Curse of Chaos wielkie lol

Zaczęty przez Cywil, Styczeń 21, 2007, 05:40:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cywil

hmm niepisal bym takiego posta jak to robia jakies nooby ktore nie moga czegos znalesc ale kij :P Curse of Chaos to skill necro na 35 lvl (wizarda jeszce) a myslalem ze wszystkie ksiazki az do 2 profy sa w sklepie ale w sklepie tego nie ma lol :D na roznych drop calculatorach lookam i ksiazka jest ale nie ma dropow. a na servie inni necro to maja a ja nie lol. wiec gdzie to sie dropi lub kupuje??? mowie ze to nie jest jakis server na ktorym u zioma w goddard kupuje sie wszystkie ksiazki. powiedzcie w jakim miescie lub gdzie to wydropic lol :D

Koni

Magic shop w Giran lub npc w kościele w Giran. Musi tam być.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Cywil

coshoo

Wszystkie SB przed 2 profką kupisz w sklepie (np. Giran).
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Arthas

Może zapytaj sie innego necro o to skąd ma tego booka, a nie piszesz kolejny bezsensowny temat ktorego nazwy nie będe komentował. Grasz na jakimś uber zbugowanym serverze ( podanie jego nazwy było by pomocne w rozwiązywanie problemu ) i radze ci go zmienic.

Cywil

tu jest jakis inny necro lol na DN gram a jak nie pomagasz to nie przeszkadzaj omg. bo w giran w magic guild nie ma

NetSuuN

A powiedz mi skoro taki >"LOL"< jest ten skill to po jakiego Ci SpellBook ?  :shock:

Cywil

net sun powiedz mi troche bardziej >"tresciwie"< gdyz z Twojej wypowiedzi nie zrozumialem ani slowa O_o. skill jest przydatny a jezeli ktos nie wie gdzie jest ta ksiazka to plz niech nie psze glupot omg

coshoo

NetSuuN

Coshoo udowodnił że JEST ta książka.

Piszesz Curse of Chaos wielkie lol.
A tak ps. to ten skill jest rzeczywiście lolowaty ^^

Arthas

Cytat: Arthas w Styczeń 21, 2007, 10:17:44 PM
Może zapytaj sie innego necro o to skąd ma tego booka,
Cytat: Cywil w Styczeń 22, 2007, 11:58:59 AM
tu jest jakis inny necro
Cytat: Cywil w Styczeń 21, 2007, 05:40:15 PM
a na servie inni necro to maja a ja nie lol.

N/C

Cytat: Arthas w Styczeń 21, 2007, 10:17:44 PM
Grasz na jakimś uber zbugowanym serverze ( podanie jego nazwy było by pomocne w rozwiązywanie problemu ) i radze ci go zmienic.
Cytat: Cywil w Styczeń 22, 2007, 11:58:59 AM
lol na DN gram

Rofl

NetSuuN

Z tego co wiem to na DN są wszystkie ksiązki do 40 lvl.

Gludio, nie ma w Gludio idz do Dion czy GIran, troche rusz pupe i poszukaj.

Skoro teraz sa takie problemy to co bedzie z SB z II klasy.

Cywil

arthas wez nie rob z siebie glupa wiekszeko niz sam jestes to po pierwsze. po drugie to nie rob jakies dialogow na forum ze zlozonych postow. po trzecie. coshoo gra na innym serverze. po czwarte zobaczcie sobie na bo.pl na top liste serverow i co w ogóle macie do DN skoro najwiecej tam ludzi gra :D omg a co lepszy abyss 300x czy cos albo jakis smieszny EPI 4x :D

izo

z tego co sie orientuje to coshoo gra na offie (chyba)
na normalnych serwerach ksiazki do 40lvl mozna kupic WSZYSTKIE w Giran (sprawdzalem u siebie)
DN jest na 1szym miejscu bo nie ma na tej liscie eXistence :D
a gra tam (DN) najwiecej luda bo serw jest dla ... sam nie wiem kogo - laczone klasy, tattoo, mp potki i wiele innych tworza postacie mutanty - co z L2 nie ma nic wspolnego

masz osobny dzial o DN to czemu tam nie zadales pytania?

eXi > all

PS: kto dal mi warna i dlaczego? :D

NetSuuN

Odczep sie od arthasa bo zbije ; P

Poza tym.

Ekhm xD

I co z tego że coshoo gra na innym serwerze ?
Ja grałem na DN dlatego mówie że ksiązki potrzebne w 1 klasie są jak nie w gludio, to w giran, to w kosciele w goddard, wystarczy poszukać a nie wyzywać wszystkich dookoła.

Poza tym, nikt nie czepia sie DN, dlatego Ty też nie czepiaj sie Abyssa [bo jest cool] i EPI, bo ma swoich fanów ; P

Arkezar

1. okazało się, że książkę można kupić -> problem rozwiazany
2. usilnie twierdziłeś, że masz rację, a w istocie nie miałeś i tu pytanie czy w ogóle sprawdziłeś dokładnie wszystkie shopy jak radzili inni gracze ?
3. doczepiłeś się do gracza, który jest znacznie bardziej doświadczony od Ciebie [Arthas], który chciał Ci pomóc -> shame on you (-)
4. według mnie EOT

Franz:
Arkezar - Ghost Hunter 78 / Storm Screamer 7x - INActive
Aion Beta Testing

coshoo

Dev

dla mnei to jest szit i szkoda na to SP ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

NetSuuN

Też tak sądze, zanim to wrzucisz, albo zanim potwór dobiegnie i może okazać sie jakoś przydatne, nuker zabije ofensywnymi czarami.
Zamiast tego, dokup ulepszenie do innego skilla.

Cywil

netsuun n/c podobnie jak inne noby na tym forum ktore radza nie uzywac ssow zeby zaoszczedzic kase mowie Cie ze tego sie nieuzywa na mobach!!!! to robi z thowca kaleke i ne trafia w ciebie za nic. (kiedys thowcem to dostalem- masakra) i ile razy mam mowic ze na na DN tego nie ma moze cos przeoczyli przy updacie czy cos. a jezeli nie wiecie to nie piszcie O_o

coshoo

Cytat: Cywil w Styczeń 23, 2007, 10:30:26 AM
netsuun n/c podobnie jak inne noby na tym forum ktore radza nie uzywac ssow zeby zaoszczedzic kase mowie Cie ze tego sie nieuzywa na mobach!!!! to robi z thowca kaleke i ne trafia w ciebie za nic. (kiedys thowcem to dostalem- masakra) i ile razy mam mowic ze na na DN tego nie ma moze cos przeoczyli przy updacie czy cos. a jezeli nie wiecie to nie piszcie O_o

Jeżeli dalej nie możesz znaleźć tego SB to proponuje:
http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?board=51.0

Gdzie te SB są dostępne na normalych serwerach masz napisane wyżej.

NetSuuN

Tak oczywiście, nukiem zamiast walić ofensywnymi będziesz sie bawić w curse of chaos, poison i inne bzdety..

Nie wspominając że ta klatwa ciezko wchodzi, i jak bedziesz na jakiegos wojownika probowal wrzucic to zycze powodzenia ; ]

Dev

ja to wrzucałem jedynie na łucznikow i na czas tego sciagałem tarcze ;)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Arthas

Cytat: Cywil w Styczeń 22, 2007, 06:18:56 PM
arthas wez nie rob z siebie glupa wiekszeko niz sam jestes to po pierwsze. po drugie to nie rob jakies dialogow na forum ze zlozonych postow.
Te "dialogi" są dla ludzi którzy potrafią je zrozumiec.
Cytat: Cywil w Styczeń 22, 2007, 06:18:56 PM
po trzecie. coshoo gra na innym serverze.
coshoo gra w Lineage 2.
Cytat: Cywil w Styczeń 22, 2007, 06:18:56 PMpo czwarte zobaczcie sobie na bo.pl na top liste serverow i co w ogóle macie do DN skoro najwiecej tam ludzi gra :D omg a co lepszy abyss 300x czy cos albo jakis smieszny EPI 4x :D
Ta top lista serverów pokazuje na którym serverze jest najwiecej dzieci.
Cytat: Arkezar w Styczeń 22, 2007, 07:56:21 PM
doczepiłeś się do gracza, który jest znacznie bardziej doświadczony od Ciebie [Arthas], który chciał Ci pomóc -> shame on you (-)
Rofl

Cywil

ok dostalem ta ksiazke od kolgi. mozecie zamknac juz temat. od tych nobow co mysla ze wszystkie servery sa takie same nic sie niedowiedzialem