnóstwo możliwości spędzania wolnego czasu.
Każdy robi w życiu to na co ma ochotę. Dla mnie siedzenie dniami czy tygodniami na tych samych spotach i tłuczenie w kółko tych samych mobów w tak starej grze, kiedy robię to już od 15 lat, to najlepsza rozrywka i nie masz prawa z tym dyskutować, tak samo jak ja nie będę się mieszał w to co robisz ty w wolnym czasie.
A jeśli chodzi o tendencję do upadania nowych serwerów to również nie na miejscu wypowiadać się w ten sposób na forum L2ElmoreLab, czyli serwera, który od ponad 2 lat utrzymuje stabilny online i ogólnie cieszy się świetną reputacją i bardzo sporym zaangażowaniem ze strony GMa.
Dlatego proszę przynajmniej publicznie nie pakuj tego serwera do tego samego wora, co inne gównoserwery padające po paru tygodniach tj. Etina, Hellforge itp. gdyż one nie mają do ElmoreLaba nawet podejścia.
Zarówno dla mnie jak i wielu miłośników starego dobrego L2, ten serwer jest wyjątkowy właśnie ze względu na stopień trudności. Takiego projektu nie było od dawna, właśnie tym bardziej ma on sporą szansę na sukces, ale z konkretnym targetem na graczy low rate.
Pzd