[Phoenix] Offensive clan - rekrutacja

Zaczęty przez aelion, Styczeń 16, 2007, 11:41:53 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

arbiter_elegantiarum

Cytat: Rake w Luty 15, 2007, 01:34:03 AM

Żeby nie było totalnego offtopa.Ktoś tam napisał coś o forumowych napinaczach.Niech sobie poczyta posty dwóch baranków z klanu Offensive na tym forum.Dopiero wtedy niech wróci do tego tematu i udowodni mi że nie zachaczył o hipokryzje pisząc o napinaczach forumowych(i nie bronie bynajmniej Haladira bo on też "zabłysnął').

Mysle ze chlopcy probowali wam cos powiedziec, a ze normalnie sie nie dalo to zrobili flame :)
Przynajmniej sie posmialismy z niektorych 'genialnych' rad forumowiczow.
I nie pisz ze to bylo zle- wprawdzie metoda byla kiepska, za to przeslanie dobre.

Cytatmam krotki i szybkie pytanko... dosc intensywnie rozwazam przejscie na offa,wiec czy przydalby sie wam w klanie koles grajacy postacia sadomaso (innymi slowy TK  ) prosta odpowiedz tak czy nie  a jak sie juz zdecyduje (w ciagu gora 2 tyg) na offa to przynajmniej bede wiedzial na czym stoje:)

Wiesz, kazda postac sie przydaje i jest dobra- jesli tylko potrafisz nią grac.
Jesli chodzi o rekrutacje to www.offensive.pl , strona wprawdzie w budowie ale w rekrutacji masz formularz. Wypelnij a odpowiedni ludzie odezwa sie do ciebie.:)

aelion

Cytat: echoes w Luty 15, 2007, 12:50:07 PM
mam krotki i szybkie pytanko... dosc intensywnie rozwazam przejscie na offa,wiec czy przydalby sie wam w klanie koles grajacy postacia sadomaso (innymi slowy TK :P ) prosta odpowiedz tak czy nie :) a jak sie juz zdecyduje (w ciagu gora 2 tyg) na offa to przynajmniej bede wiedzial na czym stoje:)
kazda postac na wysokim levelu sie przydaje. jezeli zamierzasz grac ta postacia bez rerolla to luz nice. Zrob tak jak napisal przedmowca ...
[OldBoyz] Aelia - Aeore Healer

Pshepyoor

Cytat: echoes w Luty 15, 2007, 12:50:07 PM
mam krotki i szybkie pytanko... dosc intensywnie rozwazam przejscie na offa,wiec czy przydalby sie wam w klanie koles grajacy postacia sadomaso (innymi slowy TK :P ) prosta odpowiedz tak czy nie :) a jak sie juz zdecyduje (w ciagu gora 2 tyg) na offa to przynajmniej bede wiedzial na czym stoje:)

Ej no tak jak Aelion napisal. Graj kim chcesz byleby gra ta postacia sprawiala Ci przyjemnosc i zebys nie zrobil rerolla ;] A u nas w klanie przyda sie kazdy tank, bo w koncu ktos musi przytankowac mighty Halad'a, ktory wjezdzajac sam sprawia ze cale party offensive sie kladzie, albo bsouje ;(

echoes

coz,sws to taki uposledzony tk z upodobaniem do karaoke xD (to celowa prowokacja majaca na celu poczytanie flejmu w moim kierunku :P , nie zebym cos mial do sws'a ) a jak przejde na offa to wypelnie te wasza ankiete (mam dostac podwyzke wiec nic nie stoi na przeszkodzie) i wtedy sie zobaczy ;)

Dev

ale SWS jest duzo ciekawszy od TK :P (co jakis czas musisz cos klikac a nie tylko /attack :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

buddy

wwiecie co mnie najbardziej smieszy? ta walka i pisanie halada "my nie botujemy, jestesmy super uczciwi, to, co mamy sami sobie wypracowalismy" etc, a wystarczy poszukac filmikow z jego klanem w roli glownej, kiedy jada na botach;/ widac filmy, a jednak nikt im bana nie przywali i to jest najgorsze w oficjalu;/ nie ma sie co podniecac sprzetem, na ktory zarobiles klikajac na l2w albo innym programie i idac spokojnie do szkoly albo spac;/

http://files.filefront.com/NoCommentavi/;6280600;;/fileinfo.html

ps piszesz, ze nie kupujecie nic za realna kase? jak wam mozna wierzyc, skoro oszukujecie w sprawie botow?

ps2 zeby nie robic offtopa offensive oferujecie pomoc w placeniu abomanentu za gre?

arbiter_elegantiarum

Jaką pomoc masz na mysli?
Jesli o forme zaplaty, to mamy w klanie 2 gosci ktorzy zajmuja sie sprzedaza cdkeyow i prepaidow.

buddy

taa i beda mi podrzucac keye za free?:p fajnie to ja ide do tego klanu

ps nie dawajcie mi warna xD to tylko zarty wszystcy offtopuja pzdr

arbiter_elegantiarum

Haladir SwS

No nie mogłem sie powstrzymac :P.

:oops:

Pozdro
Halad

Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

arbiter_elegantiarum

ops! boty nas zabily, zdarza sie.
Niema to jak 15 letni dzieciak ktory tasuje se tym ze udalo mu sie wygrac ;]

Teraz wytlumacz mi dlaczego wychodzicie z klanu zeby koksac(czyt. botowac) suby? BOICIE SIE?

Screenow moich wklejal tu nie bede, bo moge sie powstrzymac, poza tym zabijanie botow nas nie podnieca ;]

Haladir SwS

No bo wy nas nie zabijecie  :oops:

Cytat: arbiter_elegantiarum w Marzec 03, 2007, 11:48:51 AM
Screenow moich wklejal tu nie bede,

Ojejku bo zadnych nie masz ops....

poza tym zabijanie botow nas nie podnieca ;]

W tym momencie nie mam pytan. Czy wy kogos w ogóle zabijacie omg. A przepraszam wy botow nie tykacie (dla nich to caly server to boty) tylko oni sa 102% legit (smiech na sali)

Teraz wytlumacz mi dlaczego wychodzicie z klanu zeby koksac(czyt. botowac) suby? BOICIE SIE?

Czemu wychodzimy napewno nie z waszego powodu a taka malutka sprawa to napewno ja nigdy nie wyszedlem z klanu zeby koksowac. Dla mnie to nie ma znaczenia czy strace 0.5%.

A co do botowania to powiedz mi czemu staliscie jak glupki i nawet Bsoe nie uzywaliscie?? Ja bym np nie chcial stracic 4% n/c.

Pozdro
Halad

Global:
Franz:

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

Yezo

wow Halad, ale jesteś fajny mogę Cię dotknać?

@arbiter
z tym wiekiem chyba troche przesadziłeś, po jego postach dałbym mu hmm góra 12
League of Legends

Haladir SwS

No zastanawiajcie sie nad moim wiekiem dalej. Wreszcie wescie sie do roboty bo na razie was 12 latek cisnie ostro. Wiec nie wiem 12 latek mam i potrafie o siebie tak zadbac ze sobie latam w czym mi sie podoba mam lvl i jestem pr0 jak moi ziomale z klanu. A tak do tego screena to zeby nie bylo smiechow to my nie szlismy po Offensiv tylko po divine ale przypadkowo byliscie tam wy ( o czywiscie jak bysmy mieli isc po was to wystarczyly by 4 osoby).

Global:
Franz:

Pshepyoor

Cytat: Haladir SwS w Marzec 03, 2007, 04:33:24 PM
No zastanawiajcie sie nad moim wiekiem dalej. Wreszcie wescie sie do roboty bo na razie was 12 latek cisnie ostro. Wiec nie wiem 12 latek mam i potrafie o siebie tak zadbac ze sobie latam w czym mi sie podoba mam lvl i jestem pr0 jak moi ziomale z klanu. A tak do tego screena to zeby nie bylo smiechow to my nie szlismy po Offensiv tylko po divine ale przypadkowo byliscie tam wy ( o czywiscie jak bysmy mieli isc po was to wystarczyly by 4 osoby).

xixi fajnie to wyglada, jakbys sam pojechal nasze cale party. Szkoda, ze wpadlo was tam pelne party, a moze i wiecej osob, wiec nie kozakuj chlopcze, ze 9 postaciami na 76+ jedziecie kilku -70, ktorzy dodatkowo bija moby, bo to zaden wyczyn.

Masz, zebys nie zapomnial.

Dev

cos mi sie nie chce wierzyc żeby sws z łukiem zabił rasowego łucznika, do tego PRa który jest najmocniejszy :P w ogóle nie wierze żeby kogokolwiek rozwalił bo to bzdura jest ...

Haladir SwS

Sam jestes bzdura. SwS na full bufie potrafi zdzialadz wiecej z lukiem niz mag, obojetnie jaki. Dajmy przyklad ze mag wali po 300 SH po 350 a SwS z kryta z full bufie po 1400 do 1900 w magow. A dorzucic Valora (skill herow) to w lucznikow wali kryty po 1900 wiec SwS potrafi bardzo duzo zdzialac.PR wcale nie jest najmocniejszy bo HE jest mocniejszy i potrafi wiecej wytrzymac. PR wali tylko mocniejsze krytyki. SwS 1v1 z PR wygrywa, oczywiscie z luku bijac bo innej opcji nie ma. SwS kazdego lucznika pokona tak samo BD i inne klasy z Rutem. Widze ze ty bardzo malo wiesz o L2.

Pozdro
Halad
Global:
Franz:

Dev

na skilach hero to glad cie bedzie bił po 3-4k ze skili a ty go po 100 ...

PR jest najmocniejszy bo 1) ma najwięcej STR, 2) ma hexa. Mało Hp rekopensuje mu power brake i drainy ...
HE jest dla cieniasów, PR tzrema umieć grać i mieć tą pasję ...

Pshepyoor

Cytat: Haladir SwS w Marzec 04, 2007, 08:55:01 PM
Sam jestes bzdura. SwS na full bufie potrafi zdzialadz wiecej z lukiem niz mag, obojetnie jaki. Dajmy przyklad ze mag wali po 300 SH po 350 a SwS z kryta z full bufie po 1400 do 1900 w magow. A dorzucic Valora (skill herow) to w lucznikow wali kryty po 1900 wiec SwS potrafi bardzo duzo zdzialac.PR wcale nie jest najmocniejszy bo HE jest mocniejszy i potrafi wiecej wytrzymac. PR wali tylko mocniejsze krytyki. SwS 1v1 z PR wygrywa, oczywiscie z luku bijac bo innej opcji nie ma. SwS kazdego lucznika pokona tak samo BD i inne klasy z Rutem. Widze ze ty bardzo malo wiesz o L2.

Pozdro
Halad

Ale co to ma za znaczenie skoro ty poprostu dobiles kogos z tego łuku ? Wjechalo was 2-3 razy wiecej i rozstrzelaliscie nas jak kaczki zanim ktokolwiek z nas zdazyl sie sflagowac bo bilismy moby ;] A ty mi tu gadasz jak sws kara ;o

Abramek

A najbardziej rozwalają mnie teksty typu "macie przejebane" lol

gdzie te dzieci sie rodzą...

aelion

[OldBoyz] Aelia - Aeore Healer

Maślan

Halad zamknij ryyja ok? Co z tego że pojachałeś Sws wszystkich?

Cytat
Widze ze ty bardzo malo wiesz o L2

A może na odwrót? Jak jesteś taki pro zachowuj się przynajmniej tak. A nie bluzgasz klan Offensive.
Chcą to niech prowadzą klan jak się to nie podoba to idź powiedz NcSofcie że ci się to nie podoba lub zmień server.

Haladir SwS

Tak jak powiedzialem ze "maja -_-" i tak jest :P. A co do Ciebie Maślan nie zamkne ryja tylko jeszcze bardziej bede ich cisnoł. Nistety to tylko gra i naprawde zajefajnie sie ich ciska :D. A na dodatek oni nas nie ruszaja bo sa 102% legit a ja nie (tak przynajmniej oni twierdza).

Pshepyoor w ostatnim poscie nie powiedzialem że was wszystkich pojechalem tylko (tym razem zabrakło szczescia :P). Oczywiscie ze jak bym sam sie wladowal na 9 osob to bym dostal i to ostro (no chyba ze by mialy 60 lvl). Ale to sobie przebieglismy po pagans bo niby bylo 9 osobowe party FS'a wiec pobieglismy i was tam spotkalismy :P (przepraszam ze nas tylu bylo nastepnym razem bedzie nas mniej, naprawde bardzo mi przykro z tego powodu).

Pozdro
Przepraszajacy Halad :P
Global:
Franz:

Marc1n

Panie SwSie, ale przecież były filmy z botowania waszego klanu, więc dlaczego piszesz:
Cytatoni nas nie ruszaja bo sa 102% legit a ja nie (tak przynajmniej oni twierdza)
...jakby to podlegało jakiejkolwiek wątpliwości od momentu jak był o botowaniu u was film :?:
HATE ME MOAR!

Haladir SwS

No nie wiem na tym filmiku bylo 9 osob i zadna z nich nie jest na screenie wiec lol. Sory ze tak pisze ale to robi sie troche nudne i hamskie z mojej strony ze pisze w tym temacie :P (przepraszam). Zaloze nowy co wy na to :D. A te posty mozna przenies do tamtego albo cos w tym rodzaju bo to spam sie zrobil (przepraszam). W tym temacie co zaloze bedzie mozna sobie nawrzucac :D

Pozdro
Halad
Global:
Franz: