Witaj
Gość

Wątek: Warcryer [WC]  (Przeczytany 198387 razy)

• Pochwał: 7

Odp: Warcryer
« Odpowiedź #100 dnia: Marzec 01, 2007, 10:32:31 pm »
Pogratuluj temu gosciowi ktory gral Mystic Muse, naprawde dostac od supportu w c4 to jest cos.

Czyty wiesz ze na olymipadach ponoc propheci/wc/ol rzadza? dzieki selfbuffom...mag lub wojak bez bufffa jest nikim

FullMetal Alchemist fan

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #101 dnia: Marzec 01, 2007, 11:53:26 pm »
Bardziej zastanawia mnie to czy ty wiesz jak w c4 dziala ( w sumie to powieninem napisac 'dzialal') cancel i do czego sluzy.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #102 dnia: Marzec 05, 2007, 04:39:12 pm »
.
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2012, 05:57:26 am wysłana przez camar »

« Odpowiedź #103 dnia: Marzec 13, 2007, 05:06:58 pm »
A jak to jest z szansa wchodzenia stuna u warcryera? Zalezy ona od p. atk. czy przypuscmy z tarbarem i yaksa mace byla by jednakowa? Bo mam w wh tarbar jeszcze z shamana a normalnie leje z dualami i nie wiem czy go zachowac dla stuna czy rozbic :P

« Odpowiedź #104 dnia: Marzec 13, 2007, 05:39:57 pm »
Wydaje mi się, że jakosc blunta nie ma wplywu na wchodzenie stuna. To zalezy jedynie od lvl skilla...

« Odpowiedź #105 dnia: Marzec 16, 2007, 10:38:59 pm »
Czy WC też jest takim wymiataczem w PvP jak overlord? Czy jego rola ogranicza sie do rozdawania buffów jak Prophet?

Czy oplaca sie złożyć na B grade hevy Dooma i AoBE + helth? (chodzi głównie o party, koksanie samemu w szczególności )

Nie grałem jeszcze żadnym orkiem i mam pytanie, czy jest to w ogóle jakaś porzyteczna postać?

Z góry dzięki za odpowiedz :D

• Pochwał: 3

• Turbo Szatan \n/
« Odpowiedź #106 dnia: Marzec 17, 2007, 01:25:50 am »
Dobrze prowadzony WC to karacz.

A co do expa solo, to ci powiem jedno... Grając WC to raczej rzadko będziesz chodził bez zespołu.
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #107 dnia: Marzec 17, 2007, 12:52:03 pm »
Czy WC też jest takim wymiataczem w PvP jak overlord? Czy jego rola ogranicza sie do rozdawania buffów jak Prophet?

Czy oplaca sie złożyć na B grade hevy Dooma i AoBE + helth? (chodzi głównie o party, koksanie samemu w szczególności )

Nie grałem jeszcze żadnym orkiem i mam pytanie, czy jest to w ogóle jakaś porzyteczna postać?

Z góry dzięki za odpowiedz :D
1. Jest troche mniejszym wymiataczem w PvP niż Overlord, co wcale nie oznacza, że w PvP jest słaby.
2. Taki set raczej proponowałbym dla OLa, dla WC z B gradów wziąłbym BW robe/light (wedle upodobania - ja wole robe) i jakis blunt z acu/mana up.
3. Oprócz tego, że każdy Cię kocha i jesteś dość silny to nie.

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #108 dnia: Marzec 20, 2007, 02:35:38 am »
@Camar

BW robe zamiast Avadona bo:

BW +258 MP (206 z bonusu setowego i 52 roznicy w bazowym MP w porownaniu z avadonem), MP Regeneration +5.24% ktore rekompensują nam -1 MEN z nawiazka Smile +3 WIT to praktycznie prawie +15% casting speed jak w avadonie. Avadon ma +5.24% P. Def. ale za to BW ma wiekszego bazowego defa BW set = 289, Avadon set = 271. Jedyna bolaczka BW jest -2 INT, czyli slabsze drainy (minimalnie)

Sword of miracles + tarcza zamiast Branch of mother tree. W C4/C5 tarcza am ogromne znaczenie, z buffami od EE spokojnie co drugie udezenie lapiesz an tarcze.

Co do PvP to Wc wcale nie jest taki dobry jak ludzie mowia. To wszystko tylko ladnie w teorii wyglada. Ogolnie 1v1 to najwyzej pobawic sie an arenie nic wiecej no i olimpiada. Jezeli tylko przeciwnik ma Mental shild i odbry M def to dowidzenia. Na selff buffach WC wymiata, no ale kto sie bije na selff buffie tylko :|

« Odpowiedź #109 dnia: Marzec 20, 2007, 09:33:25 pm »
@Padz0nk

BW nie skomentuje, bo nigdy BW robe na WC nie nosiłem i NIGDY w życiu takiego WC nie widziałem.

Co do miraclesa to się zgadzam ale jeśli walczymy z nukerem (których trzeba powiedzieć jest wpizdu) to raczej niewiele mu magią zrobimy i wtedy przyda sie ten branch z stunem...

« Odpowiedź #110 dnia: Marzec 21, 2007, 05:48:25 pm »
To zamiasyt skladac od razu BoMT lepiej kupic bluta za 800a i amcro Blunt,Stun. Nie widziales pewnie dlatego ze duzo trudniej go zlozyc niz avadona ale BW > Avadon.

« Odpowiedź #111 dnia: Marzec 26, 2007, 03:44:33 pm »
HEJ mam pytanie :P (ależ oryginalnie;P ) Wiem żę część amuletów dla WC po 40 lvl trzeba wydropić pytanie jak gdzie i kiedy:) czyli w jakim miejscu i jkai lvl trzeab mieć żeby wypadały:) dzieki za odpowiedź. Aha teraz mam 48 lvl i latam z KArmion setem i sword of revolution dualami .... poddam się konstruktywnej krytyce sprzętu:) inaczej rzecz biorąc jest ok czy zmienic?:P

Pozdrawiam i dzieki z aodpowiedź:)

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #112 dnia: Marzec 26, 2007, 05:50:11 pm »
http://lineage.pmfun.com/
wpisz sobie nazwe amuletu i masz wszystko
League of Legends

« Odpowiedź #113 dnia: Marzec 27, 2007, 12:35:44 am »
No dobra kliknąłem wyszukałem znalazłem żedorpią timak orki... pobiegłem na timak outpost... i co? znalazłem zamiast Timak shamanów i Soldierów znalazłem lato lizardmanów (czy jakos tak) a orków nie ma tam wcale... czy ktoś mi powie o co kaman? (pobiegłem tam gdzie zostali wskazani na mapie :/ z linka powyżeja ich tam nie ma;/ nie wiem co robic bo tak bez draina to cieńka opcja:/ help!!)

• Turbo Szatan \n/
« Odpowiedź #114 dnia: Marzec 27, 2007, 12:50:12 am »
Pobiegaj tam w około, bo tyle co wiem, to te orki są nieopodal leto.

• Pochwał: 2

• Ślepe oko
« Odpowiedź #115 dnia: Marzec 27, 2007, 01:11:06 am »
O ile dobrze pamiętam - timaki po zachodniej stronie drogi, lizardmeny po wschodniej. Sprawdź po której stronie drogi jesteś :P
wannabe
]|[

« Odpowiedź #116 dnia: Marzec 27, 2007, 01:29:09 pm »
Jeszcze w C4 większość amuletów dla WC dropiła z orków koło Ivory i z kilku mobków w Enchanted Valley. Nie wiem jak jest w C5...

« Odpowiedź #117 dnia: Marzec 27, 2007, 04:47:08 pm »
wlasnie orki kolo Ivory okazaly sie byc tymi o ktore mi chodzilo:) szlag by to trafil dropilem cala noc .. wydorpilem wszystko oprocz uwaga: amulet of vampire:P  eh:/

« Odpowiedź #118 dnia: Kwiecień 05, 2007, 08:45:00 am »
Witam wszystkich tutaj zgromadzonych.
     Po wielu perypetiach, przeczytaniu tony postow postanowiłem zrobić warcryera. Dlaczego nie OL? Pomimo seali ktore są overpower ;P bardziej spodobala mi się wizja latania z dualami na dobrych ( lepszych buffach ).
     Preferuje sety light i tak już chyba zostanie. Mam natomiast problem dotyczący broni c- grade. O ile wiem że armorem jaki będe nosił jest Theca, to z bronią mam dylemat: Duale stormbringery ( czy nie są z słabe? cholernie mi się podobają :) ) czy może jakiś porządny blunt z tarczą ( mniej pożądany nawet pomimo braku stuna ).  Mam nadzieję że nie przeoczyłem niczego w poprzednich postach. Chodzi mi tu o radę dotyczącą dokładnie c grade ( wiem że teoretycznie powinienem nosic duale od 5x lvl-u )
                                                                                                                                        Pozdro

Epi c4 server

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #119 dnia: Kwiecień 05, 2007, 10:27:00 am »
Ja tam wole wc za jego buffy i to ze ikonki sa zielone a nie jakies czarno niebisko czerwone ;D
dobry wybor to club of nature+acumen= stun i tj.homu sword.
ale jak z dualami to top i tyle. ew jakies na +4 do health

• Turbo Szatan \n/
« Odpowiedź #120 dnia: Kwiecień 05, 2007, 10:41:15 am »
A] Seal'e Ol nie są over power. Napierdzielałem się ostatnio z Olem moim gladem i to co on zaprezentował to jest śmiech.[Mieliśmy taki sam poziom].
B] Theca imo to zły pomysł. Masz na razie niski lvl, więc lepiej wziąć PL, który w sumie lepszy jest do expa.
C] Co do broni to dual'e. Powód J/W.

« Odpowiedź #121 dnia: Kwiecień 05, 2007, 01:05:18 pm »
Bardzo chętnie założyłbym Plated Leather lecz jest to zbroja trudno dostępna ( tylko craft ) a za jej sprzedaż ludzie żądają prawie zawsze jakichś astronomicznych sum :< . Wybrałem theca ponieważ jest ona w dostępna ogolnie ( jedyny problem z butami ) i daje jakiś tam ( marny bo marny ) bonus do defa, wybor ten jest lepszy od light mithril set ( evasion w sumie i tak niskie ).

Rozumiem że duale przejdą? Ja oczywiscie wiem że najlepsze byłyby top ale niestety moje zasoby na zakup takowych nie pozwalają.
Club of nature też ponoć niezle rozwiazanie, jednak jak podejżewam poza moim zasięgiem.
                                                                                                                                        Pozdro

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #122 dnia: Kwiecień 05, 2007, 04:04:45 pm »
club of nature o ile sie nie myle mozna wymienic u mammona jak masz top c lux nie doplacajac nic czyli cena wynosi ok 6kk przy dobrym doborze CC i CD

« Odpowiedź #123 dnia: Kwiecień 08, 2007, 12:35:10 am »
A] Seal'e Ol nie są over power. Napierdzielałem się ostatnio z Olem moim gladem i to co on zaprezentował to jest śmiech.[Mieliśmy taki sam poziom].
To na jakim serwerze grasz, ze tak z ciekawosci zapytam. Bo kazdy srednio rozgarniety OL zjada Glada, no chyab ze to byl jakis mega noob z ktorym walczyles.

@UrlSheek
Jezeli chcesz solowac to najlepszy wybor to duale, ale nie zadne z SA health, bo to glupota tylko Focus.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 08, 2007, 12:42:23 am wysłana przez Padz0nk »

« Odpowiedź #124 dnia: Kwiecień 08, 2007, 11:42:28 am »
jaki bedzie najlepszy do pvp i do pve ze staffem z dualami czy z axe i dlaczego? najbardziej mnie ciekawia duale no bo ze staffem za szybko mana bedzie schodzic czekam na wasze opinie:)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 08, 2007, 11:44:43 am wysłana przez eXtreme^ »

Silver Ranger FTW!:D