LOL tygodnia

Zaczęty przez Saladin, Luty 06, 2007, 08:42:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cubu$

Cytat: Shaman w Listopad 27, 2007, 10:26:48 PM
no tak..... nie ma to jak zalapac od admina 5 ostrzeżeń w swoim PIERWSZYM poscie i od razu dostac bana..... :D

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,17535.msg189874.html#new

A jaki dumy i blady z tego że zownował niewinnego usera ;)

Ryltar

PlemnikPL

Skończyłem z Lineage II

Mati_888

Cytat: PlemnikPL w Listopad 30, 2007, 02:09:35 PM
LOL Tygodnia
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,11172.0.html

Nie takie śmieszne - przecież gdy któryś z userów użyje opcji szukaj to znajdzie ten temat. A koleś co w nim napisał po 7 miesiącach dał tylko dobrą rade  :?
Abyss x3 :

Matiks - BH

Cubu$

No ale archeolodzy wg mnie zasługują na Lola :P

Materid

Z Forum Allseronu :D

Cytateee jestem tu nowy ,dopiero bede zaczynal grac,tylko mi sie sciagnie. Bo słyszlem ze na tym serwerze sa postacie : spiewak,bregdensowiec czy cos takiego. Wytłumaczcie mi bo gralem w wiele takich gier ale o tym nieslyszlem..

Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Ryltar

Z forum allseronu to najbardziej lolowaty jest ten temat "Help plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" xD takie teksty tam leca ze N/C xD

Materid

Tak Ryltar zacytuje:
CytatBo ja poczebóje pomocy bo ja nie wiem jak siem gra we L2 a żem słyszał że som niekture rasy lepsze od innych a ja bym chciał wiedzieć jak grac i mieć dużo itemoow i SP.
I czy to prawda że jak gram we L2 to sie z komputera wuciaga mi piny i chasła i co mam z tym zrobić?
A jeszcze mama tak że ta klawiatóra ma dóżo góziczków i nie wiem we które naciskać...
Heeeelp!Plzzzzzzzzzzzzzzzz!
________

lub

CytatJa kciałem iś na potfory rzeby sopie ponapijac prosentuw ale kjedy zatakofalem potfora to cos śę stao i mi śę gra wylonczyla potę wyskotrzyla mi taka WIELKA RAMKA gdie byy paretry moego kompótera I JA ŚĘ ZASTAWIAM TRZY TO MI AKIŚ HAKER NIE WYKRAD DANYH JAKIEO MAM KOMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 POMOCY HELP!!!!!!!!!!111 NAPUSZCZE MJ CO TO ŚĘ STAO!!!!!!!!!!!PLZZZZZZZZ!!!!111111

POZDROOO ZIOMMM!!!1111

:o

Cytatelo ziomki.
mam taki problem,dzisiaj se biegam moim tym no nocą (Z angielskiego Knight hehehe;d;d;d;d) i se wcisnalem taki obrazek z kamieniem i mi sie zaczelo odliczanie i 30 sekund nie moglem sie ruszac
jak zdjac buga zebym sie ruszał!
napiszcie mi !
Pozdro i szacunek dla ludzi ulicy.!

Tak a propo nie zrazajcie sie tym do Allserona
a to link do tego tematu z tymi tekstami :
http://forum.allseron.com/showthread.php?t=713&page=3
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

jaro146

Cytat: Materid w Grudzień 02, 2007, 07:30:26 PM
CytatJa kciałem iś na potfory rzeby sopie ponapijac prosentuw ale kjedy zatakofalem potfora to cos śę stao i mi śę gra wylonczyla potę wyskotrzyla mi taka WIELKA RAMKA gdie byy paretry moego kompótera I JA ŚĘ ZASTAWIAM TRZY TO MI AKIŚ HAKER NIE WYKRAD DANYH JAKIEO MAM KOMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 POMOCY HELP!!!!!!!!!!111 NAPUSZCZE MJ CO TO ŚĘ STAO!!!!!!!!!!!PLZZZZZZZZ!!!!111111

POZDROOO ZIOMMM!!!1111

Tego nie da sie czytac! O_O To dlatego w Polsce jest coraz wiecej dzieci z debilizmem :( Az strach sie bac co to bedzie za kilka lat! O_O

Ulv

e tam to fake. w życiu nie widzialem zeby ktos tak pisał :)

Reina

ja mam tylko gleboko w serduszku ze to fake ^_^

ale za to ten trzeci(ostatni) cytat jest niezly, koles nie spojrzal jak mu napompowalo defa, hihi
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Ryltar

Ahaha +1 xD jak mozna nie zauwazyc ze to jest napisane dla jaj xD?

PlemnikPL

Skończyłem z Lineage II

jaro146

Cytat: Ryltar w Grudzień 03, 2007, 04:31:56 PM
Ahaha +1 xD jak mozna nie zauwazyc ze to jest napisane dla jaj xD?

Dla jaj?! Dla jaj?! oO

Wejdz na fotke!... Zmienisz zdanie...

Ryltar

LOL to tylko ty pomyslales ze to na serio.

Geass

Nie był bym taki do końca pewny ja już przeżyłem takie rzeczy jak "ej nie wiesz któr goziczek mam nacisnac rzeby kogos atakowac? pomorz mi bo chce kogos zabic.

Ryltar

No dobra ale tam chociaz widac ze to sztucznie robione chyba ze kazdy z was robi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzyknikow to ok...

Geass

No wiesz to jest dla zwrócenia uwagi z nadzieją na szybszą odpowiedź. A te 1111... to z przedwczesnego puszczenia shifta przy trzymaniu "1".

Ryltar

Jakby moj syn/corka tak pisali to bym im pierdolnal w twarz i nauczyl normalnie pisac ale ja to ja  :_delf_3_3:

Dev

haha rylu juz ma/myśli o dzieciach xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Rzezim

Cytat: Dev w Grudzień 04, 2007, 11:38:26 PM
haha rylu juz ma/myśli o dzieciach xD

Baa... on już ma, tylko je potajemnie chowa żeby nikt nie wiedział że w wieku 15 lat mu się pośpieszyło :)
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

Geass

No między innymi ty jesteś nieślubnym dzieckiem 15 - latka porzuconym w rowie nie tak dawno.

/Cubu$
Masz '-' za obrazę użytkownika.

PlemnikPL

Cytat: Geass w Grudzień 04, 2007, 10:44:23 PM
No wiesz to jest dla zwrócenia uwagi z nadzieją na szybszą odpowiedź. A te 1111... to z przedwczesnego puszczenia shifta przy trzymaniu "1".

a może z przedwczesnego wytrysku?? :D
Skończyłem z Lineage II

Rzezim

Cytat: Geass w Grudzień 05, 2007, 12:13:24 PM
No między innymi ty jesteś nieślubnym dzieckiem 15 - latka porzuconym w rowie nie tak dawno.

Buahaha... Zaraz wpadnie moderator i będziesz miał - do kolekcji, dosyć sporej.

Cytat: PlemnikPL w Grudzień 05, 2007, 12:41:25 PM
Cytat: Geass w Grudzień 04, 2007, 10:44:23 PM

a może z przedwczesnego wytrysku?? :D

Oj coś ty jakieś kompleksy masz. Popatrzeć się na nick i post to wynika... no wiecie ^^
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

bula

ja tu nie napisze kto ma kompleksy ze ciagle pisze ze SK jest do dupy ... w sygnie tez ma ze SK jest do dupy ...