Witam ja napisze może poradnik jak zagrać na Retailu
Przede wszystkim musimy zakupić
CD-Keya oraz aby aktywować konto musimy zapłacić
kartą kredytową lub zakupić
kartę PrePaid. CD-Key jak i kartę PrePaid możemy zakupić w sklepie
gram.plO to linki do sklepu Gram.pl
Karty PrePaidLineage II +CD-KeyJeżeli mamy już niezbędne rzeczy czyli CD-Key jak i Karte PrePaid lub Karte Kredytową to wchodzimy na strone
http://lineage2.com/ tam w zakładkę
My Account następnie ponownie w zakładkę Account. Następnie w
CreateW zakładce
Account Name and Password mamy:
PlayNC Account -Tu podajemy Account do Menagera na Stronie lineage2.com tam będziemy zakładać konto do gry Lineage 2 jak i zmieniać hasła
PlayNC Password Hasło do menagera
Confirm Password Należy powtórzyć wcześniej podane Hasło
Password Hint Question and Answer W tej zakładce będziemy podawać Pytanie jak i odpowiedź będzie nam potrzebne do zmiany hasła Menagera na stronie
Password Hint Question Pytanie do zmiany hasła Menagera
Hint Answer: Odpowiedź na pytanie.
Birthday W tej zakładce podajemy date urodzin. Będzie nam potrzebna do zmiany hasła Menagera jak i hasła w grze.
Po wypełnieniu wszystkich pół klikamy na NEXT i przechodzimy do
PlayNC Contact Info Tu wypełniamy wszystkie informacje o nas. Nasze Imię, Nazwisko, Adres itp.
Następnie przechodzimy do zakładki
Verify Email AddressTu pisujemy kod jaki dostaniemy od NC w e-mailu. Wpisujemy kod i klikamy NEXT.
Następnie mamy po środku opcje
Games List Klikamy na
ADD GAMES Podajemy CD-Keya.
Następnie po wpisaniu CD-Keya dajemy ADD i pozostaje nam Aktywowanie Gry poprzez
Kartę Kredytową lub
PrePaidW tym celu musimy sie zalogować do Menagera dajemy na ACTIVE koło założonego Konta. Jeżeli chcemy aktywować konto za pomocą karty kredytowej to zaznaczamy opcje która nam odpowiada albo będzie to:
1 Miesiąc, 4 miesiące, 8 miesięcy lub 16 miesięcy.
Jeżeli chcemy aktywować konto za pomocą karty PrePaid zaznaczamy na dole opcje
Game Time Card klikamy na SUBMIT i wpisujemy kod z karty PrePAid.
I w ten sposób możemy cieszyć sie z gry
Karta PrePaid -karta za pomocą której aktywujemy konta do gier MMORPG.
PS. Jeżeli popełniłem błąd w poradniku prosił bym o poprawienie mnie
Poradnik pisałem z pamięci
!!UWAGA!!Wszelkie dane najlepiej zapisać sobie na kartce:
Hasło jak i login do Menagera na stronie. Date urodzenia pytanie jak i odpowiedź. CD-Keya, adres e-mail, Login jak i hasło do gry. Aby nie było potem problemów, że zapomnieliśmy czegoś. Ja osobiście skopiowałem niemal wszystko i wydrukowałem sobie i jestem pewny na 100%, że wszystko co mi jest potrzebne to posiadam to
Pozdrawiam