było kombinowane z rb-kami, czy jest retail interludź?
Powinno być ala retail Interlude.
Jeśli są zastrzeżenia proszę o nazwę RB i opis zastrzeżeń.
widze ze tutaj jeszcze jest jakis tatuaz ktory w ogole ma jakis dziwny sposob boostawania defa ogolnego i to o jakiej gargatuiczne wartosci po jego zalozeniu def w gore z 1600 na 2050
wg mnie na takich ustawieniach magowie dostaja uber boosta a i tak juz jest placz ze sa op szczegolnie wszystko co ma draina bedzie wymiatac ( ol i necro beda chyba nie do zabicia)
na oly pp i pal beda niesmiertelni
na pvp fighterzy i tak maja lipe vs magowie bo na slotach 20+4 to nie sa w stanie ulozyc sensownych resow bo brakuje miejsca
dagger i destro to nawet nie beda dobiegac
luki beda bic kryty po 1.5k w magow co beda napierdalac 10k magic krytami
jak dla mnie te sety to na smietnik a jak juz robic jakies customy to jakies malutkie rzeczy ktore moga dac ciut przewagi na pvp ale nie niszcza ogolnego balansu
Odnośnie tatoo - nie zwracaj na niego uwagi, to copy/paste z gmshopa, nie będzie występował normalnie w grze.
Odnośnie uwag co do setów - wierzę, że wierzysz w to co mówisz. I wierzę, że tak może być.
Tylko beta jest zrobiona nie po to by podyskutować o teoriach a o konkretnym przetestowaniu i umieszczeniu screenów/filmików.
Biżu set Seven Star daje sporo M.defa. Chyba zapomniałem dodać go do GM-shopa - w nocy dodam.
Oly - tam zawsze balans się różnił od normalnego pvp. Może to i dobrze, klasy które dostają łupnia w pvp mogą się tam wykazać....
I tak, ogólnie takie było zamierzenie, by nowe sety dawały powera postaciom. Takiego, by warto było o nie powalczyć.
Teraz go sobie bierzesz z GM-shopa, ale normalnie zdobyć go będzie bardzo trudno.
Co do balansu pomiędzy nimi - trzeba to zbalansować, jeśli różnice pomiędzy nimi będą zbyt duże.
Właśnie po to jest zrobiona beta.
Sam nie byłem w stanie tego przetestować, na alphie wyłapywaliśmy konwencjonalne bugi
Na dzisiaj się tutaj wyłączam, muszę skończyć ustawianie systemów, przygotować patche, zuploadować klienta w więcej miejsc.
https://community.badlands.online <- tam proponuję przenieść dyskusję, żeby tu nie spamić.
Rejestracja wymaga tylko aktywacji przez email, nie jest wymagane zatwierdzenie przez admina.
Email może (na 90%) wylądować w folderze Spam, trzeba do niego zajrzeć.