najlepsza subklasa...

Zaczęty przez Hodiel, Styczeń 23, 2007, 06:17:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hodiel

no wiec, od paru dni tak rozmyslam nad tym jaka subklasa jest najlepsza w pvp... chodzi mi o sytuacje gdzie w party sa wszyscy ludzie potrzebni do buffniecia cie (bf,se,ee,sws,pp,wc,ol). czyli biore pod uwage sytuacje gdy dana postac jest na totalnym fulbufie. glownie chodzi mi o mass pvp, siege i takie sprawy. po 1, nie mowcie rzeczy typu "nie ma postaci najlepszej w pvp" bo niektore postacie bardziej wymiataja od innych :) np. jakis xx/yy zabije wiecej ludzi na siegu zanim on sam ziginie niz np. yy/xx. dlatego lepszy jest xx/yy... raczej zalezy mi na klasach walacych z odleglosci.
po jakichs tam krotkich przemyslaniach doszlem do wniosku ze pare dobrych subek to np: sh/sk, pr/ps, tyrant/destro, destro/ol, sps/es, sh/ps, sorc/nekro, sorc/warlock, th/warlock, he/warlock, th/wl, th/da, pp/he, es/sr, aw/sk, th/pw, pw/es, sorc/bishop, nekro/bishop i pare tam innych jeszcze. duzo ich tu wymienilem ale ktora waszym zdaniem sposrod tych jest najlepsza? albo dopiszcie jakies nowe jak macie pomysly :P
infinite........................

Erquis

Jezeli mowimy tu o totalnym full bufie to najlpszym wyborem beda suby magow typu:
Necro/da, Necro/xx, Sh/sk, sh/xx, da/mag, sk/mag, bd/mag

WyMiaTaCz TK 74+ :D

ale dla mnie jako ja moge powiedziec jedna clase ktora jka dla mnie WYMIATA i to baardzo HE/WL jezeli jest na full buff.....to mag na 2 max 3 hity a ten HE/Wl ma 12k hp .........jak nie wiecej.....wiec dla mnie to on jest ownage :P albo TH /WL lub necro/sorcer te 3 subki dla mnie potrafia wszytko...:P
TK+suba SpS = CIEZKI WYMIATACZ   xD xD

Thangorodrim

sk/aw
tyrant/ol (mowie tu o graniu z bowem + fisty ^^ jesli ktos tym nie umie grac nawet niech nie zaczyna bo kapa)
glad/pp

tyle z fajterow moim zdaniem ^^

z magow:

sh/bd
sh/se

jak dla mnie tyle zaraz znajda sie pr0 gracze ktorzy powiedza ze nie ;] i ze sie nie znam. gl

Hodiel

hmm... sh/bd... mowilem ze chodzi mi o sutuacje "fulbuf" wiec lepiej by bylo sh/sk zamiast bd bo taki sk ma wiecej skillow przdatnych. tak samo sh/se, lepiej wziąć nawet takiego sh/ps... pewnie zrobie albo sh/sk albo sh/ps ^^ no albo he/wl, ale jednak bym wolal jakiegos maga :P

Erquis

No coz powiem ci ze nie :D
Chodzi o to ze mowimy o postaciach full bufed.
Sh/sk  jego life lech na full bufie nie ma reusu dzieki czemu mozna go zucac raz za razem i od razu 80% zadango dmg idzie w nasze zycie co zapewnia nam niesmirtelnosc prawie :). Dlaczego mozmy go zucac raz za razem bufki takie jak renewal i bufek od serafina.

Hodiel

Cytat: Erquis w Styczeń 23, 2007, 08:21:52 PM
No coz powiem ci ze nie :D
Chodzi o to ze mowimy o postaciach full bufed.
Sh/sk  jego life lech na full bufie nie ma reusu dzieki czemu mozna go zucac raz za razem i od razu 80% zadango dmg idzie w nasze zycie co zapewnia nam niesmirtelnosc prawie :). Dlaczego mozmy go zucac raz za razem bufki takie jak renewal i bufek od serafina.

nie wiem o co ci chodzi bo ja wlasnie o sh/sk pisalem ze jest lepszy od takiego sh/se czy sh/bd :P jakos chyba zle przeczytales...

Diva-shadow

Po 1 napewno łucznik po 2 napewno HE i tyle wystarczy bo na smartFULLbufie sprzątnie nawet tanka.
Teraz trzeba bu subke wybrać to napewno pp=chory p atk.
Pamiętam jedną akcje na mass pvp z shadow po giran castle, stał sobie pp/he na full bufkach w tallumie i sb+qr(nicku niepamiętam ale gość był w exrage i miał jakiś clan) zajebał z healerem na plecach kilkunastu ludzi.

Coulio

mi sie wydaje ze z wojow tyrant/ol lub Da/wl
z magow SE/SH Necro/pp sorc/pp ja mam bishop/sorc i na pvp nie narzekam.. 8)
Lolitabuff - bishop/sorcerer
kos4u - sh/ps
nm x30
clan - Avatars

Thangorodrim

Cytat: Diva-shadow w Styczeń 23, 2007, 11:48:55 PM
Po 1 napewno łucznik po 2 napewno HE i tyle wystarczy bo na smartFULLbufie sprzątnie nawet tanka.
Pamiętam jedną akcje na mass pvp z shadow po giran castle, stał sobie pp/he na full bufkach w tallumie i sb+qr(nicku niepamiętam ale gość był w exrage i miał jakiś clan) -_-'ał z healerem na plecach kilkunastu ludzi.

z healerem bo bez to cipka ;P, ja takiego he/pp klade na 3 strzaly moim tyr/ol z carnage +5^^

Erquis

Hodil mowilem do Thangorodrim :)

Na takim super bufie to licza sie tylko te postaci ktore maja draina bo reszta padnie po kilku hitach

Diva-shadow

Cytat: Thangorodrim w Styczeń 24, 2007, 02:09:31 PM
Cytat: Diva-shadow w Styczeń 23, 2007, 11:48:55 PM
Pamiętam jedną akcje na mass pvp z shadow po giran castle, stał sobie pp/he na full bufkach w tallumie i sb+qr(nicku niepamiętam ale gość był w exrage i miał jakiś clan) -_-'ał z healerem na plecach kilkunastu ludzi.

z healerem bo bez to cipka ;P, ja takiego he/pp klade na 3 strzaly moim tyr/ol z carnage +5^^
Przed c4 możliwe, teraz-fajna ściema.

Thangorodrim

chcesz sie zalozyc ?^^ rootfl ^^ w8 juz laduje screena z moimi statsami ^^ :

http://img441.imageshack.us/my.php?image=frajreskachmura1fa.jpg

Diva-shadow

Cytat: Thangorodrim w Styczeń 25, 2007, 08:13:34 PM

Na pvp niewygrywa się screenami lol.
Jedyny obecnie sub zielonych który daje rade to tyr/destro na full bafie(ale i tak pada dosć szybko vide niros z shadow) lub desto/ol na statach maga, reszte zielonych może iść ciąc drzewo na opał.

Thangorodrim

chcesz pvp frajreska chmuro? sciagne cie na 3 hity ^^  zapraszam dragon pm me ingame nie wiesz -_-'a co to zielony xD

Cytat: Diva-shadow w Styczeń 25, 2007, 11:13:24 PM

Jedyny obecnie sub zielonych który daje rade to tyr/destro na full bafie(ale i tak pada dosć szybko vide niros z shadow) lub desto/ol na statach maga, reszte zielonych może iść ciąc drzewo na opał.

jestes taki glupi ze az zal mi na ciebie klawiatury, jestescie ZALOSNI xD, nie wiecie co do tyrant/ol albo inny zielony rotfl, chcesz pvp fiknac to zapraszam pmmnij mnie w grze nick masz na screenie wiec problemu nie widze, wygrasz = bedziesz pr0, nie wygrasz jestes cipka i zwracasz mi  honor i przepraszasz za te slowa o zielonych, zgoda?^^ przyjmuje wyzwanie kazdego^^ tyrant/destro jest najlepszy na fighterow na magow ciota^^ po za tym granie destro/ol na statach ol to jest -_-'a nieporozumienie rootfl xD owned ^^ co za ludzie tu pisza porazka puknijcie sei fujary w czolo i zacznijcie sie brac za praktyke a nie za teorie

SERDEL: oczywiscie mozna wyglaszac swoje opinie, ale proponuje to robic w bardziej przejrzysty sposób i mniej wulgarny, dziekuje./*Autor Postu otrzymal ostrzeżenie"

Gneiss

Cytat: Thangorodrim w Styczeń 26, 2007, 09:07:08 AM
chcesz pvp frajreska chmuro? sciagne cie na 3 hity ^^  zapraszam dragon pm me ingame nie wiesz -_-'a co to zielony xD

jestes taki glupi ze az zal mi na ciebie klawiatury, jestescie ZALOSNI xD, nie wiecie co do tyrant/ol albo inny zielony rotfl, chcesz pvp fiknac to zapraszam pmmnij mnie w grze nick masz na screenie wiec problemu nie widze, wygrasz = bedziesz pr0, nie wygrasz jestes cipka i zwracasz mi  honor i przepraszasz za te slowa o zielonych, zgoda?^^ przyjmuje wyzwanie kazdego^^ tyrant/destro jest najlepszy na fighterow na magow ciota^^ po za tym granie destro/ol na statach ol to jest -_-'a nieporozumienie rootfl xD owned ^^ co za ludzie tu pisza porazka puknijcie sei fujary w czolo i zacznijcie sie brac za praktyke a nie za teorie

lol dn

Jak to czytam to nie wiem czy płakać czy się smiać ?
Zi0m3k jestes rozbrajający.

www.supremel2.com

Dety

orki z subem wymiatajom i to tyle :D

Diva-shadow

Jak ktoś ma orka to niech dalej sobie marzy. Era zielonych to była przed update na dn, teraz to tylko latające mięsa armatnie, sry ale to biore z doświadczenia, orki poszły do lamusa.
btw. thangocoś tam wystarczy że taki pp/he odpali ue to masz po walce, lol, miałem tyle pvp z orkami i nigdy niemiałem problemów, ue i możesz albo to coś zabic, albo się bawic w block wind walk, block shield, roota(ork ma mały zacięg z łuku) hamsteringa itp itd. pp/he ma większy p atk niż ty na tym samym bufie i z carna+5,
I WEZ ZAMIESC SCREENA Z C4 A NIE Z C3 LOLKU, GG ZA TO ZE JESTES PAJACEM(odpal l2 zanim cos napiszesz, albo powalcz gdzie indziej niz pod gludin/gludio z newb.).

Dety

HeHe destro/tyrant z dobrym lukiem na frenzy i tato of bison na 1 kryton cie sciagnie twojego boskiego pp/he wiec n/c

Thangorodrim

Cytat: Diva-shadow w Styczeń 27, 2007, 12:59:22 AM
Jak ktoś ma orka to niech dalej sobie marzy. Era zielonych to była przed update na dn, teraz to tylko latające mięsa armatnie, sry ale to biore z doświadczenia, orki poszły do lamusa.
btw. thangocoś tam wystarczy że taki pp/he odpali ue to masz po walce, lol, miałem tyle pvp z orkami i nigdy niemiałem problemów, ue i możesz albo to coś zabic, albo się bawic w block wind walk, block shield, roota(ork ma mały zacięg z łuku) hamsteringa itp itd. pp/he ma większy p atk niż ty na tym samym bufie i z carna+5,
I WEZ ZAMIESC SCREENA Z C4 A NIE Z C3 LOLKU, GG ZA TO ZE JESTES PAJACEM(odpal l2 zanim cos napiszesz, albo powalcz gdzie indziej niz pod gludin/gludio z newb.).

zenada jestes frajerska chmura ten screen jest z c4 chcesz pvp to ci pokaze nie chce sie z toba kłócić bo jestes tak niedo-_-'y ze az zal :D, co mi z tego ze ty odpalisz ue, wtedy ja podibegam do ciebie z fistami zapamietaj :D i jebie cie ze skilli rootfl zal :D frajerska chmuro -_-'a grac nie umiesz i wypowiadasz sie, zamknij DUPE i ty idz do lamusa fujaro ^^ lol genua, bay the way widac ze nie grasz na dragonie skoro nie wiesz co sie dzieje na FG, najlepsze dymy, lol frajer ^^ Z toba juz skonczylem a wiec W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J.

Cytat: Dety w Styczeń 27, 2007, 08:00:50 AM
HeHe destro/tyrant z dobrym lukiem na frenzy i tato of bison na 1 kryton cie sciagnie twojego boskiego pp/he wiec n/c

destro/tyrant good postac ale nie z lukiem frenzy z lukiem daje tylko 50% do p atku, z fistami i 2handed daje 200% wiec wiesz, ale zauwaz ze tyrant ma skill force blaster ktory laduje z sila jak z luku xD 2 strzaly z tego i po gosciu a jak tyrant ma 78 i skille wszystkie to juz w ogole lul xD tyrant/destro najs ;pp

SERDEL: I znowu to samo, drugie ostrzeżenie.

Dety

Cytat: Diva-shadow w Styczeń 27, 2007, 12:59:22 AM

Diva a w ogóle grales kiedys orkiem ze tak mowisz ??

Diva-shadow

Domyślam się że gacie na dragonie i macie fajne stars wars weapon, ja grałem na shadow i na pvp zciąganie 1 hitem zdarza się tylko magom na full bufie criticiem z magi w low m defa.
Powinien być osobny topic dla ludzi z dragona lol, zero wiedzy, orka z łukiem pojedzie każdy kto ma ue ale gg for u my little kids.

blackcobra2

Slepy?A co to za topic jest myslisz???

Hodiel

lol, ja krytykiem na fullbuffie od pp (+pof) na jednym tylko dancie - dance of fire z soul bowem na +0 i tallumie heavy walnalem spsowi w avadonku za 3-4k, nekrom na tp po 1,5-2k dmg. wiec w czym problem zabic jakiegos kolesia jednym hitem? nie mowiac o tym ze tankowi w maju heavy na UD po 500 krytyki jak nic szly...
wyobraz sobie pvp tyrant/ol vs pp/he. he wrzuca ue... no i co? w koncu tyrant z tej subki ol tez cos ma, np. stuna albo drainy przed ktorymi ue cie nie uchroni, niestety... taksamo moze ci skutecznie zdebuffowac w tym czasie bo ol w koncu to klasyczny debuffer... tyrant/ol ma wiele asow w rekawie i kilka bardzo ciekawych rozwiazan podczas pvp a taki pp/he tylko bije bije bije liczac na to ze wygra

sa postacie ktorymi jak sie umie porzadnie grac to mozna tak namieszac ze hoho, a taki pp/he to nic tylko luk ma :P dlatego nie gram he tylko pr'em bo dla mnie he jest w jakis sposob ograniczony :)

Dety

Cytat: Diva-shadow w Styczeń 27, 2007, 10:38:39 AM
Domyślam się że gacie na dragonie i macie fajne stars wars weapon, ja grałem na shadow i na pvp zciąganie 1 hitem zdarza się tylko magom na full bufie criticiem z magi w low m defa.
Powinien być osobny topic dla ludzi z dragona lol, zero wiedzy, orka z łukiem pojedzie każdy kto ma ue ale gg for u my little kids.

No ja gram na infinity gdzie nie ma broni na +16 lub wiecej a pp/he nie jest taki dobry.Mam WC i ten HE wziol mnie na jakies 3 krytony i do tego bylem bez buffuw wiec n/c diva