Ogólnie nie mam już ochoty od x czasu na wojenki forumowe i w sumie olewałem takie posty ale jedno mnie zagotowało, a mianowicie:
Poza tym bije po oczach nastawienie administracji na kasę...
Serio uważasz że mam "hajs" w oczach prowadząc server dosłownie dla kilku graczy i do tego jest to serwer któremu bije już siódmy rok? Ponad 75 miesięcy opłacam faktury by utrzymać serwer dla garstki graczy, a to tylko dlatego że im obiecałem to że serwer nigdy nie zostanie wyłączony z powodu spadku online.
Sorry ale to jest serio ocenianie książki po okładce bez zagłębiania się w jej historie.
Wchodzę 8 lvl krasiem do Elven Fortress:
- agrują się moby które agrować się nie powinny,
Sprawdziłem to dziś specjalnie, każda strona z informacjami dot. L2 podaje te same parametry aggro które są u nas, kolejną sprawą jest to że też w tą grę grałem/gram i od zawsze kojarzę agro w EF takie jak u nas jest.
- lecą herby w podziemiach, a nie powinny,
To akurat jest temat warty sprawdzenia, nikt tego nie zgłosił więc nie było sprawdzone, jeżeli jest to wadliwe to naprawa tego zajmie ok 5min.
- 5 mobków na klacie a hp nawet nie drgnęło u krasia
- zabiłem 5 zagrowanych na mnie mobków bez żadnego problemu i dopiero zauważyłem że nawet nie używałem shotów...
To jest temat rzeka, u nas na start ludzie mają darmowe paczki z TOP sprzętem na dany level, do tego jest buff, więc to co opisałeś nie jest jakimś specjalnym wyczynem. Ściągnij sprzęt, usuń buffy sprawdź i się wypowiedz.
Ogólnie jeżeli szukałeś serwera pod Hard Grind, to nie wiem jakim cudem do nas trafiłeś, u nas jest jasno wypisane wszytko w opisie serwera i widać to od pierwszego spojrzenia że nie spełnia to twoich kryteriów, server ma już ponad 6 lat, podczas jego życia wleciało trochę modyfikacji, ten na który namawiają mnie teraz gracze ma być docelowo czystym interlude w bardzo dużym procencie, ale to zobaczymy co im z tego wyjdzie, ja jestem otwarty na ich prośby.