Witaj
Gość

Wątek: Lineage 2 emi 2.0 [IL X3] Start: 22.11.2024  (Przeczytany 15944 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Lineage 2 emi 2.0 [IL X3] Start: 22.11.2024
« Odpowiedź #125 dnia: Grudzień 07, 2024, 04:27:23 pm »
Fajnie jak by była jakaś opcja do sprawdzenia online typu komenda w grze .online

Co do samego serwera to również spodziewałem się trochę większego online, ale z drugiej strony tragedii też nie ma i gorzej też mogło by być.

Ja zacząłem sobie grać na prawdę dla fanu średnio po 1-2h co drugi dzień i jako taką żywotność servera oceniam również po funkcjonowaniu handlu, a tu mimo niewielkiej ilości sklepów rynek „żyje”

• Banned

« Odpowiedź #126 dnia: Grudzień 08, 2024, 12:48:01 am »
Człowieku zastanów się. To tak samo jak ja wypowiadał bym się w temacie jakiegoś ruskiego serwera np reborna i narzekał że za dużo Ruskich tam gra. Było by to chyba raczej słabe nie ? A Ty jako miłośnik serwerów High rate gdzie wystarczy zabić 10 mobów żeby wbić lvl wypowiadasz się w temacie serwera low rate gdzie potrzeba naprawdę dużo cierpliwości żeby cokolwiek osiągnąć. Tobie tej cierpliwości ewidentnie brakuje i narzekasz też na online na serwerze który stoi ledwie 2 tygodnie i nie miał zbyt dobrej reklamy. To nie te czasy gdy na polskich serwerach Interlude było parę k online. Zresztą liczy się jakość graczy a nie ilość. Te 200 osób co gra na Emi jest więcej warta niż cała sieczka która siedzi na takim HR. Nie pisz mi też takich głupot że randomowi casuale ( chyba tacy miłośnicy HR jak Ty) dłużej pograją na HR bo są to serwery stworzone typowo pod pvp które stoją max kilka miesięcy. Emi jest długowiecznym projektem co udowodniła już pierwsza wersja serwera która stoi do dziś już od prawie 7 lat. Niestety większość graczy woli iść na łatwiznę tak jak Ty wybierając HR. Gdyby było inaczej mielibyśmy dużo większy online. No cóż może kiedyś zmądrzeją albo zechcą udowodnić sobie i innym że nie są miękkimi fajami dobrymi ( na pvp) tylko na serwerach HR.

Właśnie to Ty jesteś miękka faja, w dodatku upośledzona której się do reszty synapsy w mózgu zapętliły, bo klepie od lat te same mobki, super zabawa ^^
Co z tego że na HR mam max lvl w 10 min, jak jeszcze trzeba się wyfarmić na +20 + epiki + tatto + agu + suby no ale takie nerdy jak ty z low rate nie pamiętają co jest ważne na endgame, bo wiecznie klepią mobki w kółko na low lvl. Wyfarmienie się na HR też zajmuje trochę czasu a farma odbywa się tylko na hermetycznie zamkniętych miejscówkach gdzie ciężko o moby i trzeba się bić z ludźmi od pierwszych minut gry.
Nie porównuj nawet leszczy biegających w karmianie, bojących się flagnąć kogoś - do wyjadaczy na full buffie w +20 którzy zjedli zęby na pvp, tam liczy się odpalanie na czas skilli co do ułamka sekundy, nawet to, kto jak szybko targetuje przeciwnika. To jest dopiero gra na pełnej k... z full buffem i epicami, to jest kwintesencja tej gry. Nie trzeba nolifić żeby mieć przewagę, to jest właśnie sprawiedliwość!  Tym bardziej jak większość ludzi ma czas grać tylko po 1-3h dziennie, to wystarczy że wejdzie taki nolife tam do was, co wbije sobie max lvl w miesiąc i będzie pkować innych, mieć przewagę w farmie itd....super balans....  hahaha
Te 200 osób na emi jest bardziej wartościowe? CZŁOWIEKU! nie rozśmieszaj mnie, nie trzeba nawet wbijać do gry wystarczy na discorda se wejść i poczytać jakie tam persony siedzą i heheszkują w stylu "jeb%^ cie pies" szkoda życia na takich podludzi. Tyle na ten temat.
Graj sobie na tym low lvl z mobami i nie wypowiadaj się nawet o pvp które zdarzy ci się może z 5 razy w ciągu pół roku.

• Asgota
  • L2Emi- serwer partnerski

• L2 Emi
« Odpowiedź #127 dnia: Grudzień 08, 2024, 11:51:04 am »
Te 200 osób na emi jest bardziej wartościowe? CZŁOWIEKU! nie rozśmieszaj mnie, nie trzeba nawet wbijać do gry wystarczy na discorda se wejść i poczytać jakie tam persony siedzą i heheszkują w stylu "jeb%^ cie pies" szkoda życia na takich podludzi. Tyle na ten temat.

O to ciekawe, bo jakoś monitoruje ten discord kilka osób ciągle i ja jakoś nie spotkałem się aby ktoś do kogoś się zwracał w ten sposób, jeżeli nawet zaczyna się robić jakiś niepotrzebny dym to jest tłumiony.

Ale ogólnie twoje wypowiedzi i argumenty są ciekawe...

Nick na forum Crush, nick in game Barabasz:
Te 200 online to chyba z boxami razem, wbiłem 40 lvl i nawet mi się profy nie chciało robić bo w miastach same offline shopy stoją, czasem dwie/ trzy osoby przebiegną, super zabawa  hahaha

Twój problem zaczął się gdy wygrał Dusk a nie Dawn, gdzie wkładałeś duży wysiłek aby przekręcić 7S.
Po czym drama na Discordzie w której nie było wyzwisk zaczęła się od tego mema:

Fakt, wyzwiska i patologia... Po prostu zakończył się 7S i ludzie zaczęli się trochę śmiać na Polskim Czacie, większość podchodziła z dystansem i nie było dramy, ale niektórych widać bardzo zabolało.

Jeżeli podobają Ci się serwery High Rate z Balansem gdy bronie i sety są +20 (LOL  :o) - gdzie ofc trzeba to wyfarmić, to spoko, graj sobie na HR bo widocznie to tobie odpowiada...
Ale... Skoro pojawiłeś się na x3 wiedząc że to Low rate, byłeś 1 w Top Online na serwerze zarazem w Top LvL w czym w ciągu ok 9 dni życia servera przegrałeś 127 Hours (5.3 D) gdzie reszta serwera do dziś w dużej części tylu godzin nie ma (server typowo pod casuali, gra 4fun), to sorry... Ale Twoje zachowanie na tym forum jest teraz wręcz żałosne...

Od samego początku tego serwera było pisane jak to będzie wyglądać, jak i z farmą tak i z online...
Każdy kto zaczynał grę na Emi x3 wiedział na co się pisze, od samego początku stawialiśmy na Community pod Long Term, które nie musi grać po 12h+...

• Banned

« Odpowiedź #128 dnia: Grudzień 08, 2024, 12:37:01 pm »
Wow super, gratuluje spostrzegawczości.
Jakbyś jeszcze bardziej zweryfikował co pisałem na DC, to byś wiedział że nie zrobiłem quita ze względu na katy, tylko na ludzi i wasze marne prowa.
No cóż, grajcie se dalej. A jak prowokujesz kogoś i obrażasz online, to mniej też odwagę w realu, ale zabrakło Ci jąder i możesz tylko szczekać zza ekranu ;)
I odpowiem Ci też cytatem rapowym - "za kręcenie afer, zawsze chuj do mordy...."

• Banned

« Odpowiedź #129 dnia: Grudzień 08, 2024, 12:46:35 pm »
A tymczasem na HR - 20 pvp w kilka h, a Wy grajta tam na tych katach z mobami  :D

« Odpowiedź #130 dnia: Grudzień 08, 2024, 01:20:13 pm »
Cieszę się, że w końcu odnalazłeś szczęście, powodzenia, żegnaj.

« Odpowiedź #131 dnia: Grudzień 08, 2024, 06:43:51 pm »
Człowieku zastanów się. To tak samo jak ja wypowiadał bym się w temacie jakiegoś ruskiego serwera np reborna i narzekał że za dużo Ruskich tam gra. Było by to chyba raczej słabe nie ? A Ty jako miłośnik serwerów High rate gdzie wystarczy zabić 10 mobów żeby wbić lvl wypowiadasz się w temacie serwera low rate gdzie potrzeba naprawdę dużo cierpliwości żeby cokolwiek osiągnąć. Tobie tej cierpliwości ewidentnie brakuje i narzekasz też na online na serwerze który stoi ledwie 2 tygodnie i nie miał zbyt dobrej reklamy. To nie te czasy gdy na polskich serwerach Interlude było parę k online. Zresztą liczy się jakość graczy a nie ilość. Te 200 osób co gra na Emi jest więcej warta niż cała sieczka która siedzi na takim HR. Nie pisz mi też takich głupot że randomowi casuale ( chyba tacy miłośnicy HR jak Ty) dłużej pograją na HR bo są to serwery stworzone typowo pod pvp które stoją max kilka miesięcy. Emi jest długowiecznym projektem co udowodniła już pierwsza wersja serwera która stoi do dziś już od prawie 7 lat. Niestety większość graczy woli iść na łatwiznę tak jak Ty wybierając HR. Gdyby było inaczej mielibyśmy dużo większy online. No cóż może kiedyś zmądrzeją albo zechcą udowodnić sobie i innym że nie są miękkimi fajami dobrymi ( na pvp) tylko na serwerach HR.

Właśnie to Ty jesteś miękka faja, w dodatku upośledzona której się do reszty synapsy w mózgu zapętliły, bo klepie od lat te same mobki, super zabawa ^^
Co z tego że na HR mam max lvl w 10 min, jak jeszcze trzeba się wyfarmić na +20 + epiki + tatto + agu + suby no ale takie nerdy jak ty z low rate nie pamiętają co jest ważne na endgame, bo wiecznie klepią mobki w kółko na low lvl. Wyfarmienie się na HR też zajmuje trochę czasu a farma odbywa się tylko na hermetycznie zamkniętych miejscówkach gdzie ciężko o moby i trzeba się bić z ludźmi od pierwszych minut gry.

Mało nie zesrałem się ze śmiechu jak to przeczytałem.  hahaha Spróbuj to wyfarmić na low rate wtedy pogadamy. I nie porównuj czasu potrzebnego na to do serwerów HR bo to nie będzie nawet ułamek procenta tego czasu, tego wysiłku i tego zaangażowania w grę. Dla takich jak ty liczy się tylko end game. Cała reszta, cała esensja tej gry nie ma znaczenia ( byle napierdalać się na pvp) , a jak nie idzie to hop na kolejny serwer może tam się uda. Emi ewidentnie nie jest dla ciebie ale to dosyć żałosne że przenosisz na forum swoje żale po nieudanej próbie ekspresowego dojścia do endgame. Chciałeś być najlepszy nie pykło ci i teraz wypisujesz głupoty żeby połechtać swoje ego. Cieszę się że nie będziesz grał na Emi i tylko szkoda tych głupot które tutaj wypisuijesz bo hejtowanie serwera low rate przez przyzmat high rate jest naprawdę bardzo słabe ale pisałem już dlaczego tak że dziecko by nawet zrozumiało i jeśli tego nie rozumiesz to twój problem. Myślę że dla wszystkich czytających jest to jasne.

Apropo nolajfienia. Nie masz czasu na grę ? to po co wybierasz serwer low rate ? Siedź sobie na tym swoim HR i nie płacz że coś jest niesprawiedliwe. Znam ludzi którzy mają niewiele czasu na grę ale potrafią się dogadać z innymi czy to z CP czy z klanu i czerpią naprawdę wielki fun z pvp. Tylko tobie coś nie pasuje, a może nie potrafisz się z nikim dogadać ( nie mój problem).

Co do wartości tych 200 osób na Emi to powiem ci tak : każda akcja rodzi reakcje. Jeśli prowokujesz albo wyzywasz innych to nie oczekuj że będą mili dla ciebie. Ja z każdym staram się żyć w zgodzie i jeszcze nie zdarzyła mi się przykra sytuacja na Emi ( bo pewnie nie spotkałem ciebie)  :D

• Banned

« Odpowiedź #132 dnia: Grudzień 10, 2024, 11:01:20 am »
Co do wartości tych 200 osób na Emi to powiem ci tak : każda akcja rodzi reakcje. Jeśli prowokujesz albo wyzywasz innych to nie oczekuj że będą mili dla ciebie. Ja z każdym staram się żyć w zgodzie i jeszcze nie zdarzyła mi się przykra sytuacja na Emi ( bo pewnie nie spotkałem ciebie)  :D

I na chuj drążysz temat? Czy ty jesteś jakiś upośledzony? Każda akcja rodzi reakcje? Ej serio kurwa....? Kto pierwszy prowokował ? Kto wrzucał memy i heheszkował na ogólnym? Kto wrzucał fotki o katach jak był Dusk 90% gdzie ja miałem totalnie wyjebane w te katy i se expiłem na herbach? A sie podniecaliście tak jakby to była jakaś równa walka.....Weź się dziecko schowaj z tymi swoimi "przemyśleniami" z dupy wziętymi.
Będzie mnie tu pouczał hipokryta..... <facepalm>. Na takich żałosnych pajaców jak ty to szkoda klawiatury nawet.... bo i tak dalej będziesz walił łbem o ściane.
Możesz się tu wybielać i wywyższać nic ci to nie da bo każdy wie i widział jak jest. A co do porównywania z HR.... MA - SA - KRA. Czy ty nie miałeś w szkole czytania ze zrozumieniem? Grałem na low i od początku kazdy wiedział że do końca roku mam czas na L2 potem mam inne zajęcia, dlatego sobie koxiłem szybciej ale nie było z kim grać bo słaby online i nie oszukujmy się, nic się nie działo na tym serverze, jeden klan tylko był w topce i OP. W dupie mam te wasze głaskanie się po jajcach i mówienie " ooo... bo my sobie powoli gramy jak chcemy na spokojnie się dogadujemy blabablablabla....." ja nikomu nie kazałem grać tyle co ja, więc te porównania i zaczepki że się wywyższam bo wbiłem szybciej lvl świadczą tylko o twoim braku poczuciu własnej wartości i zjebanym łbie. Tyle na ten temat (już nawet nie będe czytał tych twoich wypocin więcej)

« Odpowiedź #133 dnia: Grudzień 10, 2024, 01:12:53 pm »

I na chuj drążysz temat? Czy ty jesteś jakiś upośledzony? Każda akcja rodzi reakcje? Ej serio kurwa....? Kto pierwszy prowokował ? Kto wrzucał memy i heheszkował na ogólnym? Kto wrzucał fotki o katach jak był Dusk 90% gdzie ja miałem totalnie wyjebane w te katy i se expiłem na herbach? A sie podniecaliście tak jakby to była jakaś równa walka.....Weź się dziecko schowaj z tymi swoimi "przemyśleniami" z dupy wziętymi.
Będzie mnie tu pouczał hipokryta..... <facepalm>. Na takich żałosnych pajaców jak ty to szkoda klawiatury nawet.... bo i tak dalej będziesz walił łbem o ściane.
Możesz się tu wybielać i wywyższać nic ci to nie da bo każdy wie i widział jak jest. A co do porównywania z HR.... MA - SA - KRA. Czy ty nie miałeś w szkole czytania ze zrozumieniem? Grałem na low i od początku kazdy wiedział że do końca roku mam czas na L2 potem mam inne zajęcia, dlatego sobie koxiłem szybciej ale nie było z kim grać bo słaby online i nie oszukujmy się, nic się nie działo na tym serverze, jeden klan tylko był w topce i OP. W dupie mam te wasze głaskanie się po jajcach i mówienie " ooo... bo my sobie powoli gramy jak chcemy na spokojnie się dogadujemy blabablablabla....." ja nikomu nie kazałem grać tyle co ja, więc te porównania i zaczepki że się wywyższam bo wbiłem szybciej lvl świadczą tylko o twoim braku poczuciu własnej wartości i zjebanym łbie. Tyle na ten temat (już nawet nie będe czytał tych twoich wypocin więcej)

Ty nie potrafisz się zachowywać nie tylko w grze ale nawet i na forum. Twój chamski komentarz jest poniżej wszelkiej krytyki. Może i jesteś starszy ode mnie a może i nie ( nieistotne) ale zachowujesz się jak rozkapryszony bachor. Więc znowu napisze jak do dziecka : czym innym są sprzeczki czy nawet prowokacje na poziomie a czym innym chamskie odzywki i robienie gównoburzy tak jak ty to robisz. Jeśli nie potrafisz trzymać nerwów na wodzy i zbyt łatwo cię sprowokować to może warto się przejść do lekarza ( np psychiatry). Jeśli szkoda ci klawiatury to nie prowokuj mnie żebym cię pouczał. I nie nazywaj mnie hipokrytą bo jak była drama na discordzie to słowem się nawet nie odezwałem. Ale ty oczywiście wiesz wszystko lepiej i będziesz mi wmawiać że cie obrażałem. Tak naprawde mam wywalone na wasze dramy. Piszesz głupoty na temat serwera dlatego tutaj zabrałem głos. Wcale się nie wywyższam napisałem tylko prawdę na twój temat a moje opinie o tobie nie świadczą o braku poczucia własnej wartości lecz o tym że mam do czynienia z osobą niestabilną emocjonalnie.  Fajnie że masz czas na L2 tylko do końca roku ( jednego gamonia w community L2 mniej)  :)

• Pochwał: -1

• ...xax0r!?
« Odpowiedź #134 dnia: Grudzień 19, 2024, 05:19:24 pm »
A tymczasem na HR - 20 pvp w kilka h, a Wy grajta tam na tych katach z mobami  :D

odbiegne troche od tematu, ale czekaj czekaj kurwa :D ty sie chwalisz, ze na high rate w kilka godzin grania wbiles AŻ 20 PVP? :D kurwa ale jestes dojebanym graczem :D masz sie kurwa czym chwalic :D 20 pvp to sie wbija na lokacjach startowych w ciagu 1 godziny na HR :D

koniec offtopica :D jeblem z dramy typa :D

« Odpowiedź #135 dnia: Grudzień 20, 2024, 01:59:18 pm »
Niedługo masa świątecznych atrakcji na serwerze Emi, tak nie ma lepszego czasu, by przelać trochę krwi :

Ale można też casualowo poświrować polująć na rb lub zabierając się za quest na 5lvl klanu!

Stay tuned, wkrótce dużo więcej atrakcji!

« Odpowiedź #136 dnia: Grudzień 20, 2024, 03:43:55 pm »
Okres przed świętami, to zdecydowanie najlepszy czas, by do nas dołączyć. Czeka na Was masa nagród!

Klany mają już akademie i niektóre z nich oferują rewardy pieniężne za ukończenie owych! Nie mogło być już łatwiej, by dołączyć do zabawy na długowiecznym low rate serwerze!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 20, 2024, 03:55:37 pm wysłana przez NędznySzczur »

• Banned

« Odpowiedź #137 dnia: Grudzień 26, 2024, 12:19:43 am »

odbiegne troche od tematu, ale czekaj czekaj kurwa :D ty sie chwalisz, ze na high rate w kilka godzin grania wbiles AŻ 20 PVP? :D kurwa ale jestes dojebanym graczem :D masz sie kurwa czym chwalic :D 20 pvp to sie wbija na lokacjach startowych w ciagu 1 godziny na HR :D

Drama to była jak twoja stara musiała takie gówno jak ty na świat wysrać  :D :D :D :D Tyle wiesz o HR, co ja o balecie pajacu internetowy.... Na początku na HR tylko farmiłem epiki a pvp było przypadkiem bo nie celowałem w to (teraz mam już ponad 1k pvp i hero też zdobyłem na DWÓCH CHARACH, Crushu i Barabaszu) ale co taki kasztan zza monitora może o tym wiedzieć? Na jakich HR grałeś ćwoku? No właśnie.... gleba i morda tam nisko...

Tymczasem na HR ---

Zatkało kakao?

Odpierdolić się odemnie cwele, bo gardziłem i będę gardził takimi pajacami co się onanizują nagonką na kogoś. A jak jeden z drugim masz jaja to dzwoń na discorda, nick znacie, ale niestety nikt z takich klaunów nie ma jąder żeby to zrobić i się poznać HAhahahahhaa  hahaha

Możecie jedynie szczekać pieski zza monitora i się onanizować swoimi wypocinami  :D
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2024, 01:47:37 am wysłana przez Crush »

« Odpowiedź #138 dnia: Grudzień 26, 2024, 09:56:20 am »

Drama to była jak twoja stara musiała takie gówno jak ty na świat wysrać  :D :D :D :D Tyle wiesz o HR, co ja o balecie pajacu internetowy.... Na początku na HR tylko farmiłem epiki a pvp było przypadkiem bo nie celowałem w to (teraz mam już ponad 1k pvp i hero też zdobyłem na DWÓCH CHARACH, Crushu i Barabaszu) ale co taki kasztan zza monitora może o tym wiedzieć? Na jakich HR grałeś ćwoku? No właśnie.... gleba i morda tam nisko...

Tymczasem na HR ---

Zatkało kakao?

Odpierdolić się odemnie cwele, bo gardziłem i będę gardził takimi pajacami co się onanizują nagonką na kogoś. A jak jeden z drugim masz jaja to dzwoń na discorda, nick znacie, ale niestety nikt z takich klaunów nie ma jąder żeby to zrobić i się poznać HAhahahahhaa  hahaha

Możecie jedynie szczekać pieski zza monitora i się onanizować swoimi wypocinami  :D

Na ciebie nie trzeba prowadzić żadnej nagonki bo reprezentujesz tak niski poziom kultury osobistej i intelektualnej że normalni ludzie wymiotują z obrzydzenia po przeczytaniu twoich wypocin. A co do zawierania znajomości to wolał bym poznać z bliska psa sąsiada niż ciebie.

• Banned

« Odpowiedź #139 dnia: Grudzień 26, 2024, 02:24:58 pm »

Tymczasem na HR ---

Zatkało kakao?

Na ciebie nie trzeba prowadzić żadnej nagonki bo reprezentujesz tak niski poziom kultury osobistej i intelektualnej że normalni ludzie wymiotują z obrzydzenia po przeczytaniu twoich wypocin. A co do zawierania znajomości to wolał bym poznać z bliska psa sąsiada niż ciebie.

Morda kapciu pierdolony, już zostałeś wcześniej wyjaśniony a pisząc "poznać" miałem na myśli, że mi w twarz to powie lub zadzwoni a nie przez ekran, ale twój małpi móżdżek z niskim IQ nie potrafi nawet interpretować prostych kontekstów wypowiedzi.
 Wymiotujesz i dostajesz biegunki to ty zawsze, jak masz jakąś sytuację stresową w swoim marnym życiu, pizdeczko bez jajek.
Rafał "BRUTAL" hahaha weź po pęknę ze śmiechu..... taki z ciebie brutal melepeto, jak z mojego sąsiada chomika gangster - nadążasz? czy ta mózgownica nie przetwarza już bo zbyt skomplikowane?  hahaha

PS. A tak w ogóle, to nie wiesz jak się wycina kawałek cytatu na forum, na który chcesz odpisać? :D Tylko spamujesz wcześniejszymi, długimi postami?  :shock: Właśnie pokazałeś swoją inteligencję i kulturę - a dlaczego kulturę? (wyszczególniam, bo znów nie zrozumiesz) bo teraz każdy kto wejdzie, widzi że jest śmietnik i nie ma schludnych, przejrzystych wypowiedzi  :D
Dlatego ja zrobiłem to samo, super reklama dla servera brutalny fircyku....zostałeś po raz drugi wyjaśniony.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2024, 03:01:03 pm wysłana przez Crush »

« Odpowiedź #140 dnia: Grudzień 26, 2024, 03:37:52 pm »

Wyjaśniony to ty zostałeś nie ja. Każdy tutaj ma z ciebie beke albo inny negatywny stosunek. Śmietnik to ty masz w głowie i tylko żal że nie zakrywasz pokrywy tzn. ust i syf wylewa się z ciebie na forum. Wydaje ci sie że jesteś lepszy o de mnie bo w grze masz wiecej pvp albo dosrałeś mi jakimś chamskim komentarzem na forum ? Nie rozśmieszaj mnie. Czepiasz się nicka ? Rzeczywiście jest on zrobiony dla żartu i jest przeciwieństwem mojej osobowości. Ale chamidło takie jak ty nie dostrzega w tym subtelności a jedynie potrafi wyzywać. Mógłbym dalej karmić cie żałosny trolu ale szkoda mojego czasu na dyskusje z kimś o kulturze rynsztoka. A tak w ogóle to administracja tego forum już dawno powinna się wziąć za ciebie a właściwie za twoje chamskie zachowanie, bo faktycznie niedobrze się robi czytając te posty ale nie dlatego że zapomniałem edytować jeden ze swoich tylko dlatego że z twojego powodu kultura forum spadła.

• Banned

« Odpowiedź #141 dnia: Grudzień 26, 2024, 04:05:09 pm »
 :o ??  hahaha hahaha hahaha

Dalej brniesz w swojej głupocie po kolana i się pogrążasz, jednocześnie udowadniając moją rację. Nie zdajesz sobie kompletnie z tego sprawy, że tylko potwierdzasz moje wcześniejsze tezy, które jedynie utwierdzają mnie w przekonaniu o słuszności moich podejrzeń co do twojej żałosności....

Wydaje ci sie że jesteś lepszy o de mnie bo w grze masz wiecej pvp albo dosrałeś mi jakimś chamskim komentarzem na forum ? Nie rozśmieszaj mnie.

Tak, bo jestem. A te twoje udawane uśmianie jest równie fałszywe i pełne hipokryzji jak twoja postawa wobec twojego "współrozmówcy" który bredził coś o HR. na temat którego nie ma zielonego pojęcia.

Czepiasz się nicka ? Rzeczywiście jest on zrobiony dla żartu i jest przeciwieństwem mojej osobowości. Ale chamidło takie jak ty nie dostrzega w tym subtelności a jedynie potrafi wyzywać

HAHAHAHA, teraz to serio się zaśmiałem na głos do sufitu  :D :D
Wyciąganie kontekstu z wypowiedzi jest czymś TOTALNIE innym aniżeli nazwa nicku która jest bezpośrednia.
"subtelności?" hahhaahah wydaje mi się, że ty prawie na pewno jesteś ciepły, ale twoje homoseksualne fantazje i interpretacje personalne mnie w ogóle nie interesują.

Mógłbym dalej karmić cie żałosny trolu ale szkoda mojego czasu na dyskusje z kimś o kulturze rynsztoka.

Sprawdź sobie definicję troll, nie mam czasu i ochoty tłumaczyć ci takich zagadnień, które są stare jak internet.
Jak już mówiłem wcześniej, kulturę i poziom dostosowuję do rozmówcy. Jeśli patus który używa kurew jako przecinki jest ok, bo jest po twojej stronie, to jesteś zwykłym hipokrytą, w dodatku zniewieściałym co pokazałeś w swoim "wrażliwym" skamleniu.

A tak w ogóle to administracja tego forum już dawno powinna się wziąć za ciebie a właściwie za twoje chamskie zachowanie, bo faktycznie niedobrze się robi czytając te posty ale nie dlatego że zapomniałem edytować jeden ze swoich tylko dlatego że z twojego powodu kultura forum spadła.

Najlepiej tupnij nóżką i poskarż się mamie, albo weź pendrivia i idź na policję to się też w święta i trochę chłopaki pod wąsem pośmieją :)

« Odpowiedź #142 dnia: Grudzień 26, 2024, 05:20:29 pm »
:o ??  hahaha hahaha hahaha

Dalej brniesz w swojej głupocie po kolana i się pogrążasz, jednocześnie udowadniając moją rację. Nie zdajesz sobie kompletnie z tego sprawy, że tylko potwierdzasz moje wcześniejsze tezy, które jedynie utwierdzają mnie w przekonaniu o słuszności moich podejrzeń co do twojej żałosności....

Wydaje ci sie że jesteś lepszy o de mnie bo w grze masz wiecej pvp albo dosrałeś mi jakimś chamskim komentarzem na forum ? Nie rozśmieszaj mnie.

Tak, bo jestem. A te twoje udawane uśmianie jest równie fałszywe i pełne hipokryzji jak twoja postawa wobec twojego "współrozmówcy" który bredził coś o HR. na temat którego nie ma zielonego pojęcia.

Czepiasz się nicka ? Rzeczywiście jest on zrobiony dla żartu i jest przeciwieństwem mojej osobowości. Ale chamidło takie jak ty nie dostrzega w tym subtelności a jedynie potrafi wyzywać

HAHAHAHA, teraz to serio się zaśmiałem na głos do sufitu  :D :D
Wyciąganie kontekstu z wypowiedzi jest czymś TOTALNIE innym aniżeli nazwa nicku która jest bezpośrednia.
"subtelności?" hahhaahah wydaje mi się, że ty prawie na pewno jesteś ciepły, ale twoje homoseksualne fantazje i interpretacje personalne mnie w ogóle nie interesują.

Mógłbym dalej karmić cie żałosny trolu ale szkoda mojego czasu na dyskusje z kimś o kulturze rynsztoka.

Sprawdź sobie definicję troll, nie mam czasu i ochoty tłumaczyć ci takich zagadnień, które są stare jak internet.
Jak już mówiłem wcześniej, kulturę i poziom dostosowuję do rozmówcy. Jeśli patus który używa kurew jako przecinki jest ok, bo jest po twojej stronie, to jesteś zwykłym hipokrytą, w dodatku zniewieściałym co pokazałeś w swoim "wrażliwym" skamleniu.

A tak w ogóle to administracja tego forum już dawno powinna się wziąć za ciebie a właściwie za twoje chamskie zachowanie, bo faktycznie niedobrze się robi czytając te posty ale nie dlatego że zapomniałem edytować jeden ze swoich tylko dlatego że z twojego powodu kultura forum spadła.

Najlepiej tupnij nóżką i poskarż się mamie, albo weź pendrivia i idź na policję to się też w święta i trochę chłopaki pod wąsem pośmieją :)

Racji to ty nie miałeś nigdy w tym temacie o czym uświadamiam cię ja jak i inni użytkownicy tego forum. Ale widzę że strasznie lubisz zabawy w manipulacje słowem i przekręcanie kota ogonem. Nie ze mną te numery gamoniu trafiło na inteligentniejszego od ciebie. Możesz sobie być lepszy ode mnie jako player l2 mam to w dupie. Ważne że jako człowiek jesteś totalnym zerem. Twoje podejrzenia co do mojej żałosności są warte tyle co zeszłoroczny śnieg a w zasadzie nawet mniej bo to jedynie stek wyzwisk i nic więcej.

Pisałem ci też głąbie żebyś nie nazywał mnie hipokrytą jeśli nie wiesz co to znaczy. Dla twojej informacji nie muszę mieć wielkiego pojęcia o HR żeby wiedzieć jakie durnoty wypisujesz w temacie serwera LR. Zresztą zostałeś już wyjaśniony nie będę sie powtarzał.

Dla ciebie wszystko jest zbyt bezpośrednie może właśnie dlatego masz problem z psychiką. A jeżeli słowo subtelność kojarzy ci się wyłącznie z sexem  to oprócz psychiatry potrzebny ci będzie jeszcze seksuolog żeby wyleczyć ciebie z takich szkodliwych fantazji.

Ty kultury do mnie nie dostosowałeś bo nigdy jej nie miałeś. Pokazałeś tylko najgorsze cechy swojej osobowości czyli guano wypływające z twoich ust.  I nie płacz mi tutaj że inni którzy używają kurew jako przecinków mi nie przeszkadzają bo jeśli nie piszą głupot tak jak ty mam wywalone na to. Mogę sobie byś zniewieściały albo moge być napakowanym koxem c..j ci do tego. Nie o tym jest dyskusja. Ale jeśli brak ci sensownych argumentów zaczynają się ataki personalne. To znana i stara jak świat strategia dyskusji stosowana przez największych głąbów i miernoty umysłowe które myślą że jak zwyzywasz swojego przeciwnika to reszta forumowiczów przyzna im racje. Jesteś tu sam gamoniu i nikt cie nie lubi.

Głąb będzie mnie też pouczał odnośnie definicji trola internetowego. Tu masz definicje z Wikipedii :

"Trollowanie (ang. trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla internetowych forów dyskusyjnych i mediów społecznościowych, polegające na zamieszczaniu kontrowersyjnych, napastliwych, często nieprawdziwych treści w celu zwrócenia na siebie uwagi albo sprowokowania, ośmieszenia lub obrażenia innych użytkowników[1][2]. Osobę odpowiedzialną za publikowanie takich przekazów określa się jako „troll”

Nie pouczaj innych mając podstawowe braki intelektualne bo jak najbardziej wpasowywujesz się w jego definicję.

PS. Mam nadzieją że administracja zajmie się wreszcie tym patolem psującym wizerunek tego forum.

• Banned

« Odpowiedź #143 dnia: Grudzień 26, 2024, 05:55:19 pm »
Racji to ty nie miałeś nigdy w tym temacie o czym uświadamiam cię ja jak i inni użytkownicy tego forum.

Jakoś nie widzę tego uświadamiania tylko same inwektywy, to tylko wyraz twojego debilizmu i zielone światło dla mnie, że z takimi kurwami jak ty trzeba jechać do spodu, bo nie zasługujesz nawet na normalną rozmowę śmietniczku

Ważne że jako człowiek jesteś totalnym zerem.

Znasz mnie ściero pierdolona że takie słowa rzucasz na wiatr? Zero, to masz we łbie co dalej w nieskończoność mi udowadniasz. Nawet nie potrafisz cytować na forum poszczególnych frazesów melepetko zniewieściała. Te twoje obelgi nawet mnie nie "posmyrały" po ego, bo są tak denne, lamerskie i miękkie jak twoja orientacja (nie mam na myśli seksu ale dla idioty pierdolonego jak ty, seks i orientacja to to samo)

Twoje podejrzenia co do mojej żałosności są warte tyle co zeszłoroczny śnieg a w zasadzie nawet mniej bo to jedynie stek wyzwisk i nic więcej.

Nie, w ostatnim poście nie używałem żadnych chamskich inwektyw, ale ty po prostu zazdrościsz mi inteligencji i elokwencji, dlatego zacząłeś się teraz szarpać jak szczur, który walczy o ostatnie resztki jedzenia.

Pisałem ci też głąbie żebyś nie nazywał mnie hipokrytą jeśli nie wiesz co to znaczy. Dla twojej informacji nie muszę mieć wielkiego pojęcia o HR żeby wiedzieć jakie durnoty wypisujesz w temacie serwera LR. Zresztą zostałeś już wyjaśniony nie będę sie powtarzał.

Jeżeli pisze durnoty, to użyj ty karle umysłowy choć jednego argumentu, a nie tylko rzucasz puste stwierdzenia, puste jak twój wyfiokowany łeb.

Dla ciebie wszystko jest zbyt bezpośrednie może właśnie dlatego masz problem z psychiką. A jeżeli słowo subtelność kojarzy ci się wyłącznie z sexem  to oprócz psychiatry potrzebny ci będzie jeszcze seksuolog żeby wyleczyć ciebie z takich szkodliwych fantazji.

??? Zwykłe randomowe słowa rzucone na oślep, których znaczenia nie pojmujesz, aż tak cię mierzi dupsko?

I nie płacz mi tutaj że inni którzy używają kurew jako przecinków mi nie przeszkadzają bo jeśli nie piszą głupot tak jak ty mam wywalone na to.

Ok, to podaj screeny osób które po 1 godzinie miały 20 pvp na HR w którym farmi się do trzeciej suby na "non pvp zone" geniuszu  :D
Nie pokażesz, tylko napiszesz że jestem głupi "bo tak" i już..... ZWYKŁE ZERO UMYSŁOWE

Mogę sobie byś zniewieściały

To sobie bądź ale nie oczekuj że cały świat się dostosuje do twojej spedalonej mapy rzeczywistości i będzie się z tobą cackał jak z dzidziusiem lub z kobietą. Aha i w języku polskim mówi się "być".

Jesteś tu sam gamoniu i nikt cie nie lubi.

Dlatego pomyślałeś, że znalazłeś sobie worek bokserski i dołączysz do szajki klaunów, którzy mnie hejtowali ale się nie udało.... Trafiła kosa na kamień, zwykłe ścierwo mentalne jesteś, które w szkole by pewnie dosrywało słabszej osobie która już jest gnębiona przez 10 takich zjebów jak ty.
Takich cweli jest na szczęście w tym kraju coraz mniej ale niestety nadal są i takie karaluchy nadal trzeba tępić i wyjaśniać. Sam debilu spierdolony przyznałeś, że nie wchodziłeś na forum discorda Emi, więc chuja wiesz co tam się działo a wpierdalasz się między pizdę a zakąskę bo sobie wywęszyłeś aferke i chciałeś być taki super, cool że się pośmiejesz, no to się "pośmiałeś" i zdziwiłeś pedale obesrany. Dostałeś zwykły wpierdol psychiczny i masz teraz nauczkę. Czytaj dalej moje posty z rozdziawioną gębą i wypiekami na twarzy płacząc, jakie to jest mocne i złe  8)

Głąb będzie mnie też pouczał odnośnie definicji trola internetowego. Tu masz definicje z Wikipedii :

No i właśnie błaźnie, ty się idealnie w nią wpasowujesz bo chuja wiesz na dany temat a się wpierdalasz pustaku.

Nie pouczaj innych mając podstawowe braki intelektualne bo jak najbardziej wpasowywujesz się w jego definicję.

Najpierw intelektualisto z dupy wzięty, naucz się podstawowej edycji komputera, postów i gramatyki bo z tym cienko, a potem bierz się za wysublimowane stwierdzenia których i tak, z trudem nie zrozumiesz.

PS. Mam nadzieją że administracja zajmie się wreszcie tym patolem psującym wizerunek tego forum.

Idź im lache opierdol to się zajmą, ze specjalną dedykacją dla rafałka z białym sosem na brodzie, stfu ci pysk.

« Odpowiedź #144 dnia: Grudzień 26, 2024, 07:01:50 pm »
Racji to ty nie miałeś nigdy w tym temacie o czym uświadamiam cię ja jak i inni użytkownicy tego forum.

Jakoś nie widzę tego uświadamiania tylko same inwektywy, to tylko wyraz twojego debilizmu i zielone światło dla mnie, że z takimi kurwami jak ty trzeba jechać do spodu, bo nie zasługujesz nawet na normalną rozmowę śmietniczku

Ważne że jako człowiek jesteś totalnym zerem.

Znasz mnie ściero pierdolona że takie słowa rzucasz na wiatr? Zero, to masz we łbie co dalej w nieskończoność mi udowadniasz. Nawet nie potrafisz cytować na forum poszczególnych frazesów melepetko zniewieściała. Te twoje obelgi nawet mnie nie "posmyrały" po ego, bo są tak denne, lamerskie i miękkie jak twoja orientacja (nie mam na myśli seksu ale dla idioty pierdolonego jak ty, seks i orientacja to to samo)

Twoje podejrzenia co do mojej żałosności są warte tyle co zeszłoroczny śnieg a w zasadzie nawet mniej bo to jedynie stek wyzwisk i nic więcej.

Nie, w ostatnim poście nie używałem żadnych chamskich inwektyw, ale ty po prostu zazdrościsz mi inteligencji i elokwencji, dlatego zacząłeś się teraz szarpać jak szczur, który walczy o ostatnie resztki jedzenia.

Jeżeli pisze durnoty, to użyj ty karle umysłowy choć jednego argumentu, a nie tylko rzucasz puste stwierdzenia, puste jak twój wyfiokowany łeb.

??? Zwykłe randomowe słowa rzucone na oślep, których znaczenia nie pojmujesz, aż tak cię mierzi dupsko?

I nie płacz mi tutaj że inni którzy używają kurew jako przecinków mi nie przeszkadzają bo jeśli nie piszą głupot tak jak ty mam wywalone na to.

Ok, to podaj screeny osób które po 1 godzinie miały 20 pvp na HR w którym farmi się do trzeciej suby na "non pvp zone" geniuszu  :D
Nie pokażesz, tylko napiszesz że jestem głupi "bo tak" i już..... ZWYKŁE ZERO UMYSŁOWE

Mogę sobie byś zniewieściały

To sobie bądź ale nie oczekuj że cały świat się dostosuje do twojej spedalonej mapy rzeczywistości i będzie się z tobą cackał jak z dzidziusiem lub z kobietą. Aha i w języku polskim mówi się "być".

Jesteś tu sam gamoniu i nikt cie nie lubi.

Dlatego pomyślałeś, że znalazłeś sobie worek bokserski i dołączysz do szajki klaunów, którzy mnie hejtowali ale się nie udało.... Trafiła kosa na kamień, zwykłe ścierwo mentalne jesteś, które w szkole by pewnie dosrywało słabszej osobie która już jest gnębiona przez 10 takich zjebów jak ty.
Takich cweli jest na szczęście w tym kraju coraz mniej ale niestety nadal są i takie karaluchy nadal trzeba tępić i wyjaśniać. Sam debilu spierdolony przyznałeś, że nie wchodziłeś na forum discorda Emi, więc chuja wiesz co tam się działo a wpierdalasz się między pizdę a zakąskę bo sobie wywęszyłeś aferke i chciałeś być taki super, cool że się pośmiejesz, no to się "pośmiałeś" i zdziwiłeś pedale obesrany. Dostałeś zwykły wpierdol psychiczny i masz teraz nauczkę. Czytaj dalej moje posty z rozdziawioną gębą i wypiekami na twarzy płacząc, jakie to jest mocne i złe  8)

No i właśnie błaźnie, ty się idealnie w nią wpasowujesz bo chuja wiesz na dany temat a się wpierdalasz pustaku.

Najpierw intelektualisto z dupy wzięty, naucz się podstawowej edycji komputera, postów i gramatyki bo z tym cienko, a potem bierz się za wysublimowane stwierdzenia których i tak, z trudem nie zrozumiesz.

Idź im lache opierdol to się zajmą, ze specjalną dedykacją dla rafałka z białym sosem na brodzie, stfu ci pysk.

Dla ciebie na normalną rozmowę nie zasługuje nikt kto ma inne zdanie niż ty. Nie tylko mnie zwyzywałeś i obraziłeś. Innych też. Żałosne.

Nie znam cie osobiście ściero ale poznałem cię wystarczająco na tym forum. Twój stosunek do innych  ludzi jest widoczny gołym okiem i naprawdę trzeba być debilem żeby tego nie widzieć. Na forum jesteś cham, gbur i debil w realu myślę że pewnie też. Nie chciał bym nawet na ciebie splunąć.

Orientacja wynika z seksualności debilu. I nie tłumacz mi podstawowych rzeczy o świecie za głupi na to jesteś.

Piszesz że zazdroszczę ci elokwencji i inteligencji ? Serio ? Imbecyl tego nawet nie trzeba komentować inaczej.

Ty karle umysłowy cofnij sobie forum do wcześniejszej konwersacji i nie ciągnij mnie ponownie za język. Nie będe debilowi tłumaczył ciągle tego samego.

Randomowe słowa rzucone na oślep ? Udowodnij pacanie.

Nie muszę pokazywać ci żadnych screenów bo i tak wszyscy widzą że jesteś głupi.

Czepiasz sie literówki ze słowem być ? Żałosny pajac.

Ciebie nie trzeba już gnębić bo jesteś wystarczająco zgnębiony przez życie. Pisałem też degeneracie umysłowy że nie komentowałem waszej dramy na discordzie ale to nie znaczy matole że nie śledzę tego kanału i że nie mam tam konta.

Pustaku nie jest trolem ten kto się myli w jakimś temacie ( po to są przecież dyskusje) tylko ten kto obraża innych tak jak ty. Ale ty nawet z gotową definicją ( dowodem rzeczowym na to że się mylisz)  będziesz udawał głupiego.

Wiesz szkoda mi sie uczyć edycji komputera tylko po to żeby zadowolić takiego błazna jak ty. Zresztą nigdy nie powiedziałem o sobie że jestem doskonały. To ty masz wybujałe ego i wysokie mniemanie o sobie.

Piszesz coś o robieniu lachy degeneracie seksualny ?

• Pochwał: -1

• ...xax0r!?
« Odpowiedź #145 dnia: Grudzień 26, 2024, 08:41:26 pm »

Tymczasem na HR ---

Zatkało kakao?

1k pvp w trzy tygodnie, to naprawdę masz się czym chwalić, napisz o tym do lokalnej gazety, 5 minut chwały, czy coś w ten deseń, zostań lokalnym bohaterem :afro:

Twoimi odpowiedziami, jak i PM pokazujesz, że nie warto totalnie zniżać się do twojego poziomu, serio. Myślałem, że takie ludzkie spierdoliny jak ty już nie grają w L2, ale jednak byłem w błędzie i ostały się ostatnie ameby. Szkoda mi czasu, na twoje płakanie, więc w sumie nie ma co więcej dodawać. Myśl sobie co chcesz, bo twoja pusta głowa za chuj nic nie przenalizuje, jak tylko to, że ktoś się obsrał albo że obsrałeś kogoś w necie. miłego życia ludzka spierdolino :) mam nadzieję, że przynajmniej ktoś tu zerknie z adminów i oszczędzi reszcie czytania twoich wypocin.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2024, 08:43:01 pm wysłana przez kraha »

« Odpowiedź #146 dnia: Grudzień 26, 2024, 08:51:48 pm »
Dajcie se siana…

• Banned

« Odpowiedź #147 dnia: Grudzień 26, 2024, 09:27:33 pm »
1k pvp w trzy tygodnie, to naprawdę masz się czym chwalić, napisz o tym do lokalnej gazety, 5 minut chwały, czy coś w ten deseń, zostań lokalnym bohaterem :afro:

A ty czym się kurwiu możesz pochwalić? Niedorozwinięty dałnie? Tylko swoim hejtem jebany psie z chujem w mordzie? Jak tak ci zależy na hejcie, to dzwoń kurwo na mój numer który masz na discordzie.... Dopiero będzie gorąco, podam dokładny adres i miasto - ale -  nie masz jąder na to, bo wylewasz swoje żale na forum? Jesteś zwykłym gnijącym gównem, które szczeka, bo wie że w realu nic nie zrobi, taka jest prawda która boli najbardziej :D :D :D Jakby twoja stara widziała twoje wysrywy w necie, to by ci kaganiec na morde założyła i smycz na knykieć który podtrzymuje ten zlasowany łeb :D :D :D :D

Twoimi odpowiedziami, jak i PM pokazujesz, że nie warto totalnie zniżać się do twojego poziomu, serio. Myślałem, że takie ludzkie spierdoliny jak ty już nie grają w L2, ale jednak byłem w błędzie i ostały się ostatnie ameby. Szkoda mi czasu, na twoje płakanie, więc w sumie nie ma co więcej dodawać. Myśl sobie co chcesz, bo twoja pusta głowa za chuj nic nie przenalizuje, jak tylko to, że ktoś się obsrał albo że obsrałeś kogoś w necie. miłego życia ludzka spierdolino :) mam nadzieję, że przynajmniej ktoś tu zerknie z adminów i oszczędzi reszcie czytania twoich wypocin.

Albo ktoś tu korzysta z multi-konta, albo serio takie niskie IQ macie oboje, bo podobnie głupi styl wypowiedzi, nie wiem w sumie ale żeby PM z kimś udostępniać publicznie - to nie ma większego kurestwa i płakania :D :D :D

Myślisz że mnie to obraża? W żaden sposób, ja mam bekę z błazenady dlatego kontynuuje ten temat. Jak będziemy się hejtować kilka dni to kurwa pies z kulawą nogą na ten server nie przyjdzie więcej, i sami sobie sracie na pysk frajery a ja już i tak tam nie gram  :D :D :D HAHAHahhaha

Dzięki za dostarczanie mi rozrywki :D :D :D

« Odpowiedź #148 dnia: Grudzień 26, 2024, 09:52:01 pm »

A ty czym się kurwiu możesz pochwalić? Niedorozwinięty dałnie? Tylko swoim hejtem jebany psie z chujem w mordzie? Jak tak ci zależy na hejcie, to dzwoń kurwo na mój numer który masz na discordzie.... Dopiero będzie gorąco, podam dokładny adres i miasto - ale -  nie masz jąder na to, bo wylewasz swoje żale na forum? Jesteś zwykłym gnijącym gównem, które szczeka, bo wie że w realu nic nie zrobi, taka jest prawda która boli najbardziej :D :D :D Jakby twoja stara widziała twoje wysrywy w necie, to by ci kaganiec na morde założyła i smycz na knykieć który podtrzymuje ten zlasowany łeb :D :D :D :D

Albo ktoś tu korzysta z multi-konta, albo serio takie niskie IQ macie oboje, bo podobnie głupi styl wypowiedzi, nie wiem w sumie ale żeby PM z kimś udostępniać publicznie - to nie ma większego kurestwa i płakania :D :D :D

Myślisz że mnie to obraża? W żaden sposób, ja mam bekę z błazenady dlatego kontynuuje ten temat. Jak będziemy się hejtować kilka dni to kurwa pies z kulawą nogą na ten server nie przyjdzie więcej, i sami sobie sracie na pysk frajery a ja już i tak tam nie gram  :D :D :D HAHAHahhaha

Ostatnie słowo i tak zawsze będzie należało do niego. Choć wszyscy widzą jakim jest debilem. Nie przejmuje się on żadnymi argumentami tylko tym żeby narobić smrodu w temacie serwera. Proponuję teraz nie karmić tego trola niech pisze sobie co chce. I tak został już wyjaśniony.

• Banned

« Odpowiedź #149 dnia: Grudzień 26, 2024, 11:59:50 pm »

Ostatnie słowo i tak zawsze będzie należało do niego. Choć wszyscy widzą jakim jest debilem. Nie przejmuje się on żadnymi argumentami tylko tym żeby narobić smrodu w temacie serwera. Proponuję teraz nie karmić tego trola niech pisze sobie co chce. I tak został już wyjaśniony.

No i rafałek się obsrał, dałem mu na priva swój numer tel prywatny i cisza.... :?

Ahahahah  :D :D :D
« Ostatnia zmiana: Grudzień 27, 2024, 04:24:35 pm wysłana przez Crush »