Racji to ty nie miałeś nigdy w tym temacie o czym uświadamiam cię ja jak i inni użytkownicy tego forum.
Jakoś nie widzę tego uświadamiania tylko same inwektywy, to tylko wyraz twojego debilizmu i zielone światło dla mnie, że z takimi kurwami jak ty trzeba jechać do spodu, bo nie zasługujesz nawet na normalną rozmowę śmietniczku
Ważne że jako człowiek jesteś totalnym zerem.
Znasz mnie ściero pierdolona że takie słowa rzucasz na wiatr? Zero, to masz we łbie co dalej w nieskończoność mi udowadniasz. Nawet nie potrafisz cytować na forum poszczególnych frazesów melepetko zniewieściała. Te twoje obelgi nawet mnie nie "posmyrały" po ego, bo są tak denne, lamerskie i miękkie jak twoja orientacja (nie mam na myśli seksu ale dla idioty pierdolonego jak ty, seks i orientacja to to samo)
Twoje podejrzenia co do mojej żałosności są warte tyle co zeszłoroczny śnieg a w zasadzie nawet mniej bo to jedynie stek wyzwisk i nic więcej.
Nie, w ostatnim poście nie używałem żadnych chamskich inwektyw, ale ty po prostu zazdrościsz mi inteligencji i elokwencji, dlatego zacząłeś się teraz szarpać jak szczur, który walczy o ostatnie resztki jedzenia.
Pisałem ci też głąbie żebyś nie nazywał mnie hipokrytą jeśli nie wiesz co to znaczy. Dla twojej informacji nie muszę mieć wielkiego pojęcia o HR żeby wiedzieć jakie durnoty wypisujesz w temacie serwera LR. Zresztą zostałeś już wyjaśniony nie będę sie powtarzał.
Jeżeli pisze durnoty, to użyj ty karle umysłowy choć jednego argumentu, a nie tylko rzucasz puste stwierdzenia, puste jak twój wyfiokowany łeb.
Dla ciebie wszystko jest zbyt bezpośrednie może właśnie dlatego masz problem z psychiką. A jeżeli słowo subtelność kojarzy ci się wyłącznie z sexem to oprócz psychiatry potrzebny ci będzie jeszcze seksuolog żeby wyleczyć ciebie z takich szkodliwych fantazji.
? Zwykłe randomowe słowa rzucone na oślep, których znaczenia nie pojmujesz, aż tak cię mierzi dupsko?
I nie płacz mi tutaj że inni którzy używają kurew jako przecinków mi nie przeszkadzają bo jeśli nie piszą głupot tak jak ty mam wywalone na to.
Ok, to podaj screeny osób które po 1 godzinie miały 20 pvp na HR w którym farmi się do trzeciej suby na "non pvp zone" geniuszu
Nie pokażesz, tylko napiszesz że jestem głupi "bo tak" i już..... ZWYKŁE ZERO UMYSŁOWE
Mogę sobie byś zniewieściały
To sobie bądź ale nie oczekuj że cały świat się dostosuje do twojej spedalonej mapy rzeczywistości i będzie się z tobą cackał jak z dzidziusiem lub z kobietą. Aha i w języku polskim mówi się "być".
Jesteś tu sam gamoniu i nikt cie nie lubi.
Dlatego pomyślałeś, że znalazłeś sobie worek bokserski i dołączysz do szajki klaunów, którzy mnie hejtowali ale się nie udało.... Trafiła kosa na kamień, zwykłe ścierwo mentalne jesteś, które w szkole by pewnie dosrywało słabszej osobie która już jest gnębiona przez 10 takich zjebów jak ty.
Takich cweli jest na szczęście w tym kraju coraz mniej ale niestety nadal są i takie karaluchy nadal trzeba tępić i wyjaśniać. Sam debilu spierdolony przyznałeś, że nie wchodziłeś na forum discorda Emi, więc chuja wiesz co tam się działo a wpierdalasz się między pizdę a zakąskę bo sobie wywęszyłeś aferke i chciałeś być taki super, cool że się pośmiejesz, no to się "pośmiałeś" i zdziwiłeś pedale obesrany. Dostałeś zwykły wpierdol psychiczny i masz teraz nauczkę. Czytaj dalej moje posty z rozdziawioną gębą i wypiekami na twarzy płacząc, jakie to jest mocne i złe
Głąb będzie mnie też pouczał odnośnie definicji trola internetowego. Tu masz definicje z Wikipedii :
No i właśnie błaźnie, ty się idealnie w nią wpasowujesz bo chuja wiesz na dany temat a się wpierdalasz pustaku.
Nie pouczaj innych mając podstawowe braki intelektualne bo jak najbardziej wpasowywujesz się w jego definicję.
Najpierw intelektualisto z dupy wzięty, naucz się podstawowej edycji komputera, postów i gramatyki bo z tym cienko, a potem bierz się za wysublimowane stwierdzenia których i tak, z trudem nie zrozumiesz.
PS. Mam nadzieją że administracja zajmie się wreszcie tym patolem psującym wizerunek tego forum.
Idź im lache opierdol to się zajmą, ze specjalną dedykacją dla rafałka z białym sosem na brodzie, stfu ci pysk.