Sub class

Zaczęty przez Astronis, Styczeń 13, 2007, 11:15:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Astronis

Mam problem jestem SH i chcialbym sie dowiedziec cos na temat sub class do niego. Nie wiem jakie moge miec. Pare osob mi powiedzialo ze tylko bishop i prophet ale za bardzo mi sie nie chce wiezyc! Jak mogli byscie mi je podac , Z gory dzieki
((::((::((SH THE BEST))::))::))

System

Możesz all sub oprócz OL-a
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Reina

Cytat: System/Board w Styczeń 13, 2007, 11:18:22 AM
Możesz all sub oprócz OL-a
bzdura

nie mozesz zadnego elfa (lesnego, mroczne tak)
nie mozesz WS (crafter)
nie mozesz (OL overlors)
nie mozesz Sorcerera
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Septim

Możesz zrobić wszystkich oprócz białych elfów, sorcerer, overlord i warsmith. Żaden mroczny elf nie może robić subclass z rasy białych elfów. Sorcerer nie możesz zrobić bo to profesja równa do SH. OL-a i Warsmita nie może na subclassie robić nikt.

Beyond VodkaDrinker - Bladedancer 66
FRANZ xxx - Wind Raider 7x - sold
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHy LGA775 BOX @ 3,5GHz
Płyta główna: ASUS P5E3 IX38 SOCKET 775
Karta graficzna: GAINWARD GeForce 9600GT 512MB DDR3/ 256bit  800/2100
RAM: GOODRAM DDR3 2x1GB PC1333 CL9
Dysk twardy: WD CAVIAR 320GB WD3200AAKS SATA II 16MB CACHE
Obudowa: CoolerMaster - ELITE 330 BLACK-SILVER
Zasilacz: FORTRON (FSP400-GLN) 12CM ACTIV PFC
Monitor: HP L1906 19''

System

Przepraszac..wzialem pod uwage inna opcje...Racja na stronie tak pisze.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

rakven640

http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses_2.html tu masz mozesz sprawdzic wszystkie klasy jaka subke moga

Astronis

A mozecie mi podac opis questa na necro (sub) ?
((::((::((SH THE BEST))::))::))

Hakue

to wszystko zalezy od servera na jakim sie gra!!!!!!!!!!

bartek998pl

Z tą subclassą to nie tak... Wszyscy mają taki sam quest na subclasse. Mianowicie (w wielkim skrócie) rozpoczynasz questem u Maestro Reorin pod Oren w którym musisz m.in. zabić 3 RB w TOI oraz Baiuma, do którego nie dostaniesz się bez ukończenia innego questa z którego musisz zdobyć white fabric a następnie zabarwić go na tzw. bloody fabric. Następnie mając bloody fabric musisz uderzyc za pomocą pipette knife Baiuma. Ale to jeszcze nie koniec... Potrzebujesz top b grade broń :) która zamienisz na low a grade. To również nie jest koniec. Aby zmienić subclasse musisz zrobić kolejny quest z którego dostaniesz Mirmir Elixir... W wielkim skrócie to by było na tyle... Pozdrawiam