jaka subka dla HE

Zaczęty przez eXtreme^, Luty 03, 2007, 05:45:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

eXtreme^

witam gram na servie gdzie sa stakowane skille czyli po subie zostaja wszystkie skille tylkoisie statystyki zmieniaja czyli gdy gram DE mam 41 str a jak zrobie subke np. tyranta orka bede miec 50 str. moze mi ktos doswiadczony doradzic jaka wybrac sube dla HE ? moze tyrant albo TH pls pomocy

Silver Ranger FTW!:D

Shiver

to jest forum o L2, nie o grze z taka sama grafika, wiec nikt Ci nie udzieli odpowiedzi.

eXtreme^

pokazales na co cie stac pls piszcie na temat

Zionek

Wedlug mnie Tyrant jest dobra postacia na suba :) Ja bym sprobowal jakiegos maga ;]] SH np. pzdr ;]

coshoo

Cytat: eXtreme^ w Luty 03, 2007, 05:45:23 PM
witam gram na servie gdzie sa stakowane skille czyli po subie zostaja wszystkie skille tylkoisie statystyki zmieniaja czyli gdy gram DE mam 41 str a jak zrobie subke np. tyranta orka bede miec 50 str. moze mi ktos doswiadczony doradzic jaka wybrac sube dla HE ? moze tyrant albo TH pls pomocy

Tu masz dział od takich pytań:
http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?board=51.0
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

eXtreme^

Cytat: Zionek w Luty 03, 2007, 10:46:57 PM
Wedlug mnie Tyrant jest dobra postacia na suba :) Ja bym sprobowal jakiegos maga ;]] SH np. pzdr ;]
jesli zrobie maga to juz nie bede lucznikiem tylko magiem bo staty bede miec 2 postaci;]

Degorran

Ja sadze ze najlepsza subka bedzie DA ze wzgledu na panterke ty strzelasz a panterka dealuje razem z toba!!! ogromne obrazenia zadacie razem :)

THE BEST kabaret Ani Mru Mru!!!

Endo

Ja mysle nad Th bedziesz mial dobrze rozwiniete skile na luk i na dagera czyli:Stun(wlazl)>>DAsh>>zalazisz od tylu i seria skili z dagera
Nick:Endo                Nick:Endo
Klasa:Sps                Klasa:TH
lvl:60                      lvl:70+
Serwer:eXistence      Serwer:SupreMe
Klan:ProNoobs           Klan:Grf

izo

Cytat: eXtreme^ w Luty 03, 2007, 05:45:23 PM
doswiadczeni wiedza, ze takie cos to nie jest Lineage2 :D

lepiej sie popytaj na swoim servie - takie cuda psuja gre w L2 :P

[smited}

Endo

Hehehe i tu masz racje co to za gra jak ktos sobie zrobi sorca na subie spsa na nastepnej sh i ma all sidy
DMG GIGAD to kto by mu podskoczy a gra polega na tym by raz grysc piach raz wbijac sie na szczyty.
Nick:Endo                Nick:Endo
Klasa:Sps                Klasa:TH
lvl:60                      lvl:70+
Serwer:eXistence      Serwer:SupreMe
Klan:ProNoobs           Klan:Grf