Sub dla HK

Zaczęty przez KWildner, Listopad 15, 2006, 12:41:22 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KWildner

No własnie jaki jest najlepszy mozliwy sub dla HK do pvp, mas pvp, sige...
Wielu ludzi uważa że propeth ale chciałbym zaówazyc ze propeth daje mi praktycznie tylko buffy z którymi praktycznie nikt sie nigdzie nie rusza w teren. A to znaczy że briorac na suba pp nie zyskuje nic bo mój wróg tez ma buffy  :shock: powiecie zaraz że pp daje mi wepon mastery oraz lighy mastery ale to samo ma np. Warlock a ten z kolei ma dodatkowo sumona i to dosyc silnego bo np moge wziąć leczacego albo jakiegos innego co bedzie robil za tanka :D

Z kolei dobrym pomysłem wydawal mi się TH i to praktycznie dzięki swoim umiejetnosciom do zwiekszenia krytyków oraz do siły krytyków. Ja swoim HK gdy zormalnie zadaje po okolo 500 dmg a krtytykiem okolo 2000 dmg i to bez wlaczania "Vicious Stance"
A gdybym miał TH to krytyki były by duzo silniejsze no i owiele czestrze już nawet nie chce mówic co by było jka bym miał 3profe u tego TH...

Chce sie zapoznac z waszymi opiniami bo Ciagle nie bardzo wiem jakiego suba wziąśc.

Ryltar

Nie kupuj postaci na Allegro bo wtedy nie potrafisz jej poznac...

Do tego czasu powinienes wiedziec ze JEDNA CHOLERA JAKI WEZMIESZ SUB.

Elvin

Lool HK to hellknight a z tego co piszesz grasz HE xD rotfl

A na subke wez sobie pp... taka jest bezlitosna prawda HE/PP jest w wiekszasci sytuacji lepszy niz he/wk

KWildner

Cytat: Ryltar w Listopad 15, 2006, 10:26:12 AM
Nie kupuj postaci na Allegro bo wtedy nie potrafisz jej poznac...

???? O Co ci chodzi?? A kot powiedział że ja chce kupowac postac na Allergro??

no tak miałem na mysli HE :)

Drammer

Sam robie HE/PP dajesz sobie POF i criticale po 2.5k a atack speed że cieżko takiego zabić no ale wiadomo są ludzie i n00by