L2Walker--->THe abyss

Zaczęty przez Radiell, Grudzień 07, 2006, 09:18:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AyGo

Cytat: milan9 w Grudzień 10, 2006, 12:55:43 PM
Cytat: Nightbirdexpienia nie popierasz a nabijanie kasy za darmo juz popierasz ?
botowanie to botowanie i powinno byc karane.

I kto to mowi, osoba ktora nabilajala kase na scamingu, osoba ktora ukradla nie swoje konto i pewnie je sprzedala? :o

WTF?! O czym ty w ogóle piszesz? Jak masz z palca wysysac takie historyjki to lepiej stfu no chyba ze masz na to dowody... Ja nie wiem przeciez zeby byc VIPem tutaj trzeba jakos zasluzyc czy cus a nie pisanie ze taki czlowiek jak Nigh nie powinien tutaj w ogóle byc. Nie potraficie wyrobic w L2 jedna postaci? Bardzo mi przykro... Skonczcie z graniem... W realu tez zrobcie swoje klony i jeden niech chodzi do pracy a drugi niech siedzi w domu i gotuje sprzata itp itd. LOL ROTFL Co to w ogóle qwa ma byc? Ludzie!!!! Tutaj chyba zaden admmin nie zaglada a Devo to nie wiem co robi ze tego jeszcze nie zamknal ;/ Wszystkim zwolennikom duali czy botow zycze zeby sie im komp rozpi134dolil od przeciazenia... 3majcie sie w kupie to pzynajmniej bedzie smierdziec w 1 miejscu...
AyGo

Arthas

Cytat: newmateusz w Maj 11, 2007, 11:36:07 AM
Cytat: Nightbirdexpienia nie popierasz a nabijanie kasy za darmo juz popierasz ?

I kto to mowi, osoba ktora nabilajala kase na scamingu, osoba ktora ukradla nie swoje konto i pewnie je sprzedala? :o

WTF?! O czym ty w ogóle piszesz? Jak masz z palca wysysac takie historyjki to lepiej stfu no chyba ze masz na to dowody... Ja nie wiem przeciez zeby byc VIPem tutaj trzeba jakos zasluzyc czy cus a nie pisanie ze taki czlowiek jak Nigh nie powinien tutaj w ogóle byc.

To bylo pisane 10 grudnia. Zapomnij i uwierz że to nie są historyjki wyssane z palca.

I wyobraź sobie ze scammer ma tutaj VIP'a, a Ty nie, chociaż sie starasz, nie?

PS. NIghtbird to fajny chłopok..a dziot. No offence.

Nie potraficie wyrobic w L2 jedna postaci? Bardzo mi przykro... Skonczcie z graniem... W realu tez zrobcie swoje klony i jeden niech chodzi do pracy a drugi niech siedzi w domu i gotuje sprzata itp itd. LOL ROTFL Co to w ogóle qwa ma byc? Ludzie!!!! Tutaj chyba zaden admmin nie zaglada a Devo to nie wiem co robi ze tego jeszcze nie zamknal ;/ Wszystkim zwolennikom duali czy botow zycze zeby sie im komp rozpi134dolil od przeciazenia... 3majcie sie w kupie to pzynajmniej bedzie smierdziec w 1 miejscu...

Chyba na Abyss'ie 3x dozwolony jest 2box i boty w peace zone? Przynajmniej były jak tam grałem.
Dual box powinien byc ( i jest ) dozwolony, ale że na privach za używanie accountów się nie płaci to każdy robi ich kilka, a gm'i kładą nacisk na gre na jednym koncie i nie pozwalają 2/3/4/...-box'ować.
No i też kwestia utrzymania servera na którym 1/3 graczy afk 2box.

A boty to kwestia przyzwyczajenia  i zaakceptowania. Na privach zjawisko tępione bardzo więc każdy uważa botowanie za grzech smiertelny i sie boi bananów. A na offie kwestia "moralności"?

AyGo

Cytat: Arthas w Maj 12, 2007, 02:36:28 AM

WTF?! O czym ty w ogóle piszesz? Jak masz z palca wysysac takie historyjki to lepiej stfu no chyba ze masz na to dowody... Ja nie wiem przeciez zeby byc VIPem tutaj trzeba jakos zasluzyc czy cus a nie pisanie ze taki czlowiek jak Nigh nie powinien tutaj w ogóle byc.

To bylo pisane 10 grudnia. Zapomnij i uwierz że to nie są historyjki wyssane z palca.

I wyobraź sobie ze scammer ma tutaj VIP'a, a Ty nie, chociaż sie starasz, nie?

PS. NIghtbird to fajny chłopok..a dziot. No offence.

Nie potraficie wyrobic w L2 jedna postaci? Bardzo mi przykro... Skonczcie z graniem... W realu tez zrobcie swoje klony i jeden niech chodzi do pracy a drugi niech siedzi w domu i gotuje sprzata itp itd. LOL ROTFL Co to w ogóle qwa ma byc? Ludzie!!!! Tutaj chyba zaden admmin nie zaglada a Devo to nie wiem co robi ze tego jeszcze nie zamknal ;/ Wszystkim zwolennikom duali czy botow zycze zeby sie im komp rozpi134dolil od przeciazenia... 3majcie sie w kupie to pzynajmniej bedzie smierdziec w 1 miejscu...

Chyba na Abyss'ie 3x dozwolony jest 2box i boty w peace zone? Przynajmniej były jak tam grałem.
Dual box powinien byc ( i jest ) dozwolony, ale że na privach za używanie accountów się nie płaci to każdy robi ich kilka, a gm'i kładą nacisk na gre na jednym koncie i nie pozwalają 2/3/4/...-box'ować.
No i też kwestia utrzymania servera na którym 1/3 graczy afk 2box.

A boty to kwestia przyzwyczajenia  i zaakceptowania. Na privach zjawisko tępione bardzo więc każdy uważa botowanie za grzech smiertelny i sie boi bananów. A na offie kwestia "moralności"?

Tak ale jaka masz przyjemnosc z grania skoro 1 postacia expisz a 2 zarabiasz. Prawidzwa przyjemnosc to to, zeby wyrobic 1 postacia i trzeba sie nastarac naprawde i to jest zajebiste!! Zajebiscie jest czasem sie pomeczyc, pokombinowac zeby wyexpic ja do upragnionego lvlu a jeszcze przy tym zarobic cos grosza i miec itemki fajne...
AyGo

dominikko

Cytat: newmateusz w Maj 12, 2007, 01:52:52 PM
Tak ale jaka masz przyjemnosc z grania skoro 1 postacia expisz a 2 zarabiasz. Prawidzwa przyjemnosc to to, zeby wyrobic 1 postacia i trzeba sie nastarac naprawde i to jest -_-'iste!! -_-'iscie jest czasem sie pomeczyc, pokombinowac zeby wyexpic ja do upragnionego lvlu a jeszcze przy tym zarobic cos grosza i miec itemki fajne...
Skoro to jest dla Ciebie taką prawdziwą przyjemnością, to zabrania Ci ktoś grać "uczciwie"? Graj sobie bez walkera, Twój wybór.

Maślan

Cytat: dominikko w Maj 15, 2007, 07:56:41 PM
Tak ale jaka masz przyjemnosc z grania skoro 1 postacia expisz a 2 zarabiasz. Prawidzwa przyjemnosc to to, zeby wyrobic 1 postacia i trzeba sie nastarac naprawde i to jest -_-'iste!! -_-'iscie jest czasem sie pomeczyc, pokombinowac zeby wyexpic ja do upragnionego lvlu a jeszcze przy tym zarobic cos grosza i miec itemki fajne...
Skoro to jest dla Ciebie taką prawdziwą przyjemnością, to zabrania Ci ktoś grać "uczciwie"? Graj sobie bez walkera, Twój wybór.

A wy wresscie zamknijcie się.... papa do innych tamatów..... Chce ktoś walkera? www.google.pl zapraszam...

Bye, bye Maszkary

bula

AyGo

Cytat: dominikko w Maj 15, 2007, 07:56:41 PM

Tak wlasnie zrobie... Za to ty graj z krasiem w miescie i pp na dupie podczas grania glowna postacia...
AyGo

Earendil

L2Walker FTW i nie ma sie o co obrazac na tych co go uzywaja... :) to oni ryzykuja a jak znajdziesz takiego delikwenta to poprostu powiadom odpowiednie wladze - znalazlem raz cale party expiace w jednym z ostatnich pokoi w Ascetics (x10) pknolem tanka a drop z pozostalych byl dla mnie xD (Zubei gora ciezka + jakies smieci xD - w sumie bylo to calkiem niedawno)

Dev

Zamykam temat i nie chce zadnych tematow o L2w w moim dziale...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77