Pet System - Prezentacja

Zaczęty przez ainaarwen, Sierpień 07, 2006, 10:59:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RUSH

---------- 21:32 12.10.2006 ----------

A ja mam pytanie a mozna go kupic u mammona na C4  bo w c3 podobno mozna bylo jak tak to na jakich zasadach bo dobilem go 55 ale ten quest jest ciezki  bojak to drzewo ginie   ten smok je rozwala to pozniej zniego wyskakuje  w ch..... tychnaych i nadodatego z takim lagiem ze przesada i to napewno nie winna kompa ;p  pomozcie  prosze :/

---------- 23:15 12.10.2006 ----------

Chyba ze macie jakis sposob  na te moby wyskakujace z tego drzewa jak padnie bo  naprawde nie da sie ich zabic przynajmniej ja nie wiem jak to zrobic ;/

karol8206

Mam pytanie czy da sie enchantowac zbroje dla wilka ??

Dohid

Nie, nie da się enchantować żadnego sprzętu dla zwierząt.

minasmorgul

Mam problem. Chcę wybrać jakiegoś zwierzaka najlepiej jak największy dmg, który będzie pasował do ofensywnego SK.

P.S: Jak możecie to podajcie screeny nawet tych wysoko lvlowych

Polgara

Czytałeś 1 posta w tym poradniku ??
Sa tam opisane wszystkie zwierzaki jak i ich zalety i wady oraz pokazane są screeny

minasmorgul

Fajne screeny :shock:. czyli wilk na nich ma 1500 atk na 60 lvlu? i zzera 10% expa?

Anastazja22

Zwierzątka są milusie:))) Tak wiem, brzmi to dosyć.. Hmm dziewczęco, ale cóż;)
Wiem jedno, jak tylko będę miała odpowiedni poziom zrobię questa na baby peta:)))

hansklosek

Ja mam mały problem z wilkiem i jak widzę tu również nie ma odpowiedzi. Miałem wilka na 41 lvl, niestety zginą, ja zreszta też. Po teleportacji do miasta wskrzesiłem go, i okazalo sie ze on jest znowu na 15 lvl. Wczesniej tez mialem taki przypadek. Tak ma byc czy jest jakis bug. Bo mi wydaje sie to bez sensu

Imker

Możesz jeszcze dopisać, że do resowania peta można użyć normalnego Scroll of Resurrection albo kupić u Mammona Blessed Scroll of Resurrection.

A jeżeli chodzi o Baby Pety, to one leczą same z siebie kiedy będzie nam ubywać HP.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Jez

hej. Mam pytanie odnosnie wilkow. Sprawa jest taka ze wyszkolilem swojego na 21 lvl a on dalej ginie przy pierwszych lepszych szkieletach w hometown -_- ''

ale moj problem to raczej to czy wilki moga uzywac soulshotow ? bo jak proboje moim to wyskakuje ze cannot co wiecej w statsach pisze soulshot use 0. Wiec na wyzszych levelach mozna czy to zalezy od stuffu?

druga sprawa ze u pet manegera i w ogóle nie sa podane statsy przedmiotow dla zwierzakow no wiec biore najdrozsze. Ale ze stuff dla wilka sie konczy dosc szybko to mam kolejne pytanie - te takie na glowe i pancerze moga byc z tych dla Hathlinga ?

i ostatnie - buffuje sobie wilka ale przy nim nie pojawiaja sie te znaczki buffow jak np przy ludziach z party - wiec dzialaja w ogóle te buffy :D?

gram na Gravelandzie . dziekuje z gory za pomoc, pozdrawiam

EDIT:

ok wiem juz ze mozna uzywac soulshotow i jak :). Natomiast moj wilk zdobyl juz jakies tam SP - gdzie mozna peta nauczyc skilli i czy mozna :D?

Arthas

Cytat: Jez w Luty 11, 2007, 11:10:36 AM
druga sprawa ze u pet manegera i w ogóle nie sa podane statsy przedmiotow dla zwierzakow no wiec biore najdrozsze. Ale ze stuff dla wilka sie konczy dosc szybko to mam kolejne pytanie - te takie na glowe i pancerze moga byc z tych dla Hathlinga ?
Nie.
i ostatnie - buffuje sobie wilka ale przy nim nie pojawiaja sie te znaczki buffow jak np przy ludziach z party - wiec dzialaja w ogóle te buffy :D?
Działają. Sprawdz statystyki wilka po zbuffowaniu.
ok wiem juz ze mozna uzywac soulshotow i jak :). Natomiast moj wilk zdobyl juz jakies tam SP - gdzie mozna peta nauczyc skilli i czy mozna :D?
Nie mozna.

Jez

Vicky

Mam jedno pytanie
Czy można używac 2 petów naraz ( np. Baby Cougar i Hatling) ?

echoes

doman18

Włącz sobie ten kwadracik na pasku wilka ("abnormal state" czy coś, tak mi sie przynajmniej wydaje)

Ja mam pytanko , w poradniku powyżej jest napisane że są kary przy striderze. A ja niezrozumiałem czy kary są za jeżdżenie na stridrze o 5lvli wyższym czy już za samo posiadanie (przywołanie) są te kary? I jeżeli tak to czy to samo tyczy się hatchlingów?
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

wawakos

witam  :D. mam pyatnie. jest moge questa na stridera. tylko chodzi mi o ominiecie zbednego tracenia czasu na expienu smoczka. prosze o oswiecenie mnie w tej pilnej sprawie  :shock: :P     pozdrawiam

Mati_888

Co to znaczy

Cytat: wawakos w Marzec 09, 2007, 03:05:12 PM
mam pyatnie. jest moge questa na stridera.

???

I ode mnie jeszcze- czy dostaje się kary za Hatchlinga o 5 leveli wyższego niż poziom mojej postaci ?

Abyss x3 :

Matiks - BH

hakelbery

A ja mam pytanko. Jaki hatchling wydaje wam sie lepszy dla PS-a(mam tu na mysli ktorego latwiej bedzie wyexpic ta postacia)? Wind czy Star? Gram na C4 i smoczki te oprocz p.atk i m.atk nie roznia sie niczym (tyle samo def,atk speed,hp,mp itp...) Star wydaje mi sie lepszy dla postaci typu buffer/healer z racji ataku dystansowego a postacie te maja roota (hold). Ale co do winda wydaje mi sie ze jest mniej roboty(kazemy mu atakowac i sie o nic niemartwimy tylko healujemu). bynajmniej tak mi sie wydaje.Jesli sie myle prosze o sprostowanie. Z gory dziekuje za wszystkie sugestie.