Kilka kopi L2 :P

Zaczęty przez Tazman, Sierpień 21, 2006, 10:55:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tazman

Siema czy moze mi ktos powiedziec jak odpalic kilka kopi l2 naraz bo ja noob jestem na razie  :) Dodam ze jak proboje odpalic drugiego l2 to nic sie nie dzieje  :x

Tyr

skopiuj folder SYSTEM i wklaj ponownie... Winda zmieni jego nazwę na "kopiasystem1" itp. i najpierw odpalasz z system a poźneij z tamtego katalogu...

Ale musisz mieć więcej nic 512 RAMu zalecane 1gb bo bedze przycinać i długo przchodzić między oknami ...
Lineage 2 Classic EU

Tazman

scorpix

ale dwa to chyba lekki cheating jest :/

Zarean

nie to nie jest cheating to jest takie cos jak dwa kompy. To ma nazwe wspolpraca :twisted:

Rominek

hmmm :) najprostszy sposob ...

odpal raz gre wcisnij pozniej po zalogowaniu ALT+ENTER i jak CI sie otworzy aktualna gra w okienku to odpal drugi raz gre za pomoca tego samego pliku co za pierwszym razem ...
wten sposob bedziesz miec odpalone dwie gre na jednym komputerze ;)
PLAY:

WATCH:

----

Daab

Cytat: Rominek w Październik 20, 2006, 11:06:47 AM

odpal raz gre wcisnij pozniej po zalogowaniu ALT+ENTER i jak CI sie otworzy aktualna gra w okienku to odpal drugi raz gre za pomoca tego samego pliku co za pierwszym razem ...
Też na to wpadłem ale po przetestowaniu ( zastosowaniu :P ), metoda ta stała się równoznaczna z angielskim stwirdzeniem bullsh!t . ALe może to tylko u mnie  :oops:
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Tyr

Cytat: Daab w Listopad 23, 2006, 09:20:17 PM
Cytat: Rominek w Październik 20, 2006, 11:06:47 AM

Też na to wpadłem ale po przetestowaniu ( zastosowaniu :P ), metoda ta stała się równoznaczna z angielskim stwirdzeniem bullsh!t . ALe może to tylko u mnie  :oops:

Ta tylko to ejst dual box xD
Lineage 2 Classic EU