Witaj
Gość

Wątek: SZUKAM DOBREGO KLANU NA NIGHTMARE  (Przeczytany 5248 razy)

• Pochwał: 0

SZUKAM DOBREGO KLANU NA NIGHTMARE
« dnia: Grudzień 08, 2006, 10:44:47 pm »
Witam wszystkich
napisalem nowy watek w celu zapytania czy sa jakies Polskie Klany na Nightmare ktore prowadza rekrutacje.... poszukuje klanu mam postacie [th/ol/ levele 72+ oraz bd 76 i destro 70+] szukam dobrego klanu.. (mile widziany jakis Komunikator sluchowy w stylu ts czy ven )w celu lepszej organizacji

a moze powstaje jakis klan chcacy grac i bawic sie razem piszcie tu posty jesli cos takiego istnieje badz ma zamiar powstac jak ruszy server

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2006, 10:46:37 pm wysłana przez oscario »

Odp: SZUKAM DOBREGO KLANU NA NIGHTMARE
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 09, 2006, 01:15:13 pm »
Ja proponuje jakis clan w ally eclipse :P
Lolitabuff - bishop/sorcerer
kos4u - sh/ps
nm x30
clan - Avatars

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 09, 2006, 01:18:51 pm »
Ja proponuje jakis clan w ally eclipse :P

O tak...my rzadzimy...;)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 09, 2006, 05:24:39 pm »
moze jakies propozycje:>:)?
czy nie bardzo wsumie nie mam sybbclassy na zadnej postaci bo nigdy nie bylem w zadnym dobrym klanie albo w ogóle gralem wiecej sam .. moze jakies propozycje:>
bo moze porzy okazji udalo by sie zrobic jakos subba ale w sumie to moze isc na drugi plan
hmm wiec jakie propozycje ??
szukam klanu postaciami na 70+ lvl z dobrym sprzetem ...

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 09, 2006, 09:28:33 pm »
Chyba jestem nie w temacie, ale czy Nightmare juz dziala?
P.S przylaczam sie do poszukiwania klanu;) mam tyranta na 68+ z full agrade osprzetem. pozdrawiam

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 09, 2006, 10:14:35 pm »
w takim razie  moze jaki klan z eclipse jest w stanie przyjac po Up'ie najt'a przylaczyc do klnau dwoch graczy ja gram bardzo czesto )mile widziany ts badz inny konunikator hmm nie wiem co ddalej napisac poprostu szukam klanu tyle....

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 11, 2006, 10:33:26 am »
W sumie ciezko jest znalezc dobry klan. Ogolnie jesli chodzi o mnie to gralem prawie od zawsze bez klanu. Jakos nie moglem sie nigdzie zadomowic:/ Teraz przy quescie na 3 profke to wychodzi :P

Jakby ktos potrzebowal Wacryera na 77lvl to chetnie rozwaze kazda propozycje.
Pozdrawiam.
I could tell my friends,
But I thjink I'll find another way
To catch myself another day
In the roadblocks that I've found
So I have to gather up my mind
Bits and pieces hard to find
If it moves, it will come around

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 11, 2006, 11:47:31 am »
Taki mały off topic :

Osobiście sądzę że żaden CL Was nie przyjmie , dlaczego ? Odpowiedź jest prosta bo macie za duże lewele i dorobiliście się ich samotnie , co oznacza że nie bardzo Wam idzie zgranie jak do tej pory nie byliście , albo byliście i wyszliście z klanów bo "jakoś nie mogliście się zadomowić" :(

"Teraz to wychodzi" tak to jest że ludzie nie chcą być w klanie , bo trzeba chodzić w party , rozmawiać , pomagać , mały exp dużo zachodu itp. a jak przychodzi 3 profka to już zaczynają się pierwsze schody , ale to można jeszcze przejść - jest to czasochłonne , ale można zrobić samemu nawet tankiem (wiem to z doświadczenia) , ale suba sami nie zrobicie i tutaj jest potrzebny klan :))) albo znajomi z serwera.

Jak widać na to drugie nie ma co liczyć bo byście tak nie pisali , czyli liczycie na klan , ale czemu klan ma Wam pomóc przy subie , po to żebyście z niego potem wyszli bo już nie będzie potrzebny , bo za mało expa , bo jest wojna , bo .....

Jeśli CL jest mądry i rozważny to po przyjęciu tak wysokolewelowy char do klanu będzie dłuuuuugo czekał zanim pozwoli pomoże mu przy subie  , czy przy sprzęcie , bo niestety , albo stety samotni wysokolewelowcy są tylko w 2 przypadkach :
- nie lubią grać w grupie i świetnie się czują grają samotnie
- robią przekręty i zostają wyrzucani z klanów i ciężko im się przyjąć do nowych bo idzie za nimi smród ich czynów ....

Jeśli chodzi o 2 problem to nawet nie będę pisał bo to oczywiste , jeśli chodzi o pierwszy to lepiej pogadać z CLem i za kasę , albo przysługę zrobić suba , a nie udawać że się chce być w klanie a potem podziękować za trud i odejść jakby nigdy nic...

---
Oczywiście tekst ten nie jest skierowany personalnie do nikogo , po prostu chciałem przedstawić Wam stanowisko osoby która już nie raz widziała takie zachowanie i powoli się uodparnia na to , oraz chciałem mało doświadczonym Clan Liderą pokazać jakie mogą być prawdopodobne scenariusze ....

Pozdr.

Aqwerty - SK/PR - Clan WladcySmokow - Ally Semper Fidelis - Infinity x5

« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 11, 2006, 12:09:31 pm »
To co napisales to szczera prawda. W moim przypadku pojawila sie 3 opcja: mam malo czasu na gre wiec staram sie grac w kazdym mozliwym party, liczac ze trafi sie jakis CL :P Mozna szukac tak jak ja.
Nigdy szczescia do klanow nie mialem, poniewaz trafialy sie takie ktore mialy sporo osob wiecznie offline. Klany w ktore wkladalo sie sprzet, kase, matsy i wylatywalo sie z niego bo gralem tylko 3dni w tygodniu. Tak ze szukam "dobrego" klanu:)
I could tell my friends,
But I thjink I'll find another way
To catch myself another day
In the roadblocks that I've found
So I have to gather up my mind
Bits and pieces hard to find
If it moves, it will come around

« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 11, 2006, 06:45:02 pm »
Wow ja powtorze pytanie kolegi wczesniej "Czy nightmare juz działa ????" !!!:) Mam SS na 78 lvl i rowniez bez klanu :( Pozdrawiam

« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 15, 2007, 11:34:42 am »
a wiec ponawiam pytanie poszukuje klanu na serverze Nightmare
to co moge zaoferowac to czesta gre
posiadam pare postaci na wysokim lvl 70+
a jesli chodzi o fakt czemu szukam klanu poniewaz moj klan wczesniejszy sie rozpadł i teraz nikt nie gra na NM albo brakuje czasu ...

jestem dosc doswiadczonym graczem

« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 15, 2007, 12:26:16 pm »
widze ze dosc sporo osub na NM szuka klanu. mam dla was propozycje. macie wysokie lvle. paru was jest. zalorzcie wlasny klan i rekrutujcie tych ktorzy po upie beda rowniez szukac klanu. mysle ze stworzenie nowego klanu dla was nie bylo by problemem z racji ze macie jednak juz sprzet i  spore lvle. karzdy z was jest bliski subai 3 profki albo juz za nia wiec takie rozwiazanie moglo by wypalic ale to juz wasza decyzja czy wolicie klan spory po ktorym nic nie wiadomo i nie wiadomo czy sie zadomowicie czy zrobic cos co bedzie wedle waszej mysli. a jesli byscie na CLa wzieli dobra odpowiedizalna osobe to moglibyscie stanowic pewna sile... wystarczy troche pomyslunku. ten topic sam sie prosi o zalorzenie nowego silnego klanu.
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 15, 2007, 12:48:07 pm »
nie wiem czy duzo jak na razie widze 2 osoby w tym siebie nie wiem jak teraz...
osobiście nigdy nie bylem Cl'em
i nie wiem czy dałbym rade

raczej wolałbym pozostac przy opcji jakiejs rektuacji jezeli chodzi o mnie prez jakis klan:)
do tej pory tak bylo przez pare lat grania :) i bylo dobrze nie chcial bym tego zmieniac raczej:)

tak wiec nadal szukam....
jezeli ktos bylby zainteresowany prosze o konakt na pm albo pisac tu
z gory thx

« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 16, 2007, 11:53:07 pm »
Witam a ja mam takie pytanie!!! Z tego co piszecie wynika ze Nightmare działa?!?!!!!Proszę oświećcie mnie bo może mało wiem :)Pozdrawiam

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 17, 2007, 07:40:25 am »
Witam a ja mam takie pytanie!!! Z tego co piszecie wynika ze Nightmare działa?!?!!!!Proszę oświećcie mnie bo może mało wiem :)Pozdrawiam
nie offtopuj,
nie, nie dziala
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 17, 2007, 01:05:01 pm »
no coz widze ze na razie cisza..
moze cos po up'ie jakies ogloszenia beda...
bede czekal....jak cos pisac

« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 20, 2007, 02:19:57 am »
Skoro sie oglaszacie to i ja sie oglosze: szukam aktualnie klanu na NM ( jak wstanie ) najprawdopodbniej bede grac Spoilerem. Mam tez pw/sws i sr, o itemy sie nie bojcie, mam resztki cwh GOHU, szukam tylko ludzi chodzacych na RB i cieszacych sie z gry z ktorymi milo by sie spedzalo czas w grze.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2007, 02:22:53 am wysłana przez mcr »
Arke zbudowali amatorzy, profesjonalisci Titanica.

• SK 4ever
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 23, 2007, 10:49:40 pm »
Witam!
Mam tesh zamiar grać na nighmare.
Chodzi o to że jestem bardzo doświadczonym graczem i wspaniałym klan liderem!!!
Znam się na rzeczy bo 2 lata gram w L2 i głównie byłem CL. Bardzo chciałbym założyc jak wstanie nightmarek, wspaniały Polski klan. Mam wszytsko cresty, plany itd. Tylko pytać!! skype: nostr0 gg: 4374829 (czesto mnie nie ma na gg, na skype prawie all time :p). Naprawde nie zawiedziecie sie na mnie. Potrafie stworzyć niesamowity klan. o wszystko pytać. xD

« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 24, 2007, 09:54:26 am »
brzmi ciekawie... ale problem teraz z tym,... yyy nightmerem bo cos pieprza ludzie ze moze nie wstac.. juz i ze pad; clkowicie:/ wiecie cos o tym?
btw moj kumpel bodajze tez bedzie gral nanm wiec juz troche luda tu pisalo ze chce do klanu najwyzej sie jeszcze poszuka ludzi michealex tu na forum moz troche na polskim Wątq dragom comunity o rektutacji i cos z tego bedzie:)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2007, 10:00:08 am wysłana przez oscario »

• SK 4ever
« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 24, 2007, 10:39:01 am »
Tesh jestem całkowicie wprowadzony w bład niby mieli go otworzyć 18. no ale czekamy.
A co do klanu to jush pisać na gg i skype to jak wejdziemy nA NIGHMARKA JUSH WSZYSCY RAZEM WTEDY BEDZIE SUPER ;P

« Odpowiedź #20 dnia: Styczeń 24, 2007, 06:15:04 pm »
Może się ewentualnie przyłącze, bo mam zamiar tam grać ;] Dobry pomysł, jak już otworzą nightmare i założę tam posatć to powiem jaki mam nick ;] Od razu pisze że jak już to wstąpie razem z bratem(ma swój komp of course ;) ) i kolegą, także "nasz" klan powinien się szybko rozrastać ;] Nie wiem jaka jest polityka na serwerze ale może kiedyś jak nam się poszczęści i uda, dołączymy do tego słynnego eclipse  który jest tak wychwalany ;D Ale najpeirw muszę do was dołączyć ;] Przyjmiecie mnie? Gram w L2 od C1 brałem udział w wielu raidach, siege to raczej u mnie rzadkość, ale miałem dobrze rozwinięty polski klan na worldzie.

• SK 4ever
« Odpowiedź #21 dnia: Styczeń 25, 2007, 10:20:21 am »
Oczywiście bierzemy wsyztskich fajnych Polaków xD a co to eclipse to sioe mylisz.... jak mówiłem mam duże plany i zamierzam stworzyć wlasbe ally które bedzie calkiem dobre.. trzeba tylko ludzi i czasu... i bedziemy najlepsi.... serio xD (moj skype: nostro0 , gg:4374829 - na gg rzadko jestem)

« Odpowiedź #22 dnia: Styczeń 25, 2007, 02:18:29 pm »
widze michalex ze wysoko patrzysz  :P  8)
Lolitabuff - bishop/sorcerer
kos4u - sh/ps
nm x30
clan - Avatars

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #23 dnia: Styczeń 25, 2007, 02:34:18 pm »
Serwer: Dragon 15x

widac nasz nie znasz ;]
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• SK 4ever
« Odpowiedź #24 dnia: Styczeń 25, 2007, 02:53:18 pm »
Własnie chlopaki z dragona zawsze wysoko patrza..... spoko jak otworza Nm to zobaczysz.... ale odzywajcie sie na skype to jush sporzadze liste i bede wiedzial...

----------------------------------------------------
Dodaje, ze oczywiscie nasz klan bedzie miał stronke w najblizszym czasie i TS xD
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2007, 02:56:00 pm wysłana przez michalex »